Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.520
Πόντοι
9.195
Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά αυτό με τα τατού με ξεπερνάει. Ας με πούνε παλιομοδίτη, ας με πούνε ντεμοντέ τύπο, ας με πούνε ότι θέλουν, εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ένα δύο διακριτικά, όπως της Κατερίνας μπορεί να τα δεχτώ αλλά την υπερβολή για όλα αυτά τα σημάδια, που θα μείνουν για πάντα πάνω στο κορμί δεν την μπορώ. Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μόδα και οι μόδες έρχονται και παρέρχονται. Άσε που όταν αρχίσει μοιραία να ζαρώνει το δέρμα θα είναι μία αηδία. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Μια προσωπική άποψη εξέφρασα, αναφέροντας ταυτόχρονα κάποιες πραγματικότητες.
Παιδιά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές όμως καλό είναι να μην είναι απόλυτες. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ και με τους δύο, να πω πως το όλο θέμα είναι υποκειμενικό. Άλλοι τρελαίνονται για tattoo και άλλοι ξενερώνουν. Οπότε ή εγκρίνουμε ή απορρίπτουμε ΑΛΛΑ χωρίς να επικρίνουμε. Το τι κάνει η κάθε κοπέλα με το κορμί της είναι αποκλειστικά δικό της θέμα. Το αν θα την επιλέξουμε εμείς είναι αποκλειστικά δικό μας θέμα.
Και τέλος, αν κάτι δεν μας αρέσει εμάς δεν σημαίνει ούτε πως δεν είναι ωραίο ούτε πως είναι λάθος.
Απλά δεν αρέσει σε μας.
Κι εμένα δεν μου αρέσει η υπερβολή στα tattoo.
Αν όμως η γυναίκα μου κάνει τον πούτσο πύραυλο εδάφους- εδάφους, στα παπάρια μου όσα tattoo και να έχει.
Άλλωστε εγώ έχω δηλώσει και στην υπογραφή μου πως και μονο ενα tattoo για εμένα, είναι αρκετό.
Ο αριθμός 2 πίσω στην πλάτη!!!
Απλά για να γνωρίζει ο πίσω μου σε τι θέση βρίσκεται!!!
Χα χα χα!!!
Συμπληρωματικά να πω πως η Ειρήνη, πέρα από τα tattoo, που εμένα δεν με χαλάει η ποσότητα αλλά η ποιότητα (είναι όλα φουλ ερασιτεχνικά και όχι tattoo artist), όλα τα υπόλοιπα επάνω της είναι εντελώς φυσικά και όχι πλαστικά. Και οι βυζάρες της και η κωλάρα της ειναι όπως της τα έδωσε ο Μεγαλοδύναμος.
Καλά να περνάτε!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.873
Πόντοι
2.836
Παιδιά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές όμως καλό είναι να μην είναι απόλυτες. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ και με τους δύο, να πω πως το όλο θέμα είναι υποκειμενικό. Άλλοι τρελαίνονται για tattoo και άλλοι ξενερώνουν. Οπότε ή εγκρίνουμε ή απορρίπτουμε ΑΛΛΑ χωρίς να επικρίνουμε. Το τι κάνει η κάθε κοπέλα με το κορμί της είναι αποκλειστικά δικό της θέμα. Το αν θα την επιλέξουμε εμείς είναι αποκλειστικά δικό μας θέμα.
Και τέλος, αν κάτι δεν μας αρέσει εμάς δεν σημαίνει ούτε πως δεν είναι ωραίο ούτε πως είναι λάθος.
Απλά δεν αρέσει σε μας.
Κι εμένα δεν μου αρέσει η υπερβολή στα tattoo.
Αν όμως η γυναίκα μου κάνει τον πούτσο πύραυλο εδάφους- εδάφους, στα παπάρια μου όσα tattoo και να έχει.
Άλλωστε εγώ έχω δηλώσει και στην υπογραφή μου πως και μονο ενα tattoo για εμένα, είναι αρκετό.
Ο αριθμός 2 πίσω στην πλάτη!!!
Απλά για να γνωρίζει ο πίσω μου σε τι θέση βρίσκεται!!!
Χα χα χα!!!
Συμπληρωματικά να πω πως η Ειρήνη, πέρα από τα tattoo, που εμένα δεν με χαλάει η ποσότητα αλλά η ποιότητα (είναι όλα φουλ ερασιτεχνικά και όχι tattoo artist), όλα τα υπόλοιπα επάνω της είναι εντελώς φυσικά και όχι πλαστικά. Και οι βυζάρες της και η κωλάρα της ειναι όπως της τα έδωσε ο Μεγαλοδύναμος.
Καλά να περνάτε!
Αγαπητέ Μάνο, μιλήσαμε και οι δύο γενικά για το θέμα και όχι μόνο για τα κορίτσια του μαγαζιού, εκφράζοντας την άποψή μας, χωρίς να θέλουμε να επικρίνουμε ή να προσβάλουμε. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα τέτοια πρόθεση και ούτε ο συναγωνιστής φαντάζομαι. Επίσης δεν ήμουν απόλυτος, αναφέροντας σχετικά, ότι ένα δύο σαν της Κατερίνας μπορώ να τα δεχτώ. Την υπερβολή όμως, εγώ προσωπικά και το τονίζω, δεν την μπορώ.

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.416
Πόντοι
1.436
1000004413.gif

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.520
Πόντοι
9.195
Αγαπητέ Μάνο, μιλήσαμε και οι δύο γενικά για το θέμα και όχι μόνο για τα κορίτσια του μαγαζιού, εκφράζοντας την άποψή μας, χωρίς να θέλουμε να επικρίνουμε ή να προσβάλουμε. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα τέτοια πρόθεση και ούτε ο συναγωνιστής φαντάζομαι. Επίσης δεν ήμουν απόλυτος, αναφέροντας σχετικά, ότι ένα δύο σαν της Κατερίνας μπορώ να τα δεχτώ. Την υπερβολή όμως, εγώ προσωπικά και το τονίζω, δεν την μπορώ.
Φίλε Μήτσο, περί ορέξεως ουδείς λόγος μου πέφτει. Άλλωστε ο καθένας μόνος του μπαίνει στο δωμάτιο, πληρώνει και διαλέγει ο,τι του αρέσει, αλίμονο!
Το θέμα είναι να περνάμε καλά και να μας εμπνέει αυτό που έχουμε απέναντι μας.
Γι αυτό και η Αννα έχει λογιών λογιώ φρούτα για να διαλέγεις και να παίρνεις!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.873
Πόντοι
2.836
Πέρασμα νωρίτερα από το στέκι και βλέπω στο κουζινακι την δασκάλα με τα γυαλάκια της. Αυτό ήταν. Επελέγη χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ήρθε στο δωμάτιο με ρώτησε αν έχω διαβάσει το μάθημα, γιατί θα με εξετάσει. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Αγχώθηκα και πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είπα το μάθημα σωστά και η δασκάλα πριν αποχωρήσει, αφού μου έδωσε συγχαρητήρια, μου είπε ότι για μία ακόμα φορά, ήμουν πολύ καλός μαθητής. Τόσο καλός που θα μου βάλει άριστα στον έλεγχό μου!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.328
Πόντοι
4.656
Πέρασμα νωρίτερα από το στέκι και βλέπω στο κουζινακι την δασκάλα με τα γυαλάκια της. Αυτό ήταν. Επελέγη χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ήρθε στο δωμάτιο με ρώτησε αν έχω διαβάσει το μάθημα, γιατί θα με εξετάσει. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Αγχώθηκα και πίστεψα ότι δεν θα τα καταφέρω. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είπα το μάθημα σωστά και η δασκάλα πριν αποχωρήσει, αφού μου έδωσε συγχαρητήρια, μου είπε ότι για μία ακόμα φορά, ήμουν πολύ καλός μαθητής. Τόσο καλός που θα μου βάλει άριστα στον έλεγχό μου!!!
IMG-20250523-WA0015.jpg

Edhosa arista ston mathiti itan tlios se ola!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom