Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μουΧρονια πολλα 9
Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μουΧρονια σου πολλα! 54
Η λύση είναι απλή!Καλησπέρα σε όλους
Δεν ήξερα ότι βγάζει 2 αλληλουχίες αριθμών το λαχείο και για να είμαι ακριβόδίκαιη αφήνω να επιλεξουν αν θέλουν από μισή ώρα ο καθένας δώρο ή να βρούμε ένα τρόπο να αποκλειστεί ο ένας από τους δύο και να κερδίσει ο άλλος την μία ώρα
Πλάκα κάνεις σίγουρα. Ποιος θα το εκτιμήσει ρε φιλαράκι;Αγαπητή Νάσια,
Πέρα από χρόνια πολλά κλπ, θα ήθελα να σε συγχαρώ για το δώρο το οποίο παρέχεις στην Ομάδα του Bou. Προσπαθώντας να σε προφυλάξω αν μου επιτρέπεις από παρεξηγήσεις που μπορούν να συμβούν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι η απόφαση της μισής ώρας στον καθένα δείχνει ως κουτσουρεμένο δώρο..Το ίδιο δείχνει και ο αποκλεισμός ενός εκ των δύο που συμμετείχαν . Από την άλλη πλευρά ίσως θα ήταν καλό να δείξεις μεγαλοπρέπεια και να βρεθείς 1 ώρα με τον κάθε μετέχοντα όπου κέρδισε. Καταλαβαίνω ότι δικό σου δώρο είναι και όπως θέλεις μπορείς να δώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως αυτή σου η παραχώρηση θα έδειχνε πολύ θετική και μεγαλοπρεπής ως κίνηση σε όλους. Κάτι το οποίο θα εκτιμούσαν.
Με ευγένεια.
Strato
Και του χρόνου να είμαστε καλά!!! Εκτός αν μας καλέσεις στα γενέθλια ?Επικοινώνησα και με τους 2 και τους έδωσα το τηλέφωνο μου ?
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε![]()
Πόσο cool τυπακι παίζει να είσαι;Επικοινώνησα και με τους 2 και τους έδωσα το τηλέφωνο μου ?
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε![]()