Οκ έγινε θενκς για τη διευκρίνισηΜην σε ξεγελάει η φωτογραφία.... Είναι πάνω του μετρίου, όπως συμπλήρωσα στο μήνυμα μου.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οκ έγινε θενκς για τη διευκρίνισηΜην σε ξεγελάει η φωτογραφία.... Είναι πάνω του μετρίου, όπως συμπλήρωσα στο μήνυμα μου.
Καλημέρα Κάπως έχω δει ότι βάζουν ψηφοφορία και πάει ο καθε ενας και ψηφίζει (πατάει πανω στην επιλογη που του αρέσει) πως γίνεται να το κάνω αυτό?
And the contest begins ..... Κορμί μου θανατηφόρο εσύ !!!! ????
Έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα για Νασια αλλά πολλά τα 200 που το πήγε για αναλ αν δεν κάνω λάθοςΚαλησπέρα, έχω καιρό να γράψω κριτική, ίσως και χρόνια, θα κάνω μια εξαίρεση για αυτό το κορίτσι, γιατί με κέρδισε με τη συμπεριφορά, την εμφάνιση, το πάθος και τις υπηρεσίες.
Στα γρήγορα λοιπόν, κορμί λαμπάδα, ψηλή, κωλος ποίημα, στήθος μικρό (2αρι) για το ύψος της, κάποιους ίσως να τους χαλάει, εμένα προσωπικά με αρέσει, να χωράει στη χούφτα.
Εμφάνιση μετά το ντουζ, με κόκκινα εσώρουχα, γόβες, κόλαση.
Φιλιά σαν την πρώτη οφορά, πίπα απ τις καλύτερες, δοτική, δεκτική, είχα καιρό να νιώσω έτσι ωραία.
Κωλο δεν πήρα παρότι θα επιθυμούσα, αφέθηκα στην ονειρική πίπα της, μέχρι τελικής πτώσεως.
Την επόμενη της υποσχέθηκα να τον πάρω.
Καλημέρα και χρόνια πολλά στο μωράκι το όμορφο ?