Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα θα ήμουν χαρούμενος τον άλλο μήνα που θα είμαι στην Άθηνα να βρεθώ με την Nasia .Καλό Πάσχα σε ολους
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε!!! Τα λέμε πάλι την Δευτέρα.
το whatsapp σου το εχεις κλειστο;Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε!!! Τα λέμε πάλι την Δευτέρα.
Καλη Ανασταση κουκλιτσαΚαλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε!!! Τα λέμε πάλι την Δευτέρα.
Καλό Πάσχα καλά να περάσειςΚαλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε!!! Τα λέμε πάλι την Δευτέρα.
Χρονια πολλα!Μας κανει κ μια δικια σου!δεν εχουμε προβλημα!Ήθελα να βγάλω και μια φωτογραφία με τον οβελία σαν φόντο όπως έκανα και στα χιόνια αλλά δεν τα κατάφερα.
Χρόνια Πολλά σε όλους
Ήθελα να βγάλω και μια φωτογραφία με τον οβελία σαν φόντο όπως έκανα και στα χιόνια αλλά δεν τα κατάφερα.
Χρόνια Πολλά σε όλους
Ήθελα να βγάλω και μια φωτογραφία με τον οβελία σαν φόντο όπως έκανα και στα χιόνια αλλά δεν τα κατάφερα.
Χρόνια Πολλά σε όλους
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑΉθελα να βγάλω και μια φωτογραφία με τον οβελία σαν φόντο όπως έκανα και στα χιόνια αλλά δεν τα κατάφερα.
Χρόνια Πολλά σε όλους
Χρόνια Πολλά σε όλους
Χρόνια Πολλά σε όλους
Χρόνια Πολλά σε όλους
Καλό μήνα!!! Ναι Αθήνα είμαι!Καλο μηνα Νασια! επεστρεψες?