Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να εξαιρεθεί ο @tellystalone6969 από την επικείμενη ψηφοφορία για τον Πιστοποιημένο Mρ. Μαλάκα 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
οχι απλα βρηκα ευκαιρια να τον προσφωνησω με το ονομα του:coffee:
πες και εσυ την γνωμη σου για να την γραψει ο λαος του μπου στ αρχιδια του , ουτως η αλλως δημοκρατικο σαιτ ειμαστε :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
56.976
Πόντοι
40.655
Παππουλη θες να εξαιρεθείς ; θα είσαι ο μονος που θα έχει αυτη την δυνατοτητα :coffee:
Ευχαριστώ για την πρόταση. Το εκτιμώ και επιφυλάσσομαι.

Παρά τούτο δεν θεωρώ σωστό να ζητήσω την εξαίρεση μου. Πολύ περισσότερο δε διότι κατά το παρελθόν έκρινα αρνητικά όσους το έπραξαν.

Κατά τα άλλα εκτιμώ αφάνταστα την ουδέτερη στάση που κρατήσατε και κρατάτε φέτος σε έναν διαγωνισμό που δεν οργάνωσα εγώ, αλλά του οποίου υπήρξα ιδρυτής και υπόσχομαι να πράξω το ίδιο στον διαγωνισμό που θα διοργανώσετε. :cool2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
117.102
Πόντοι
16.631
πες και εσυ την γνωμη σου για να την γραψει ο λαος του μπου στ αρχιδια του , ουτως η αλλως δημοκρατικο σαιτ ειμαστε :coffee:
δεν βλεπω τι εγραψες τομαρι σε εχω μπλοκ:coffee:
υγ εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και οπως φουνταρες τις επιχειρησεις σου θα φουνταρεις και τον διαγωνισμο:coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.653
Πόντοι
6.256
Καλα παω να τη πεσω επιασα πλαφον στις μαλακιες που μπορει να δεχτει ο εγκεφαλος μου....να ενημερωθει το banner να ξεκιναει ο διαγωνισμος 31 Δεκεμβρη 8 το πρωι και να τελειωνει 10 το βραδυ να μην το πολυκουραζουμε!!!:tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Δηλαδη ολο αυτο το καιρο το πιο ευφανταστο που μπορουσατε να σκεφτειτε ολοι εσεις ηταν θα κανουμε διαγωνισμο για 10 μερες με μια ψηφοφορια και τελος....αμα βαριεστε ξαναλεω μην το αναλαμβανετε και αφηστε καποιον αλλον να το κανει οπως πρεπει.

Ακομα και το περυσινο χαλι με τις στημενες ψηφοφοριες πιο σωστο ηταν απο αυτο το χαλι που πας να κανεις....
ρε μαλακα εισαι ικανος να τσακωθεις μεχρι και με τον καθρεπτη σου
Οπως και να χει όμως το ακουω αυτο που λες :coffee:

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.549
Πόντοι
5.956
πότε θες μπραδερινι μου να ξεκινησει ;; :coffee:
Θες πρωτη του μηνος ; να σαπισει και να σερνεται το νημα μεχρι της 31 ;;
21 μια χαρα ειναι , Κυριακη και το παιδιά εδω θα εχουν παρει και δωρο Χριστουγεννων την Παρασκευη 19/12 :coffee:
ποιο νημα θα σαπίσει ρε μπρο. τι μας πέρασες να πουμε
εμένα και το χελ; σαν το μίνχαζεν που θες αντικαταθλιπτικά για να το παρακολουθήσεις ;

άνοιξε το λίγο πιο πριν . ασε να κανουμε τα βερια εμείς. εσυ κάνε το παρασκήνιο.

οκ δεν θες 01/12 καντο 07/12 τουλάχιστο .

μόνο δύο εβδομάδες γεματεσ θελω για πάρτη μου να ασελγήσω σε κουφάρι ζορζ τσαπελα για προθέρμανση.

κάνε αυτο που πρέπει και θα έρθει η τηλεθέαση , φουλ σκουπίδια, πολλά κρακ, δολοφονίες χαρακτήρα κλπ :coffee:

εδώ κάναμε τηλεθέαση με γκεσταριλικι στον περσινό διαγωνισμό της πλακασ με τις γουαηλντ καρντ ,

στο φετινό που θα είναι μασιφ μιξ χουλιγκανισμού και σκουπιδιών, δεν θα κάνουμε ;

τροφή για σκέψη τυπε

καλό βράδυ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
ποιο νημα θα σαπίσει ρε μπρο. τι μας πέρασες να πουμε
εμένα και το χελ; σαν το μίνχαζεν που θες αντικαταθλιπτικά για να το παρακολουθήσεις ;

άνοιξε το λίγο πιο πριν . ασε να κανουμε τα βερια εμείς. εσυ κάνε το παρασκήνιο.

οκ δεν θες 01/12 καντο 07/12 τουλάχιστο .

μόνο δύο εβδομάδες γεματεσ θελω για πάρτη μου να ασελγήσω σε κουφάρι ζορζ τσαπελα για προθέρμανση.

κάνε αυτο που πρέπει και θα έρθει η τηλεθέαση , φουλ σκουπίδια, πολλά κρακ, δολοφονίες χαρακτήρα κλπ :coffee:

εδώ κάναμε τηλεθέαση με γκεσταριλικι στον περσινό διαγωνισμό της πλακασ με τις γουαηλντ καρντ ,

στο φετινό που θα είναι μασιφ μιξ χουλιγκανισμού και σκουπιδιών, δεν θα κάνουμε ;

τροφή για σκέψη τυπε

καλό βράδυ
:sad2::sad2::sad2::grouphug::grouphug::grouphug:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.448
Πόντοι
5.506
Όπως ήταν αναμενόμενο τα εκανε σκατα ο Νιπλης... δηλώνω την απόσυρση της συμμετοχής μου απο τον διαγωνισμό.

