sylvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ΦΥΣΙΚΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΑΖΙ Η ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΣΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟπαιζει τριο με σενα μωρακι και την Νανσυ παρεα?
ΦΥΣΙΚΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΑΖΙ Η ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΣΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟπαιζει τριο με σενα μωρακι και την Νανσυ παρεα?
σιγα σιγα γινονται ολα οχι απο τη μια μερα στην αλλη θεληση να υπαρχει αυτο ειναι στη κριση της καθεμια τρανςκαλα τα λες μακαρι ομως να ξεφυγει απο τις πιατσες και να κανει μια κανονικη ζωη κριμα να την πηδαει ο καθε βρομιαρης ενα τετοιο μωρακι.
η νανσυ θα εξελιχθει στη πιο μουναρα γιατι εχει πολλες δυνατοτητες το κοριτσι αυτο και σε λιγο καιρο θα βαλει και τις βυζαρες που θελει

ΦΥΣΙΚΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΑΖΙ Η ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΣΟΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

σιγα σιγα γινονται ολα οχι απο τη μια μερα στην αλλη θεληση να υπαρχει αυτο ειναι στη κριση της καθεμια τρανς
η νανσουλα ειναι υπεροχη,και μακαρι να μεινει οπως ειναι χωρις βυζακι,και με το μικρο πουλακι της ειναι το πιο τελειο κοριτσακι να της ρουφας το πουλακι της με τα αρχιδακια της![]()
Μύστη, έχεις εμπειρία τοιούτου είδους με το τρυφερό μικρό πουλάκι ?
ωραία είναι όπως είναι τώρα, μπορεί να χαλάσει αν βάλει μπάλες, δεν πετυχαίνει πάντα .η νανσυ θα εξελιχθει στη πιο μουναρα γιατι εχει πολλες δυνατοτητες το κοριτσι αυτο και σε λιγο καιρο θα βαλει και τις βυζαρες που θελει
τις μπαλες θα τις βαλει στο γιατρο που τις εβαλα εγω εγγυημενο αποτελεσμαωραία είναι όπως είναι τώρα, μπορεί να χαλάσει αν βάλει μπάλες, δεν πετυχαίνει πάντα .
Το πουλάκι της καυλωνει;69;χύνει;
διαταυτα???Την καλημερα μου σε ολους τους συναγωνιστες και στις κυριες...γραφω πρωτη φορα οποτε συγχωρηστε μου τυχον λαθη. Επειδη ρωτατε για γη Νανσυ...την πηρα πριν τα χριστουγεννα (μολις δλδ ειδα οτι ειχε ερθει Αθηνα ετρεξα-καθοτι ημουν ηδη τρελαμενος μαζι της απο fb). Το μωρο ειναι τελειo. Καταρχας ειναι οπως στις φωτο, ευγενικη χαμογελαστη. Μπικα γνωριστηκαμε πλυναμε τα χερακια μας (με δικη της προταση -αυτο για μενα μετρησε θετικα) και περασαμε στο διαταυτα. Προσωπικα σας τη συνιστω και ευχομαι να γυρισει συντομα γιατι...Ελπιζω να σας βοηθησα.
Πρέπει κι αυτό να γίνει!!η νανσυ θα εξελιχθει στη πιο μουναρα γιατι εχει πολλες δυνατοτητες το κοριτσι αυτο και σε λιγο καιρο θα βαλει και τις βυζαρες που θελει
η νανσυ θα εξελιχθει στη πιο μουναρα γιατι εχει πολλες δυνατοτητες το κοριτσι αυτο και σε λιγο καιρο θα βαλει και τις βυζαρες που θελει
Εσυ Συλβι ποτέ θα ανηφορίσεις στην όμορφη καυλιαρικη Θεσσαλονίκη?
αυτη η νανσυ ειχε παει παλια στο ελλαδα εχεις ταλεντο μαζι με την τζουλια γκλιτερ
[/quotαυτη η νανσυ ειχε παει παλια στο ελλαδα εχεις ταλεντο μαζι με την τζουλια γκλιτερ
οχι ......αυτη η νανση που λες την εχω παρει πολυ ωραιο μωρακι τοτε εχει εξαφανηστει κ δεν συκωνει κ τηλ αν ξερει κατυ καποιος με ενδιαφερει
ποια νανσυ λες εσυ?οχι ......αυτη η νανση που λες την εχω παρει πολυ ωραιο μωρακι τοτε εχει εξαφανηστει κ δεν συκωνει κ τηλ αν ξερει κατυ καποιος με ενδιαφερει