Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.082
Πόντοι
2.846
Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara Pareme opos me vlepis!!!
1000051012.jpg
Πάλι!!! Να πάρω και καμία ανάσα. :cheesy:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Καλημέρα και καλή δύναμη Άννα σε σένα και τις κουκλάρες.
Αγάπη και Αλινα πότε επιστρέφουν?

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Όσο για την κοπέλα στις φωτογραφίες είχα δίκιο. Νέο φρούτο, ονόματι Ξένια. Για λίγο που την είδα, έπαθα μάγκες. Ψηλή, μελαχρινή, με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, τουλάχιστον όπως διαγραφοταν με το μαύρο φόρεμα που φορούσε. Στήθος και οπίσθια πολύ ωραία, πάντα κάτω από το φόρεμα. Όσο για το πρόσωπο, εμένα τουλάχιστον, με προδιαθέτει για άγριες καταστάσεις. Τολμώ να πω, αν και την είχα δει λίγο τότε, ότι μοιάζει με την Αουρορα, χωρίς της καμπύλες της και μεγαλύτερη σε ηλικία.
Όσο για το πρόγραμμά της, όποιος δοκιμάσει πρώτος ας ενημερώσει. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι καινούργια στο συγκεκριμένο μαγαζί και θα χρειαστεί τον χρόνο της.
Κατάλαβα!
Πάλι εγώ θα γράψω πρώτος για την Ξένια!
Να δω πότε θα αδειάσω να περάσω, για να σας ενημερώσω.

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.082
Πόντοι
2.846
Κατάλαβα!
Πάλι εγώ θα γράψω πρώτος για την Ξένια!
Να δω πότε θα αδειάσω να περάσω, για να σας ενημερώσω.
Όχι φιλαράκι, κάτι κάνουμε κι εμείς. Για το Μαρινάκι εγώ ενημέρωσα πρώτος και ο Elganador για την Τζένη στο νήμα. Δεν παρεξηγήθηκα, καταλαβαίνω γιατί το λες και έχεις καυτηριάσει το θέμα πάλι και καλά κάνεις. Ας κουνηθει και κανένας άλλος.

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Όχι φιλαράκι, κάτι κάνουμε κι εμείς. Για το Μαρινάκι εγώ ενημέρωσα πρώτος και ο elganador για την Τζένη στο νήμα. Δεν παρεξηγήθηκα, καταλαβαίνω γιατί το λες και έχεις καυτηριάσει το θέμα πάλι και καλά κάνεις. Ας κουνηθει και κανένας άλλος.
Χαίρομαι που κατάλαβες αμέσως τι ήθελα να πω!
Δεν υπάρχει ούτε υπόνοια παραπόνου για εσένα φίλε Δρακε!!!
Πάντως και επί τη ευκαιρία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σημερα το βράδυ ή αύριο το πρωί, θα έχετε ενημέρωση για την Ξένια. Λεω να κανω μια επίσκεψη μετά τις 3 που σχολάω!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.082
Πόντοι
2.846
Χαίρομαι που κατάλαβες αμέσως τι ήθελα να πω!
Δεν υπάρχει ούτε υπόνοια παραπόνου για εσένα φίλε Δρακε!!!
Πάντως και επί τη ευκαιρία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σημερα το βράδυ ή αύριο το πρωί, θα έχετε ενημέρωση για την Ξένια. Λεω να κανω μια επίσκεψη μετά τις 3 που σχολάω!
Το ξέρω Μόνο μου ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα και θυμάμαι ακόμα όταν ήμουν καινούργιος εδώ και κάποιος μου την είπε, εσύ έσπευσες να εξάρεις την συμμετοχή μου. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι όσοι ενημερώνουμε μετριόμαστε στα δάκτυλα του ενός χεριού.

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
481
Όχι φιλαράκι, κάτι κάνουμε κι εμείς. Για το Μαρινάκι εγώ ενημέρωσα πρώτος και ο Elganador για την Τζένη στο νήμα. Δεν παρεξηγήθηκα, καταλαβαίνω γιατί το λες και έχεις καυτηριάσει το θέμα πάλι και καλά κάνεις. Ας κουνηθει και κανένας άλλος.
Εγω φιλε μου περιμενω εσας μονο χαχαχα
Ειπαμε υποκειμενικο το γουστο αλλα σας πιστευω τυφλα..επισης εγω σαν πιο...αγκαλιτσας δεν θα ειμαι δικαιος επι του τεσταρισματος ...ξερετε πολυ καλα εσυ ο Μανος και η Αννα οτι αμα δεν φιλαει και δεν μιλαει πολυ.. αστο χαχαχαχα

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Καλημέρα και καλή δύναμη Άννα σε σένα και τις κουκλάρες.
Αγάπη και Αλινα πότε επιστρέφουν?
Δυστυχώς η αλινα με τις βυζάρες δεν θα ξαναέρθει μου απάντησε Άννα σε προσωπικό για την αγάπη δεν γνωρίζω.Πολυ κρίμα!

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Τώρα δεν ξέρω αν θα σταματήσει τελειως η θα πάει να δουλέψει άλλου.Θα το ερευνήσω όμως.Βεβαια φέτος τον Γενάρη κατά τα μέσα πρέπει να είχε πάει για λίγο στο Μπουζιάνη με το όνομα Αλεξάνδρα

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
2.993
Πόντοι
1.436
Δυστυχώς η αλινα με τις βυζάρες δεν θα ξαναέρθει μου απάντησε Άννα σε προσωπικό για την αγάπη δεν γνωρίζω.Πολυ κρίμα!
....... Βεβαια φέτος τον Γενάρη κατά τα μέσα πρέπει να είχε πάει για λίγο στο Μπουζιάνη με το όνομα Αλεξάνδρα
Αν ισχύει αυτό που λες για Μπουζιάνη, θα έλεγα ότι δεν βοηθάει στην όποια υποτιθέμενη επιστροφή της Αλίνα.
Αντίθετα κάτι μου λέει ότι η πάντα γελαστή κ σωστή Αγάπη, μπορεί σχετικά σύντομα να επιστρέψει.

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
481

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
481
Τώρα δεν ξέρω αν θα σταματήσει τελειως η θα πάει να δουλέψει άλλου.Θα το ερευνήσω όμως.Βεβαια φέτος τον Γενάρη κατά τα μέσα πρέπει να είχε πάει για λίγο στο Μπουζιάνη με το όνομα Αλεξάνδρα
Ο Τσουκαλης των μασατζιδικων

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
69
Like
4.673
Πόντοι
4.897
Ελπιζω τώρα που γυρίζετε στο μαγαζι να δείτε τις συγγενείς που λείπανε....να πήγατε κύριοι .....λουλούδια, γλυκά κλπ. Και να προσέχετε τις επιμιξιες .....

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.962
Πόντοι
481
Ελπιζω τώρα που γυρίζετε στο μαγαζι να δείτε τις συγγενείς που λείπανε....να πήγατε κύριοι .....λουλούδια, γλυκά κλπ. Και να προσέχετε τις επιμιξιες .....
Ρε αντε γαμησου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom