Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.328
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live Muna LIZA Kavliara G900 CLASS BRABUS ROCKET EDITION LIMITED !!!
Ουστ!!Δεν ζηλεύω...και γω γραφειο ειμαι...απλά σημερα δεν είχε δουλεια και είπα να τρολλαρω το topic...όπως φαινεται με επιτυχία...
Σας αφήνω παιδιά sorry αν θιχτηκατε. Τα λέμε σε κάνα μήνα πάλι αν έχω ορέξεις. Και όπως είπα...καλά γαμησια και γεμάτα πορτοφόλια.
Au revoir.
επειδή βλέπω ότι άνοιξε νέος γύρος αντιπαράθεσης κι εκατέρωθεν μπινελικωμάτων, επιτρέψτε μου δυο λόγια:
- στα λίγα χρόνια που είμαι μέλος του σάιτ, κατάλαβα ότι οι προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη δεν οδηγούν πουθενά, είτε έχουμε δίκιο είτε όχι.
Αν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιος γράφει φίδια, ας γράψουμε τη δική μας προσωπική αντίθετη εμπειρία κι ας φανεί από κει ποιος λέει την αλήθεια και ποιος γράφει ιστορίες για αγρίους (γιατί φυσικά γράφονται και τέτοιες και όχι λίγες).
- όσο για τους συναδέλφους που κατηγορούνται ως προμότορες και κλώνοι: φυσικά δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε ούτε να τους απαγορέψουμε να γράψουν - ούτε είμαστε μαζί στο δωμάτιο για να ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το παραμύθι, ώστε να τους κάνουμε επίθεση.
Όσο όμως πιο συστηματικά κι επίμονα εκθειάζουμε ένα μαγαζί ή μια εργαζόμενη, σε σημείο που να λέμε πράγματα που φαίνονται σε κάποιους αναληθοφανή, φέρνουμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Και τούτο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ, την οποία βέβαια μόνο οι ίδιοι γνωρίζουμε.
Τι θα συμβεί λοιπόν αν διαβάζω διαρκώς ότι το τάδε μαγαζί είναι τέλειο και τα κορίτσια κάνουν παπάδες;
α) θα είμαι καχύποπτος και θα το ξανασκεφτώ προτού επισκεφτώ τον οίκο ή
β) θα πάω με υψηλές προσδοκίες, θα φάω τα μούτρα μου, θα απογοητευτώ και δεν θα ξαναπάω ή
γ) ακόμα κι αν η τάδε κοπέλα στον άλλο έκανε παπάδες στ' αλήθεια και με μένα ήταν απλά διεκπεραιωτική, θα τσαντιστώ με το σκεπτικό ότι έδωσα τα ίδια χρήματα κι εμένα μου ξηγήθηκε διαφορετικά άρα με έπιασε μαλάκα. Και πάλι δεν θα ξαναπάω.
Επαναλαμβάνω ότι τα λέω χωρίς διάθεση λογοκρισίας.
Για να λεει η Αννα ρουκέτα τη Λίζα κάτι ξέρει παραπάνω.Multi Massage DIAMOND Tora Live Muna LIZA Kavliara G900 CLASS BRABUS ROCKET EDITION LIMITED !!!![]()
Ακριβώς όπως τα λες. Επαυξάνω. Προσωπικά έχω περάσει εξαιρετικά με διαφορά κορίτσια στο κατάστημα αλλά έχω φάει και κάτι παππάδες με κάτι μούσια μέχρι το πάτωμα. Εν το μεταξύ γράφει ο άλλος διθυράμβους και πας και τρως τη φόλα αμάσητη.επειδή βλέπω ότι άνοιξε νέος γύρος αντιπαράθεσης κι εκατέρωθεν μπινελικωμάτων, επιτρέψτε μου δυο λόγια:
- στα λίγα χρόνια που είμαι μέλος του σάιτ, κατάλαβα ότι οι προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη δεν οδηγούν πουθενά, είτε έχουμε δίκιο είτε όχι.
Αν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιος γράφει φίδια, ας γράψουμε τη δική μας προσωπική αντίθετη εμπειρία κι ας φανεί από κει ποιος λέει την αλήθεια και ποιος γράφει ιστορίες για αγρίους (γιατί φυσικά γράφονται και τέτοιες και όχι λίγες).
- όσο για τους συναδέλφους που κατηγορούνται ως προμότορες και κλώνοι: φυσικά δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε ούτε να τους απαγορέψουμε να γράψουν - ούτε είμαστε μαζί στο δωμάτιο για να ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το παραμύθι, ώστε να τους κάνουμε επίθεση.
Όσο όμως πιο συστηματικά κι επίμονα εκθειάζουμε ένα μαγαζί ή μια εργαζόμενη, σε σημείο που να λέμε πράγματα που φαίνονται σε κάποιους αναληθοφανή, φέρνουμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Και τούτο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ, την οποία βέβαια μόνο οι ίδιοι γνωρίζουμε.
Τι θα συμβεί λοιπόν αν διαβάζω διαρκώς ότι το τάδε μαγαζί είναι τέλειο και τα κορίτσια κάνουν παπάδες;
α) θα είμαι καχύποπτος και θα το ξανασκεφτώ προτού επισκεφτώ τον οίκο ή
β) θα πάω με υψηλές προσδοκίες, θα φάω τα μούτρα μου, θα απογοητευτώ και δεν θα ξαναπάω ή
γ) ακόμα κι αν η τάδε κοπέλα στον άλλο έκανε παπάδες στ' αλήθεια και με μένα ήταν απλά διεκπεραιωτική, θα τσαντιστώ με το σκεπτικό ότι έδωσα τα ίδια χρήματα κι εμένα μου ξηγήθηκε διαφορετικά άρα με έπιασε μαλάκα. Και πάλι δεν θα ξαναπάω.
Επαναλαμβάνω ότι τα λέω χωρίς διάθεση λογοκρισίας.
Κριτικές φίλε μου..γραφεΑκριβώς όπως τα λες. Επαυξάνω. Προσωπικά έχω περάσει εξαιρετικά με διαφορά κορίτσια στο κατάστημα αλλά έχω φάει και κάτι παππάδες με κάτι μούσια μέχρι το πάτωμα. Εν το μεταξύ γράφει ο άλλος διθυράμβους και πας και τρως τη φόλα αμάσητη.
Οπως ειχα γραψει και στην κριτικη μου.. Λίζα πύραυλος εδάφους-αέροςΓια να λεει η Αννα ρουκέτα τη Λίζα κάτι ξέρει παραπάνω.
Αφού εγώ οπότε έχω περάσει μαζί της μου τον έχει κάνει ρουκέτα πυραυλοκινητη .
Αχ βρε λιζακι ας οψετε η απόσταση που είμαι αλλά θέλω πολύ να γεφτω όλους τους χυμούς σου!!!
Αννα Δώσε πιο συχνά φωτο της Λίζας.
για μιλα με λεπτομερειες....γραψε εδω....κριτικες δεν διαβαζω για κανενα λογοΑκριβώς όπως τα λες. Επαυξάνω. Προσωπικά έχω περάσει εξαιρετικά με διαφορά κορίτσια στο κατάστημα αλλά έχω φάει και κάτι παππάδες με κάτι μούσια μέχρι το πάτωμα. Εν το μεταξύ γράφει ο άλλος διθυράμβους και πας και τρως τη φόλα αμάσητη.
Όχι ρε και ένα μήνα!Δεν ζηλεύω...και γω γραφειο ειμαι...απλά σημερα δεν είχε δουλεια και είπα να τρολλαρω το topic...όπως φαινεται με επιτυχία...
Σας αφήνω παιδιά sorry αν θιχτηκατε. Τα λέμε σε κάνα μήνα πάλι αν έχω ορέξεις. Και όπως είπα...καλά γαμησια και γεμάτα πορτοφόλια.
Au revoir.
Φίλε μου, συνονόματε και συντοπίτη μου, αντιλαμβάνομαι τον θυμό σου και την αγανάκτηση σου και καλά του τα λες σε όλα.Καιρό είχε να πεταχτεί παπάρας...
Αν και χαραμίζω ενέργεια θα στο γράψω και σένα..
Εγώ προσωπικά με τα λεφτά μου δεν παίζω και έχω τα στέκια μου .. όπως πάω για καφέ και φαγητό σε στανταρ παραδεισένια μέρη έτσι πάω και να ακουμπήσω την ψωλή μου..στα σίγουρα και στα καθαρά.. στα καλά παιδιά..
Υγ η μάνα σου προμοτάρει μπουρδέλα του 20αρικου και βλέπω την τιμάς
Υγ 2 πιπέρι μόνο στο γαμοπίλαφο παλιολινάτσα
Υγ3 έχω δουλειά καθιστική γραφείου και μπαίνω όλη μέρα εδώ ναι ρε ζηλιάρη..
για μιλα με λεπτομερειες....γραψε εδω....κριτικες δεν διαβαζω για κανενα λογο
Τώρα εσείς περιμένετε κριτικές? Από ποιον? Από αυτόν που έγραψε ότι μία κοπέλα τον ξεπέταξε και παρά τις πιέσεις τόσο της Άννας αλλά και κάποιων από εσάς, για να πει όνομα, προκειμένου να ξέρουν και οι υπόλοιποι, για να φυλαχτούν, δεν το είπε ποτέ, παρά μόνο αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι σωστό να χαλάνε καριέρες από μία κακή στιγμή? Μετά σκέφτηκε την κακή στιγμή και αφού είχε αφήσει κακές εντυπώσεις τόσο για το μαγαζί όσο και για όλες τις κοπέλες γενικά, αφού δεν είπε όνομα . Όσο για το ότι άφησε απ΄ έξω το μαγαζί και ότι τα σπάει, εγώ τα ακούω βερεσέ κάτι τέτοια. Επίσης όσον αφορά διάφορους κομήτες που πετάνε την μελανιά τους, σαν την σουπιά κι εσείς τσιμπάτε, παίζοντας το παιχνίδι τους, δεν έχετε προσέξει ότι δεν ανεβάζουν οι περισσότεροι κριτικές αλλά σχολιάζουν των υπολοίπων? Γιατί άραγε?Κριτικές φίλε μου..γραφε
Δεν τσιμπαμε βρε....να ξεμπροστιασουμε τον ψεύτη θέλουμε....Τώρα εσείς περιμένετε κριτικές? Από ποιον? Από αυτόν που έγραψε ότι μία κοπέλα τον ξεπέταξε και παρά τις πιέσεις τόσο της Άννας αλλά και κάποιων από εσάς, για να πει όνομα, προκειμένου να ξέρουν και οι υπόλοιποι, για να φυλαχτούν, δεν το είπε ποτέ, παρά μόνο αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι σωστό να χαλάνε καριέρες από μία κακή στιγμή? Μετά σκέφτηκε την κακή στιγμή και αφού είχε αφήσει κακές εντυπώσεις τόσο για το μαγαζί όσο και για όλες τις κοπέλες γενικά, αφού δεν είπε όνομα . Όσο για το ότι άφησε απ΄ έξω το μαγαζί και ότι τα σπάει, εγώ τα ακούω βερεσέ κάτι τέτοια. Επίσης όσον αφορά διάφορου κομήτες που πετάνε την μελανιά τους, σαν την σουπιά κι εσείς τσιμπάτε, παίζοντας το παιχνίδι τους, δεν έχετε προσέξει ότι δεν ανεβάζουν οι περισσότεροι κριτικές αλλά σχολιάζουν των υπολοίπων? Γιατί άραγε?
Οκ αλλά τους δίνεται την σημασία που δεν τους αξίζει.Δεν τσιμπαμε βρε....να ξεμπροστιασουμε τον ψεύτη θέλουμε....
Η ξαδέρφη δεν είναι G CLASS η ξαδέρφη είναι TOP FUEL τέζα πειραγμένο!!Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara G CLASS !!!![]()
![]()
Σωστός σε όλα Δράκε!Οκ αλλά τους δίνεται την σημασία που δεν τους αξίζει.
Όταν έρθεις πρωτεύουσα φίλε μου θα έχουμε καλύτερες δουλειές να κάνουμε. Να δούμε τα κορίτσια και να πιούμε καμιά μπύρα!Είπα φίλε @manos 1810 σε δύο μέρες που θα είμαι πρωτεύουσα έχω όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να μάθουμε τον φίλο μας να παίζει φλαμπούτσο και σόλο και ντουέτο και ότι άλλο έχει όρεξη