Νέα

nansy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plivios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Απρ 2018
Like
16
Καλησπέρα καυλιαρικο αγόρια ειμαι η Νανσυ η μουναρα για καυτά τσυμπουκια και καυλιαρικο σεξ στην κολαρα μου έχω χορό στην καλληθεα κοντα στην συγκρου για άντρες που ξέρουν τι θέλουν 69********* :tn04: :knockinb: :knockinb: :kissass:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.654
Πόντοι
736
ΦΥΣΙΚΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΑΖΙ Η ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΣΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

Ωραίο δίδυμο!!Φαντάζομαι στην πράξη...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.654
Πόντοι
736
καθυστέρησες ένα χρόνο και κάτι..

Το γνωρίζω αυτό φίλε,αλλά όπως λέει και η Συλβί "και μαζί και μόνη" !Ανεξάρτητες είναι,δουλεύουν μόνες τους και δεν ξέρω άν κάποιος έχει αυτήν την εμπειρία για να ενημερώσει.

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
Το γνωρίζω αυτό φίλε,αλλά όπως λέει και η Συλβί "και μαζί και μόνη" !Ανεξάρτητες είναι,δουλεύουν μόνες τους και δεν ξέρω άν κάποιος έχει αυτήν την εμπειρία για να ενημερώσει.

για τη νανση πες την εχεις παρει εστρωσε τ μωρο η οχι ???????γιατι καπιοι λεν οτι μετρια πραγματα ....εγω ακομα οχι

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.654
Πόντοι
736
για τη νανση πες την εχεις παρει εστρωσε τ μωρο η οχι ???????γιατι καπιοι λεν οτι μετρια πραγματα ....εγω ακομα οχι
[/quote

Της έχω μιλήσει τηλεφωνικά και φαίνεται προσγειωμένη,φιλική και θερμή... Ακόμα όχι λόγω απουσίας εκτός έδρας,αλλά σύντομα.

Ant0ine33

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Φαινεται παρα πολυ ομορφη στις φωτος!! Οταν ερθω Ελλαδα πρεπει να την επισκεφτω!! :) :)

johnyggggg

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί και είμαι πολύ ψημένος γενικά...
Δεν παίζει καμία κριτική;
Δεν έχει πάει κανείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom