;) ;) ;)Για καπιουσ ειναι πολυ καλη για καπιουσ οχι.Για να δουλευει ομοσ πολυ κερο στα ιδια μαγαζια κατι λεει και αφτο.Παντοσ εχει αλαξει πολυ στησ υπηρεσιεσ οποσ και η πολεσ αλεσ κοπελεσ :-*Οσο ζουμε- μαθενουμε :-* :-* :-*
Κατι ειναι και αυτο !!!
;) ;) ;)Για καπιουσ ειναι πολυ καλη για καπιουσ οχι.Για να δουλευει ομοσ πολυ κερο στα ιδια μαγαζια κατι λεει και αφτο.Παντοσ εχει αλαξει πολυ στησ υπηρεσιεσ οποσ και η πολεσ αλεσ κοπελεσ :-*Οσο ζουμε- μαθενουμε :-* :-* :-*
Eυχαριστω και ανταποδιδω !!!:-* :-* :-* :-* :-* :-*
τακαλημερα εγο παντος με τοσα κακα σχολια ουτε απεξο δεν περναο οπειος εχει ευρα για πεταμα ας το πει αυτα κ καλημορνιγκ.......
σχολια δεν ειναι παντα αλιθινα οποσ και τα πολυ
. ;) ;) ;)τασχολια δεν ειναι παντα αλιθινα οποσ και τα πολυ
. ;) ;) ;)
Η Νανσυ τριτη απογευμα 17.00-23.30 στο Βριλησσου 42 μαζη με την Ρεγγινα :-* :-* :-*
Εχει αλλαξει οντως!Για καπιουσ ειναι πολυ καλη για καπιουσ οχι.Για να δουλευει ομοσ πολυ κερο στα ιδια μαγαζια κατι λεει και αφτο.Παντοσ εχει αλαξει πολυ στησ υπηρεσιεσ οποσ και η πολεσ αλεσ κοπελεσ :-*Οσο ζουμε- μαθενουμε :-* :-* :-*
ναι εχει αγωνα.....δυστυχώς έχει τσάμπιονς λήγκ!
Μην διαβαζεις μονο. Πηγαινε και καμια βολτα απο εκει.τοσο κακη ειναι?και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον
Ναι.ναι το εχω υποψην μου,ειναι 100% γυναικα ομως? ;)
εγω εχω αλλη αποροια
ποτε θα ερθει θεσ νικη αυτος ο πατος?
Θα χρειαστει να περιμενειs λιγακι.....Στην Αθηνα την πηδανε βασει του Δημου....τωρα ειμαστε στο Δημο Αμαρουσιου...Στο (Α)
Εχει μελλον![]()
![]()
![]()
Εκανες καποιο γκαλοπ σε δειγμα 100 πελατων, ή μιλας για σενα;Λυπαμαι που θα σας απογοητευσω αλλα απο υπηρεσιες δεν ειναι οτι καλυτερο.
Ξεκινησε στο φραντζη 47, Βουλιαγμενης 83 με το ισδιο ονομα, καποιο διαστημα και μελαχρινη.
Μετα δουλεψε σαν Ζηνα στηνν Τριγκετοαλυσιδα αν θυμαμαι καλα.
Τωρα στο Βρ. 42
Οποιος δεν βαριεται πορει να βρει κριτκες εκει..
Αναμφισβητητα ομως ωραια κοπελα