dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
ρε ναυαγιο πως εχεις αποψη εσυ για τετοια γκομενακια?δε μου λες??στη φωτο η ναγια ειναι ξυπολιτη και εσυ με 20ποντα??πουτσομεζε...!![]()
![]()
![]()
ρε ναυαγιο πως εχεις αποψη εσυ για τετοια γκομενακια?δε μου λες??στη φωτο η ναγια ειναι ξυπολιτη και εσυ με 20ποντα??πουτσομεζε...!![]()
![]()
![]()
Μπαζο δε την ειπα ακριβως ειπα γυναικαρα τη ναγια και τσαντιστηκε
ρε ναυαγιο πως εχεις αποψη εσυ για τετοια γκομενακια?
Μπαζο δε την ειπα ακριβως ειπα γυναικαρα τη ναγια και τσαντιστηκε!ο καθε ενας με τα γουστα του στη τελικη ρε φιλε!στις ναγιας το θρεντ ειμαστε!anyway αγαπουλις alert ,χτυπησε καμπανακι θα σκασουν μυτη οι ορδες των αγαπουλοζομπι και ετσι εγω λακιζω με ελαφρα!
υγ οχι και ολα φυσικα!!
Αμα την παρεις θα καταλαβειςΓιατι τι εχει ψευτικο?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=229153.0;attach=687274;image[/img[/URL]]
μου αρεσει πολυ που ντυνονται σαν διδυμες
[/quote]
φοβερό δίδυμο....
Τι λες τώρα ρε Νάγια? Είναι σοβαρά πραγματικό αυτά? Θέλεις να τρελαθω αποψε? Οχι τίποτα άλλο δεν έχω και το σχετικό ποσό!επειδη σε καποιους δεν αρεσε η φωτο μας! να μας πειτε γνωμες πως θα θελατε να ειναι η επομενη φωτογραφια μας..
τα συστατικα απο τα οποια μπορειτε να επιλεξετε ειναι:
ιδιωτικη πισινα μεσα στο δωματιο ξυλινο πατωμα και πατωμα απο γρανιτη περιλαμβανεται κρεββατι, καναπες, πολυθρονα και καρεκλες
απειρουσ συνδιασμους απο... στριγκακια, κορμακια, μαγιο, καλτσες, ζαρτιερες, κορσεδες, τακουνια κτλ...
δονητες - ταπες - στραπ ον - αλυσιδες - χειροπεδες - μαστιγια - δερματινα παντελονια και μποτες :-* :-*
και βασικο συστατικο φυσικα εμας τις 2! να μας πειτε πως θελετε και να στηθουμε στον φακο!
η καλυτερη ιδεα θα υλοποιηθει στο σημερινο ολονυκτιο που εχουμε...
μεινετε συντονισμενοι![]()
![]()
![]()
Τι λες τώρα ρε Νάγια? Είναι σοβαρά πραγματικό αυτά? Θέλεις να τρελαθω αποψε? Οχι τίποτα άλλο δεν έχω και το σχετικό ποσό!
Συ είπας !!!!![]()
![]()
![]()
επειδη σε καποιους δεν αρεσε η φωτο μας! να μας πειτε γνωμες πως θα θελατε να ειναι η επομενη φωτογραφια μας..
τα συστατικα απο τα οποια μπορειτε να επιλεξετε ειναι:
ιδιωτικη πισινα μεσα στο δωματιο ξυλινο πατωμα και πατωμα απο γρανιτη περιλαμβανεται κρεββατι, καναπες, πολυθρονα και καρεκλες
απειρουσ συνδιασμους απο... στριγκακια, κορμακια, μαγιο, καλτσες, ζαρτιερες, κορσεδες, τακουνια κτλ...
δονητες - ταπες - στραπ ον - αλυσιδες - χειροπεδες - μαστιγια - δερματινα παντελονια και μποτες :-* :-*
και βασικο συστατικο φυσικα εμας τις 2! να μας πειτε πως θελετε και να στηθουμε στον φακο!
η καλυτερη ιδεα θα υλοποιηθει στο σημερινο ολονυκτιο που εχουμε...
μεινετε συντονισμενοι![]()
![]()
![]()
τωρα συζητάμε για το Νο2 που μας αρεσε...
ομως θα χρειαστουμε περισσοτερη εφευρετικότητα και φαντασια![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα συζητάμε για το Νο2 που μας αρεσε...
ομως θα χρειαστουμε περισσοτερη εφευρετικότητα και φαντασια![]()
![]()
![]()
![]()