Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
που τον ειδες τον νταλικιερη? εμενα με την Αλεξια την παλια κυπρια τραγουδιστρια μου μοιαζει και αν εβλεπα τις φωτο αλλου δεν θα καταλαβαινα εξ αρχης οτι ειναι τραβεστι. δεν ξερω απο κοντα αν αντροφερνει βεβαια, παντως και απο κωλο μπουτια καλα τα παει βυζι μονο της λειπει.Τι μουτρα ειναι αυτα που εχει ο νταλικερης ρε τυπε?
τυπε απο γουστο σκιζεις!Καλό μου φαίνεται εμένα...

Οχι νταλικιερης εντάξει,αλλά βουλκανιζατερας ομως με τα χίλια.ε όχι και νταλικερησ ρε παιδια ειπαμε...αποτι φαινεται στη φωτο τουλάχιστον δεν μοιαζει και πολύ αρρενωπη η κοπελα

Μα δε θελει να γαμησει,να τον γαμησει θελει!για αυτο τη θελει και ψωλαρου!Ο αλλος λεει καλη του φαινεται... αναλογα ποσο καιρο εχεις να γαμησεις τυπε.
Λες να εχει βαλει και το πραγματικό του όνομα;Αδαμοπουλος Κώστας;Ο αλλος λεει καλη του φαινεται... αναλογα ποσο καιρο εχεις να γαμησεις τυπε.

Μα δε θελει να γαμησει,να τον γαμησει θελει!για αυτο τη θελει και ψωλαρου!
Δεν θα βλεπει φατσα,μονο πουτσα θα νιωθει.
Λες να εχει βαλει και το πραγματικό του όνομα;Αδαμοπουλος Κώστας;![]()
ειχα γράψει κ πιο παλια οτι μου ειχε πάρει μια πίπα και δεν ειχε φορέσει ούτε περούκα ούτε βάψιμο ,αλλα φορούσε γυναικεία . 40€ μου πήρε ! Ειναι ίδιος ο Σπύρος μπιμπιλας . Αυτά πριν 1,5 χρονο στο Παγκράτι :S . Το οτι δεν τον γαμησα ειναι οτι απλα δεν μπορούσα λόγο οτι ηταν αβαφτος και χωρίς περούκα . Πίπα και με το ζόρι έχυσα . Πολλα τα 40€αν τον πάρει ιεραποστολικά, δεν θα βλέπει φάτσα :
είδες τελικά τι κάνει μια περούκα κι ένα κραγιονάκι;;ειχα γράψει κ πιο παλια οτι μου ειχε πάρει μια πίπα και δεν ειχε φορέσει ούτε περούκα ούτε βάψιμο ,αλλα φορούσε γυναικεία . 40€ μου πήρε ! Ειναι ίδιος ο Σπύρος μπιμπιλας . Αυτά πριν 1,5 χρονο στο Παγκράτι :S . Το οτι δεν τον γαμησα ειναι οτι απλα δεν μπορούσα λόγο οτι ηταν αβαφτος και χωρίς περούκα . Πίπα και με το ζόρι έχυσα . Πολλα τα 40€
Ο αλλος λεει καλη του φαινεται... αναλογα ποσο καιρο εχεις να γαμησεις τυπε.

είδες τελικά τι κάνει μια περούκα κι ένα κραγιονάκι;;
Οχι νταλικιερης εντάξει,αλλά βουλκανιζατερας ομως με τα χίλια.
Οχι και κοπελα!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ
κρος είναι,κρος βλεπω και σαν κρος μονο κοπελα μπορω να την πω...εφόσον μπαινει σε μια διαδικασια ενας ανθρωπος και βαφεται καλλωπιζεται και λοιπα νιωθει κοπελα και σχολιαζεται κιολας σε θεμα με τραβεστί για μενα κοπελα λεγεται!!!
δεν εχεις δίκιο εχει πράσινες ματαρεςΤι μουτρα ειναι αυτα που εχει ο νταλικερης ρε τυπε?