Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επέστρεψε;οτι καλητερο υπαρχει σε τρανσ... ειναι σα γυναικα πραγματικη αλλα με πουτσο... τελειος χαρακτηρασ μορφωμενη και γαμαει καλα... παιδια οτι καλυτερο για καποιον που του αρεσουν γυναικες με ποθτσο
την πετυχα Ιωαννινα πριν 10 μερες... σπανια κανει κανα ραντεβου..πρεπει να προσεχεις συνεχεια τις αγγελιες της για να την πετυχεις... οτι καλυτερο εχω δοκιμασει...νομιζα οτι ημουν με γυναικα κανονικη.. πεντακαθαρη και μορφωμενη... τελειο δερμα... ειναι ερωταςΕπέστρεψε;
Το ξερω ουτε εγω ειμαι Αθηνα.Απλα μ εοχε πει οτι θ ερθει στην Πολη μου και απο τοτε δεν εχει αγγελια.Πανε 2 μηνεςΔεν είναι στην Αθήνα .
Δεν έχω πάρει να ρωτήσω...θέλω να πιστεύω ότι είναι περιστασιακό και θα επιστρέψει.καιρος ηταν !!!αλλα μακρια ρε παιδι μου να παρω τ καραβι?????
Θα επιστρέψει πιστεύω , απλώς εκεί είναι κοντά στο χωριό της...Δεν έχω πάρει να ρωτήσω...θέλω να πιστεύω ότι είναι περιστασιακό και θα επιστρέψει.
Αν όχι, σημαινει ότι η ακρίβεια στα ενοίκια έδιωξε όλα τα καλά στην επαρχία..γιατί πολλά ωραία έχουν μεταναστευσει και στην Θεσσαλονίκη... Η επαρχία μας παίρνει τις γυναίκες
Στην Θεσσαλονίκη δεν έχει ΤΙΠΟΤΑΔεν έχω πάρει να ρωτήσω...θέλω να πιστεύω ότι είναι περιστασιακό και θα επιστρέψει.
Αν όχι, σημαινει ότι η ακρίβεια στα ενοίκια έδιωξε όλα τα καλά στην επαρχία..γιατί πολλά ωραία έχουν μεταναστευσει και στην Θεσσαλονίκη... Η επαρχία μας παίρνει τις γυναίκες
Και καρναβάλι Πάτρα γιατί είναι must![]()
Εθεάθη το κορίτσι....στο Ηράκλειο της Κρήτης
![]()
Πληρώνω SeaJeats για να πάτε και να το φέρετε πίσω στον πολιτισμό όπου το σουβλακι λέγεται καλαμάκι.
![]()
Οχι δεν ειναι αυτηΠαίδες καλησπέρα. Η Νεφέλη είναι Πάτρα και σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη (πρώτη φορά με Trans...) Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι η κοπέλα είναι αυτή του instagram που βγάζει το google πάνω πάνω σχεδόν στην κορυφή όταν κάνεις αναζήτηση με το τηλέφωνό της?![]()
Αδερφέ, όντως δεν είναι αυτή αλλά μην μασάς, προχώρα γιατί αξίζει. Μακάρι και μένα η πρώτη μου φορά με τρανς να ήταν με την Νεφέλη ή κάποια σαν αυτήν.Παίδες καλησπέρα. Η Νεφέλη είναι Πάτρα και σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη (πρώτη φορά με Trans...) Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι η κοπέλα είναι αυτή του instagram που βγάζει το google πάνω πάνω σχεδόν στην κορυφή όταν κάνεις αναζήτηση με το τηλέφωνό της?![]()