DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 3.273
- Πόντοι
- 1.431
Αχ αυτές οι νέες εμφανίσεις της ΚαυλοΡούλας!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA!!!![]()
Αχ αυτές οι νέες εμφανίσεις της ΚαυλοΡούλας!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA!!!![]()
Tora Live i Kavlo RULA!!!Αχ αυτές οι νέες εμφανίσεις της ΚαυλοΡούλας!!!
Δεν θα διαφωνήσω συνονόματε.Συμφωνώ σε όλα φίλε μου και συντοπίτη μου απλά τη Μαρίνα πάντα θα την έχω για την φοιτήτρια παιδαγωγικού της διπλανής πόρτας.. χαχαχα
Θα το δοκιμάσω κι εγώ, μάλλον έχει αποτέλεσμα.Όχι φίλε μου Δημήτρη, δυστυχώς εργάζομαι και δεν έχω χρόνο.
Αλλά εγώ επειδή είμαι παλιά πουτάνα, μένω συνέχεια στο ίδιο μάθημα για να ζητάω επανεξέταση!!!
Αχ ερωτά μου, έρχεται η σειρά σου!!!Multi Massage DIAMOND i Katerina Kavliara!!!![]()
Εγώ το πέρασα το μάθημα αλλά έχω κάποια κενά. Να ζητήσω να το ξαναδώσω???Δεν θα διαφωνήσω συνονόματε.
Έτσι δείχνει. Σαν φοιτήτρια που την φλερτάρεις στο δρόμο μέχρι το πανεπιστήμιο. Και μετά μπαίνεις στο μάθημα, την βλέπεις και λες: "Ωχ την γαμησα!!! Καθηγήτρια ειναι!!! Δεν το περνάω το μάθημα με τίποτα"!!!
Για να το εμπεδωσειςΕγώ το πέρασα το μάθημα αλλά έχω κάποια κενά. Να ζητήσω να το ξαναδώσω???
Αφού θα κοπείς πάλι, το ξέρεις! Θες φροντιστήριο!!!Εγώ το πέρασα το μάθημα αλλά έχω κάποια κενά. Να ζητήσω να το ξαναδώσω???
Καλά!!!Multi Massage DIAMOND i Katerina Kavliara!!!![]()
Κάπως έτσι ήταν και το άγαλμα του Κολοσσού της Ρόδου στο αρχαίο λιμάνι!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Alinara proi proi!!!![]()
![]()
Χαιρετώ τους προμοτορες / κλώνους που βαράνε κάρτα κάθε μερα εδώ μέσα από το πρωί. Καλα γαμησια και γεμάτα πορτοφόλια
Μέσα επεσες.Αφου δεν σου αρέσουν ρε μπαγλαμά τα κορίτσια και το εδω κατάστημα γιατί κανείς βόλτες εδώ πέρα????.....χάνεις ποσοστά και μερίδια από άλλο ευγενές κατάστημα γιατι λογω του εδω εχουν πεσει αναδουλειες απο κει????
και η άλλη μεγαλη διαφορα ειναι οτι η αλινα δεν ειναι αγαλμα (μεταφορικα και κυριολεκτικα)Κάπως έτσι ήταν και το άγαλμα του Κολοσσού της Ρόδου στο αρχαίο λιμάνι!
Έστεκε αγέρωχα με ανοιχτά τα πόδια κι από κάτω περνούσαν τα πλοία!
Η διαφορά είναι πως στην Αλίνα, περνούν από κάτω πούτσες!!!!!!
Σωστό!και η άλλη μεγαλη διαφορα ειναι οτι η αλινα δεν ειναι αγαλμα (μεταφορικα και κυριολεκτικα)