Καλή συνέχεια....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.343
Πόντοι
24.596
Όταν λέγαμε να ξεκινήσει 1η Γενάρη 00.00.01 κάποια ζώα δεν με πιστεύανε,τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζωα:embarrased:
Από την μια Νιπλης δείχνει να ξέρει τι κάνει,εγγυάται την ακεραιότητα του διαγωνισμού,άσχετα αν τελευταίο νανοσεκοντ μπορεί να φυτρώσουν πιο πολλά δέντρα και από αυτά που ψήφισαν επί Καραμανλή :bigdick:
Από την άλλη Retro,Hell,επαγγελματίες σκουπιδιαστες δεν κρατιούνται και με το δικό τους :uzi:
Ταυτόχρονα χιλιάδες μέλη και επισκεπτες περιμένουν σαν ύαινες για πτωματοφαγια:zombie:
Βοnus κερασάκι στην τούρτα ότι μάλλον αποφυλακίζεται με βραχιολακι και ο Alex71,αρχίζει να δένει το γλυκο:smoke::confused::confused::confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.569
Πόντοι
6.256

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.799
Πόντοι
28.246
Από την μια Νιπλης δείχνει να ξέρει τι κάνει,εγγυάται την ακεραιότητα του διαγωνισμού,άσχετα αν τελευταίο νανοσεκοντ μπορεί να φυτρώσουν πιο πολλά δέντρα και από αυτά που ψήφισαν επί Καραμανλή :bigdick:
Παπάρια μάντολες.
Ο Νίπλης κάτι τέτοια τα βαριέται όπως την γκόμενα όταν του πρήζει τα αρχίδια. Και τώρα έχει το βάρος του θεσμού, γιατί έβαλε και μέσον για να τον πάρει, και πάει να βγάλει την υποχρέωση όπως όπως.

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.581
Πόντοι
2.356
πότε θες μπραδερινι μου να ξεκινησει ;; :coffee:
Θες πρωτη του μηνος ; να σαπισει και να σερνεται το νημα μεχρι της 31 ;;
21 μια χαρα ειναι , Κυριακη και τα παιδιά εδω θα εχουν παρει και δωρο Χριστουγεννων την Παρασκευη 19/12 :coffee:
"Αξιότιμε κύριε Διοργανωτά,
Ως μπούτσα πεταχτήκατε πέρυσι(ς) και με τρόπο ολίγον τι όχι και τόσο δημοκρατικό αναλάβατε τη διοργάνωση του διαγωνισμού για το 2025.
Τάξατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Λίγο πριν τις κρίσιμες ημερομηνίες για το ξεκίνημα πετάτε ένα 21/12.
Πως θα επέλθει κάθαρσης για να γιορτάσει ο κοσμάκης το Χειμερινόν Ηλιοστάσιο ναουμ??
Παρακαλείστε όπως μεριμνήσετε για μια συντομότερη εκκίνηση."

Κάπου υπερβάλω παραπάνω αλλά δεν βρίσκω που :think::think::think::coffee::coffee::coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Σούργελο....

έγραψα κι αλλού ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ barock φωτο από πικαπ πολύ παλιά.
Δεν κατάλαβε τι είναι . Θα υπάρχει ακόμη κάπου.

Πουθενά αλλού δεν υποσχέθηκα ποτέ , ότι θα βάλω φωτό από πικαπ.

ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΒΡΕΣ ΤΟ .
Αν δεν το βρεις , είσαι μια χεσμένη τούρκικη λεκάνη. Γεμάτη σκατά.
Σούργελο .
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΠΙΚΑΠ ΑΜΕΣΑ

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Γελοίε ... στο έγραψα κι αλλού ....
Πικαπ εγώ δεν έταξα ποτέ.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
Τι έβαλες ; Που ;;;

Πικαπ είχα βάλει στον μπαρόκ , πριν άπειρα χρόνια. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΙΚΑ Η ΦΩΤΟ.
Μιλάμε για τζιμάνι ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΚΑΠ .

Έκτοτε δεν ξαναβάζω ποτέ κάτι τέτοιο . ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Σε εσένα , όταν είπα να στείλω πμ κανένα πορτοφόλι γεμάτο θα έστελνα. ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .

Για τια φαλτσέτες ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ , όταν έγραφα περί φαλτσετών , το έγραφα για την κάβλα και την αίσθηση .
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΤΟΜΟ , ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ !!!

Έκανα λάθος ! Το ομολογώ ! Υπάρχει τόσο γελοίος ! Ο Σαιντ !!!!!!
Έβαλε τις δικές του ... και λύσσαξε για φωτό .

Του είπα ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ.
ΤΟΥ ΕΤΑΞΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΠΟΤΕ, ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ,
ΓΑΛΛΙΚΗ . ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩ. Δεν είπα πότε !!! Είναι πολύ παλιά αγορασμένη , σε άψογη κατάσταση,
δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτε.

Κόφτο τώρα, πρήζεις και γαμάς το φόρουμ.
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΤΩΡΑ !!

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
δεν έχω βγάλει καμία φωτογραφία

γιατί τι είναι το πικάπ λαμποργκίνι ρε λάκη?

σε χαλάει το θόρενς δεν είναι καλό? βάλε εσύ το δικό σου εγώ αυτό έχω αυτό λέω

δεν ισχυρίστηκα ότι κάνει 20 χιλιάρικα.
μα τι λέτε κύριε?
που πάτε χωρίς πικαπ αξίας οικοπέδου?
στο μπου είστε, όχι στο μενίδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom