ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.198
- Πόντοι
- 12.756
ΝαιΝασο κανε υπομονη , ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΣΟ![]()
ΝαιΝασο κανε υπομονη , ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΣΟ![]()
περιμενοντας του 25Νασο κανε υπομονη , ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΣΟ![]()
τυπε δεν περνάνε οι μερες γαμω το σπίτι μου. κανονικά το σαη θα έπρεπε να κλειδώνει. να ανοίγει μόνο δεκέμβριο για σκουπιδιασμα. και μετά την απονομή πάλι κλείδωμα και εξορία στα ναυάγια.περιμενοντας του 25
![]()

Καλησπέρα μπραδερινι μου.Νασο κανε υπομονη , ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΣΟ![]()

Καλησπέρα φιλαράκι μουτυπε δεν περνάνε οι μερες γαμω το σπίτι μου. κανονικά το σαη θα έπρεπε να κλειδώνει. να ανοίγει μόνο δεκέμβριο για σκουπιδιασμα. και μετά την απονομή πάλι κλείδωμα και εξορία στα ναυάγια.![]()

Καλησπέρα μπραδερινι μου.![]()
τυπε ο αερας ειναι ηλεκτρισμενος στους διαδρομους του σαιτ,υπαρχει κοσμος που διψαει για σκουπιδιασμα,με το ζορι κρατιουνται καποιοι μην τα κανουν ολα ταναπουτυπε δεν περνάνε οι μερες γαμω το σπίτι μου. κανονικά το σαη θα έπρεπε να κλειδώνει. να ανοίγει μόνο δεκέμβριο για σκουπιδιασμα. και μετά την απονομή πάλι κλείδωμα και εξορία στα ναυάγια.![]()
Επιτακτικη πλεον η αναγκη να ξεκινησει του 25,Χριστουγεννα εφτασαν
παλια ξεκιναγε καπακι μετα την απονομη και κραταγε το μαδοπουτσι για μηνες,εκατομμυρια σελιδες με γαμωμανες,πμ στη φορα και φηφοι χιλιαδων κλωνων τελευταιο νανοσεκοντ του ετους![]()
τυπε το μιστερ είναι σκληρό ντρογκι. δεν υπάρχει υποκατάστατο. τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. πουτανοικετες παντού, καλησπερακιδες , ναυάγια , σάπια κουφάρια, μέχρι και ο ζορζ ο τσαπελας κουμαντάρει νήμα μινχαουζεν . όλα αυτά θα στρώσουν σε λίγες μέρες όταν θα έρθουμε με τα υπόλοιπα παιδιά . θα έρθει η κάθαρση. θα κάνουμε σκασια και θα νιώσουν άβολατυπε ο αερας ειναι ηλεκτρισμενος στους διαδρομους του σαιτ,υπαρχει κοσμος που διψαει για σκουπιδιασμα,με το ζορι κρατιουνται καποιοι μην τα κανουν ολα ταναπου![]()

τυπε λες να επιστρέψει μαζί και ο χοντροκουραδας ο πξ να γίνει ντριμ τιμ με μιστερ;επισης ακουγεται εντονα για διαδικτυακη επιστροφη alex,ειτε με απονομη χαριτος απο τον Γκουσταβο Πετρο ειτε θα του βαλουν mb στην πτερυγα![]()

τυπε λες να επιστρέψει μαζί και ο χοντροκουραδας ο πξ να γίνει ντριμ τιμ με μιστερ;
![]()

Α τι μου θυμισες τοτε που του τα πεταγα τα gifακια βροχη....αλλο ενα ασαλειωτο γαμησι.τυπε λες να επιστρέψει μαζί και ο χοντροκουραδας ο πξ να γίνει ντριμ τιμ με μιστερ;
![]()
τυπε όλο αγαντα λέει ο τύπος @Νίπλης , όλο περιμένετε , όλο κάτσετε και θα δείτε κλπ. ελπίζω να μη γυρίσει μπιφτέκα να πούμε.Νιπλης ετοιμαζεται να ξεπουλησει τον διαγωνισμο....το παλιοαρκιντι.

Τυπε λεω να το μποϊκοταρουμε το αρκιντι και να στηριξουμε διαγωνισμο Μιγκαμησουνεν πως σκατα λεγεται....τυπε όλο αγαντα λέει ο τύπος @Νίπλης , όλο περιμένετε , όλο κάτσετε και θα δείτε κλπ. ελπίζω να μη γυρίσει μπιφτέκα να πούμε.
ένα χρόνο περιμένουμε για αυτήν τη στιγμή να ασελγήσουμε πάνω στα ναυάγια και στις κλαουντιες αυτού και στους ζορζ τσαπελες αυτού σαη