DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.066
- Πόντοι
- 2.846
Πάλι!!! Να πάρω και καμία ανάσα.Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara Pareme opos me vlepis!!!![]()
Πάλι!!! Να πάρω και καμία ανάσα.Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara Pareme opos me vlepis!!!![]()
Είσαι ποιότητα!!Έναν έξτρα πόντο στη καυλιάρα καθαρίστρια του σπιτιού![]()
Καλη σεζόν Αννα μου σε σένα και στα κορίτσια σου!!!Multi Massage DIAMOND καλό φθινόπωρο σε όλους εύχομαι σε όλους να έχετε υγεία πάνω από όλα !!!![]()
![]()
Κατάλαβα!Όσο για την κοπέλα στις φωτογραφίες είχα δίκιο. Νέο φρούτο, ονόματι Ξένια. Για λίγο που την είδα, έπαθα μάγκες. Ψηλή, μελαχρινή, με μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, τουλάχιστον όπως διαγραφοταν με το μαύρο φόρεμα που φορούσε. Στήθος και οπίσθια πολύ ωραία, πάντα κάτω από το φόρεμα. Όσο για το πρόσωπο, εμένα τουλάχιστον, με προδιαθέτει για άγριες καταστάσεις. Τολμώ να πω, αν και την είχα δει λίγο τότε, ότι μοιάζει με την Αουρορα, χωρίς της καμπύλες της και μεγαλύτερη σε ηλικία.
Όσο για το πρόγραμμά της, όποιος δοκιμάσει πρώτος ας ενημερώσει. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι καινούργια στο συγκεκριμένο μαγαζί και θα χρειαστεί τον χρόνο της.
Όχι φιλαράκι, κάτι κάνουμε κι εμείς. Για το Μαρινάκι εγώ ενημέρωσα πρώτος και ο Elganador για την Τζένη στο νήμα. Δεν παρεξηγήθηκα, καταλαβαίνω γιατί το λες και έχεις καυτηριάσει το θέμα πάλι και καλά κάνεις. Ας κουνηθει και κανένας άλλος.Κατάλαβα!
Πάλι εγώ θα γράψω πρώτος για την Ξένια!
Να δω πότε θα αδειάσω να περάσω, για να σας ενημερώσω.
Χαίρομαι που κατάλαβες αμέσως τι ήθελα να πω!Όχι φιλαράκι, κάτι κάνουμε κι εμείς. Για το Μαρινάκι εγώ ενημέρωσα πρώτος και ο elganador για την Τζένη στο νήμα. Δεν παρεξηγήθηκα, καταλαβαίνω γιατί το λες και έχεις καυτηριάσει το θέμα πάλι και καλά κάνεις. Ας κουνηθει και κανένας άλλος.
Το ξέρω Μόνο μου ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα και θυμάμαι ακόμα όταν ήμουν καινούργιος εδώ και κάποιος μου την είπε, εσύ έσπευσες να εξάρεις την συμμετοχή μου. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι όσοι ενημερώνουμε μετριόμαστε στα δάκτυλα του ενός χεριού.Χαίρομαι που κατάλαβες αμέσως τι ήθελα να πω!
Δεν υπάρχει ούτε υπόνοια παραπόνου για εσένα φίλε Δρακε!!!
Πάντως και επί τη ευκαιρία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σημερα το βράδυ ή αύριο το πρωί, θα έχετε ενημέρωση για την Ξένια. Λεω να κανω μια επίσκεψη μετά τις 3 που σχολάω!
Εγω φιλε μου περιμενω εσας μονο χαχαχαΌχι φιλαράκι, κάτι κάνουμε κι εμείς. Για το Μαρινάκι εγώ ενημέρωσα πρώτος και ο Elganador για την Τζένη στο νήμα. Δεν παρεξηγήθηκα, καταλαβαίνω γιατί το λες και έχεις καυτηριάσει το θέμα πάλι και καλά κάνεις. Ας κουνηθει και κανένας άλλος.
Δυστυχώς η αλινα με τις βυζάρες δεν θα ξαναέρθει μου απάντησε Άννα σε προσωπικό για την αγάπη δεν γνωρίζω.Πολυ κρίμα!Καλημέρα και καλή δύναμη Άννα σε σένα και τις κουκλάρες.
Αγάπη και Αλινα πότε επιστρέφουν?
Δυστυχώς η αλινα με τις βυζάρες δεν θα ξαναέρθει μου απάντησε Άννα σε προσωπικό για την αγάπη δεν γνωρίζω.Πολυ κρίμα!
Αν ισχύει αυτό που λες για Μπουζιάνη, θα έλεγα ότι δεν βοηθάει στην όποια υποτιθέμενη επιστροφή της Αλίνα........ Βεβαια φέτος τον Γενάρη κατά τα μέσα πρέπει να είχε πάει για λίγο στο Μπουζιάνη με το όνομα Αλεξάνδρα
Το μοναστηρι να ναι καλαΔυστυχώς η αλινα με τις βυζάρες δεν θα ξαναέρθει μου απάντησε Άννα σε προσωπικό για την αγάπη δεν γνωρίζω.Πολυ κρίμα!
Ο Τσουκαλης των μασατζιδικωνΤώρα δεν ξέρω αν θα σταματήσει τελειως η θα πάει να δουλέψει άλλου.Θα το ερευνήσω όμως.Βεβαια φέτος τον Γενάρη κατά τα μέσα πρέπει να είχε πάει για λίγο στο Μπουζιάνη με το όνομα Αλεξάνδρα
Kavliara τουρμποξαδέρφη 1Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavliara Katerinara Pareme!!!![]()
Ρε αντε γαμησουΕλπιζω τώρα που γυρίζετε στο μαγαζι να δείτε τις συγγενείς που λείπανε....να πήγατε κύριοι .....λουλούδια, γλυκά κλπ. Και να προσέχετε τις επιμιξιες .....
Δεν παιρνεις απο χιούμορ, δεν πειράζει ....δεν θα σου απαντήσω....Ρε αντε γαμησου