trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.811
- Πόντοι
- 4.936
Σκέτη κόλασηMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA
!!!![]()
Σκέτη κόλασηMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA
!!!![]()
Για πες εσύ ....ποιο απο τα δυο? Ποιες ηταν εκεί?Μία ακόμα σεζόν ξεκίνησε με το Κατερινάκι, τον έρωτά μου. Αυτό που διαπίστωσα όμως, είναι ότι τα κορίτσια έχουν ομορφύνει. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Η ότι τα βοηθησε ο ήλιος και η θάλασσα ή ότι εγώ είχα καιρό να τις "συναντήσω"![]()
Μάλλον το δεύτεροΓια πες εσύ ....ποιο απο τα δυο? Ποιες ηταν εκεί?
Έτσι με έστειλε κι εμένα!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavliara Katerinara Tora Bam & Kato!!!![]()
![]()
Το δεύτεροΜία ακόμα σεζόν ξεκίνησε με το Κατερινάκι, τον έρωτά μου. Αυτό που διαπίστωσα όμως, είναι ότι τα κορίτσια έχουν ομορφύνει. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Η ότι τα βοηθησε ο ήλιος και η θάλασσα ή ότι εγώ είχα καιρό να τις "συναντήσω"![]()
Αφού ξέρεις ότι έχουμε τα ίδια γούσταΈτσι με έστειλε κι εμένα!!!
Μπαμ και κάτω, με συνοπτικές διαδικασίες!!!
Επίσης έμαθα ότι ο κουμπάρος είναι εκεί. Ελπίζω να διάλεξε κάποια άλλη.![]()
Dr. Kavliara κουμπάρα μάς έκανε καλά σήμεραMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Katerinara Kavliara Uaaa !!!![]()
![]()
Τουρμποξαδέρφη 3 αυτό είναι το τούρμπο το καλό!! 10"Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavlo RULA!!!![]()
Και όχι μόνο. Εκτός από κουμπαρούλα μου, είναι το καλύτερο παιδί αλλά και φιλαράκι μου!!!Τουρμποξαδέρφη 3 αυτό είναι το τούρμπο το καλό!! 10"
Έναν έξτρα πόντο στη καυλιάρα καθαρίστρια του σπιτιούMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi etimazete ia Dheftera !!!![]()
ρε το κατερινακι τουμπανο !!!Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara Pareme opos me vlepis!!!![]()