You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεφέλη τρανς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 124
- Εμφανίσεις 101K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.096
- Πόντοι
- 3.446
Επέστρεψε;οτι καλητερο υπαρχει σε τρανσ... ειναι σα γυναικα πραγματικη αλλα με πουτσο... τελειος χαρακτηρασ μορφωμενη και γαμαει καλα... παιδια οτι καλυτερο για καποιον που του αρεσουν γυναικες με ποθτσο
την πετυχα Ιωαννινα πριν 10 μερες... σπανια κανει κανα ραντεβου..πρεπει να προσεχεις συνεχεια τις αγγελιες της για να την πετυχεις... οτι καλυτερο εχω δοκιμασει...νομιζα οτι ημουν με γυναικα κανονικη.. πεντακαθαρη και μορφωμενη... τελειο δερμα... ειναι ερωταςΕπέστρεψε;
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.096
- Πόντοι
- 3.446
Δεν είναι στην Αθήνα .
Το ξερω ουτε εγω ειμαι Αθηνα.Απλα μ εοχε πει οτι θ ερθει στην Πολη μου και απο τοτε δεν εχει αγγελια.Πανε 2 μηνεςΔεν είναι στην Αθήνα .
Johnny Cash
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 364
- Πόντοι
- 280
Εθεάθη το κορίτσι....στο Ηράκλειο της Κρήτης
Πληρώνω SeaJeats για να πάτε και να το φέρετε πίσω στον πολιτισμό όπου το σουβλακι λέγεται καλαμάκι.
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
καιρος ηταν !!!αλλα μακρια ρε παιδι μου να παρω τ καραβι?????
Johnny Cash
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 364
- Πόντοι
- 280
Δεν έχω πάρει να ρωτήσω...θέλω να πιστεύω ότι είναι περιστασιακό και θα επιστρέψει.καιρος ηταν !!!αλλα μακρια ρε παιδι μου να παρω τ καραβι?????
Αν όχι, σημαινει ότι η ακρίβεια στα ενοίκια έδιωξε όλα τα καλά στην επαρχία..γιατί πολλά ωραία έχουν μεταναστευσει και στην Θεσσαλονίκη... Η επαρχία μας παίρνει τις γυναίκες
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
ελπιζω να βρει κανα σοβαρο παιδι ν παντρευτει !!!!
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.096
- Πόντοι
- 3.446
Θα επιστρέψει πιστεύω , απλώς εκεί είναι κοντά στο χωριό της...Δεν έχω πάρει να ρωτήσω...θέλω να πιστεύω ότι είναι περιστασιακό και θα επιστρέψει.
Αν όχι, σημαινει ότι η ακρίβεια στα ενοίκια έδιωξε όλα τα καλά στην επαρχία..γιατί πολλά ωραία έχουν μεταναστευσει και στην Θεσσαλονίκη... Η επαρχία μας παίρνει τις γυναίκες
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.196
- Πόντοι
- 506
Στην Θεσσαλονίκη δεν έχει ΤΙΠΟΤΑΔεν έχω πάρει να ρωτήσω...θέλω να πιστεύω ότι είναι περιστασιακό και θα επιστρέψει.
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 446
Και καρναβάλι Πάτρα γιατί είναι must![]()
Εθεάθη το κορίτσι....στο Ηράκλειο της Κρήτης
![]()
Πληρώνω SeaJeats για να πάτε και να το φέρετε πίσω στον πολιτισμό όπου το σουβλακι λέγεται καλαμάκι.
![]()
VASILISRIM
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
κ μετά στο καπάκι βλέπω Γιάννενα το Νεφελάκι. Μια χαρά, ξαναενεργοποιήθηκε...
stathis_1975
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 424
- Πόντοι
- 290
Sarantaris40
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Οχι δεν ειναι αυτηΠαίδες καλησπέρα. Η Νεφέλη είναι Πάτρα και σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη (πρώτη φορά με Trans...) Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι η κοπέλα είναι αυτή του instagram που βγάζει το google πάνω πάνω σχεδόν στην κορυφή όταν κάνεις αναζήτηση με το τηλέφωνό της?![]()
VASILISRIM
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ, όντως δεν είναι αυτή αλλά μην μασάς, προχώρα γιατί αξίζει. Μακάρι και μένα η πρώτη μου φορά με τρανς να ήταν με την Νεφέλη ή κάποια σαν αυτήν.Παίδες καλησπέρα. Η Νεφέλη είναι Πάτρα και σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη (πρώτη φορά με Trans...) Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι η κοπέλα είναι αυτή του instagram που βγάζει το google πάνω πάνω σχεδόν στην κορυφή όταν κάνεις αναζήτηση με το τηλέφωνό της?![]()
VASILISRIM
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2024
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Είναι κανείς που να την επισκέφτηκε τώρα που ξαναενεργοποιήθηκε να μας πει για το κασέ αν είναι στα ίδια επίπεδα ή είχαμε καμιά ανατιμηση?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις