κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.635
- Πόντοι
- 21.395
Που; Στο κωριο στην Αλβανία που το δηλώνεις για να παίρνεις την επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ;έχω όμως; οικόπεδο σε αξία πικάπ![]()
Που; Στο κωριο στην Αλβανία που το δηλώνεις για να παίρνεις την επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ;έχω όμως; οικόπεδο σε αξία πικάπ![]()
Ποιος θα πάρει δώροπότε θες μπραδερινι μου να ξεκινησει ;;
Θες πρωτη του μηνος ; να σαπισει και να σερνεται το νημα μεχρι της 31 ;;
21 μια χαρα ειναι , Κυριακη και τα παιδιά εδω θα εχουν παρει και δωρο Χριστουγεννων την Παρασκευη 19/12![]()
Δεν θα είσαι μαλακας φέτοςΌπως ήταν αναμενόμενο τα εκανε σκατα ο Νιπλης... δηλώνω την απόσυρση της συμμετοχής μου απο τον διαγωνισμό.
Καλή συνέχεια....
Στις 6/12 είναι μία χαρά.πότε θες μπραδερινι μου να ξεκινησει ;;
Θες πρωτη του μηνος ; να σαπισει και να σερνεται το νημα μεχρι της 31 ;;
21 μια χαρα ειναι , Κυριακη και τα παιδιά εδω θα εχουν παρει και δωρο Χριστουγεννων την Παρασκευη 19/12![]()
ειναι δυνατον να μην εχουν μιλησει απο πριν σε πμια κτλ κτλΔεν θα είσαι μαλακας φέτοςτού χρόνου πάλι
![]()

Στις 6/12 είναι μία χαρά.
Γιορτάζουν ο Άγιος Νικόλας, ο προστάτης των θαλασσινών και μαζί του οι θαλασσινοί κι όλα τα ναυάγια.
Σημαδιακή ημερομηνία.
θα πεσει σκουπιδιασμα συννεφο και βλεπω μετα απο τοσα χρονια 2ος φετος να ειναι η χρονια του MISTER MELITZANAειναι δυνατον να μην εχουν μιλησει απο πριν σε πμια κτλ κτλ
και να περιμενουν να μαθουν ημερομηνία απο εδω δημοσια
ουτε μια στο εκατομμύριο
για να δουμε τι εχουν ετοιμασει
πολυ μου αρεσουν τα μυστηρια
πολυ μου αρεσουν οι "γρηγοραδες"![]()
να βγει ενταξει ο μπαροκ πρωτοςθα πεσει σκουπιδιασμα συννεφο και βλεπω μετα απο τοσα χρονια 2ος φετος να ειναι η χρονια του MISTER MELITZANA

τίτλους ιδιοκτησίαςέχω όμως; οικόπεδο σε αξία πικάπ![]()
Ο μάκης λέει ότι η τεχνική λύση είναι νόμιμη δεν βλέπω κάτι μεμπτόΠου; Στο κωριο στην Αλβανία που το δηλώνεις για να παίρνεις την επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ;

δε μπορώ να το φωτογραφίσω το οικόπεδο για κάποιους δικούς μου λόγουςτίτλους ιδιοκτησίας
κτηματολόγιο
Ε3-Ε9
Φωτογραφίες οικοπέδου
Τοπογραφικό
Αεροφωτογραφίες
Βεβαίωση μη δασικού
Απόδειξη πληρωμής ταπ
Απόδειξη καθαρισμού οικοπέδου
Βίντεο δικό σου στο οικόπεδο με το πικάπ να παίζει τις 4 εποχές

τώρα θα αρχίσουν τις μανούρες ο τέλλυς κι ο ζανούκος...στο λέωδε μπορώ να το φωτογραφίσω το οικόπεδο για κάποιους δικούς μου λόγους![]()

Μήπως επειδή είναι έτσι, παιδί μου;;;δε μπορώ να το φωτογραφίσω το οικόπεδο για κάποιους δικούς μου λόγους![]()
Έτσι και αλλιώς έχουν ενώσει δυνάμεις για τον επερχόμενο διαγωνισμότώρα θα αρχίσουν τις μανούρες ο τέλλυς κι ο ζανούκος...στο λέω![]()

χάσαμε τον παρόντα όμως...Έτσι και αλλιώς έχουν ενώσει δυνάμεις για τον επερχόμενο διαγωνισμό![]()
όχι έχει κάτι δεντράκια....Μήπως επειδή είναι έτσι, παιδί μου;;;
![]()

καλησπερα Σαουλακοόχι έχει κάτι δεντράκια....![]()
φέτος το μρ μαλάκας είναι δεδομένο ποιος θα το σηκώσειχάσαμε τον παρόντα όμως...
ti leei broκαλησπερα Σαουλακο