Νέα

Ψάχνω άρρωστες/συναχωμένες κορασίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.888
Πόντοι
2.886
Τελευταια φορα ειχα παει στη Γιαννα, το λεπτο πιπινι απο μολδαβια στη μαραθωνος, αυτη που ειναι αδερφη με τη Μιλανα που δουλευει τωρα εκει.
Η Γιαννα αρχικα μου ειπε οτι δε μπορει να περασει δωματιο γιατι ειχε 39 πυρετο και θα εφευγε.
Επισης την πονουσε ο λαιμος της και δε μπορουσε να καταπιει.
Την επεισα και περασε δωματιο μαζι μου για 20 λεπτα.
Ανταλλαξαμε βαθια γλωσσοφιλα ενω της ρουφηξα και δυνατα το μουνι .
Της το ρουφηξα τοσο πολυ που της πηρα ολο τον πυρετο.
Τα πολυτιμα υγρα της γεματα ολοζωντανα αντισωματα μου εδωσαν ανοσια, δεν εχω ριξει ουτε ενα φτερνισμα.

Τα έχεις ξαναγράψει
η Γιάννα είναι καλή κάβλα, αλλά δεν αντέχει κοπάνημα
γλείψιμο, θέλει, και μετά σούβλισμα αργό

Που βόσκει τώρα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποια αρρωστη εχουμε εκει ? συμπτωματα ?
Η μουνάρα Στεφανία είναι συναχωμένη

milfer

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
95
Πόντοι
0
καινούργια φετίχ είναι αυτά;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.539
Πόντοι
6.236
Πώς να το πω;; Η απέραντη καύλα σου μπλέκεται με τις ικανότητες για ξεκλείδωμα και την ημιμάθεια σου για την άμυνα του ανοσοποιητικού και έχει γίνει ένας αχταρμάς.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.580
Πόντοι
48.067
Τα έχεις ξαναγράψει
η Γιάννα είναι καλή κάβλα, αλλά δεν αντέχει κοπάνημα
γλείψιμο, θέλει, και μετά σούβλισμα αργό

Που βόσκει τώρα ;

Η μουνάρα Στεφανία είναι συναχωμένη

η γιαννα ακομα μολδαβια ειναι .

Πώς να το πω;; Η απέραντη καύλα σου μπλέκεται με τις ικανότητες για ξεκλείδωμα και την ημιμάθεια σου για την άμυνα του ανοσοποιητικού και έχει γίνει ένας αχταρμάς.

αμα θελεις εξηγησε μου, αμα πιω μουνοζουμα απο αρρωστη και αναταλλαξουμε και γλωσσοφιλα δε θα παρω αντισωματα ?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.539
Πόντοι
6.236
αμα θελεις εξηγησε μου, αμα πιω μουνοζουμα απο αρρωστη και αναταλλαξουμε και γλωσσοφιλα δε θα παρω αντισωματα ?
Θα πάρεις. Φήμες λένε ότι το Υπουργείο Υγείας σχεδιάζει να στείλει δωρεάν παραπεμπτικά, για σπιτάκια στο Μετάξι, σε άντρες άνω των 18. Στις γυναίκες, θα στείλει παραπεμπτικά για αντιγριπικά εμβόλια.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.681
Πόντοι
3.846
Τύπε, γιατί δεν πας να γίνεις δοκιμαστής σε καμμιά μεγάλη φαρμακοβιομηχανία;
Εσένα και κόμπρα να σε τσιμπήσει θα ψοφήσει με τη μία, άσε που θα ξεκλειδώσεις και καμμιά φαρμακοποιό να μας λες νέες ιστορίες :headbaning1:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
846
Πόντοι
386
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
2.448
Πόντοι
2.591
Συμφωνώ μαζί σου, τα αντισώματα είναι θεμιτά και πρέπει να τα βρούμε. Είναι μία κοπέλα που ξέρω και πήγα και την βρήκα και το συζητήσαμε. Έχει Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, Υπνική άπνοια, Εμβολή πνεύμονα, Χολοκυστίτιδα, Λοίμωξη από Helicobacter pylori και Δυσκινησία χοληδόχου κύστης. Παράλληλα θέλει σφράγισμα και στον άνω δεξιό κοπτήρα της. Αλλά πυρετό είχε μόνο 38,4. Της λέω με κάτω από 39 δεν μπορούμε να σε γαμήσουμε. Την παρακάλεσα αν μπορεί να κάνει μια προσπάθεια να ανεβάσει λίγο τις επιδόσεις της. Το ιδανικό θα ήταν 39,5. Μου είπε θα κάνει ότι μπορεί και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να μας εξυπηρετήσει. Ήδη ήπιε παγωμένο νερό και έκατσε κάτω από air condition που το είχε στο κρύο, με βρεγμένα μαλλιά. Ελπίζω να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και να βελτιώσει τις επιδόσεις της. Της τόνισα ότι αν μείνει στάσιμη και δεν καταβάλλει την απαιτούμενη προσπάθεια δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.539
Πόντοι
6.236
Καλά, βρε admins, γαμώ το κέρατό μου, σβήσατε το νήμα για τον καλύτερο σκηνοθέτη, να το καταπιούμε.
Σβήσατε και το νήμα για τους αντρικούς κώλους με τον άλλον που έβαλε τον κώλο του αλλά δεν ήθελε να του την πέσουν οι gay!!!!! ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;;;;;;;
Mad The Rock GIF

Ευτυχώς, τουλάχιστον, που αφήσατε το νήμα του Μητσάρα και έχουμε ένα απάγκιο.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
2.050
Πόντοι
216
Εμένα από την άλλη μου αρέσουν άπλυτα μουνια να μυρίζει ιδρωτιλα η μουναρα και επίσης να μην κάνει χρήση αποσμητικου και να βγαίνει μικρή μποχα από τις μασχάλες. Καυλώνω αφάνταστα!!!

Υ.Γ Όχι άρρωστα να μυρίζει ψαρίλα αλλά ιδρωτιλα!!!

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
119.611
Πόντοι
39.911
Εμένα από την άλλη μου αρέσουν άπλυτα μουνια να μυρίζει ιδρωτιλα η μουναρα και επίσης να μην κάνει χρήση αποσμητικου και να βγαίνει μικρή μποχα από τις μασχάλες. Καυλώνω αφάνταστα!!!

Υ.Γ Όχι άρρωστα να μυρίζει ψαρίλα αλλά ιδρωτιλα!!!

5454.gif

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.547
Πόντοι
456
Πονολαιμος, βηχας, πολλα φλεματα, ρινικη καταρροη, πολυ υψηλος πυρετος,εντονη μυαλγία, εντονοι πονοι στις αρθρωσεις, δυσπνοια, δυσκαταποσία και έντονη διάρροια (κοινως τσιρλιπιπί).
Ειναι αυτη τη στιγμή οτι καλυτερο γι αυτο που ψαχνεις Μητσαρα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.184
Πόντοι
506
Πονολαιμος, βηχας, πολλα φλεματα, ρινικη καταρροη, πολυ υψηλος πυρετος,εντονη μυαλγία, εντονοι πονοι στις αρθρωσεις, δυσπνοια, δυσκαταποσία και έντονη διάρροια (κοινως τσιρλιπιπί).
Ειναι αυτη τη στιγμή οτι καλυτερο γι αυτο που ψαχνεις Μητσαρα

Δηλαδη, με το 'να ποδι στον ταφο.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.580
Πόντοι
48.067
Καταθεση στη αρρωστη Βαλερια σημερα το πρωι... ειχε τα λαιμα της και πυρετο. Το απλο της προγραμμα με δυσκολεψε πολυ να ερθω σε αμεση επαφη με τα αντισωματα της.
Το μονο που καταφερα ηταν να ρουφαω την ανασα της οσο την γαμουσα, επισης φτερνιστηκε μια φορα πανω στα μουτρα μου.
Την πηρα και σημερα τη δοση μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom