sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 67.862
- Πόντοι
- 48.917
ΠουστιαΠαρκαδορος τωρα....
![]()
Ποιος κλείδωσε το νήμα της φορρεστ
ΠουστιαΠαρκαδορος τωρα....
![]()
Πουστια
Ποιος κλείδωσε το νήμα της φορρεστ??!!
Τον πονο του μαλακα σας του χελ εσεις τον αντεχετε που ζητησε να κλειδωθει;
Ποιος το κλείδωσε;;; Χαμπάρι δεν πήρα κ ήμουν έτοιμος να γράψω για την νεα μεταγραφής της Nottingham forest των νέων ...Τον πονο του μαλακα σας του χελ εσεις τον αντεχετε που ζητησε να κλειδωθει;
Να σου κλειδωσω και το Τι τσιμπησες μαν;Τον πονο του μαλακα σας του χελ εσεις τον αντεχετε που ζητησε να κλειδωθει;
Τον πονο του μαλακα σας του χελ εσεις τον αντεχετε που ζητησε να κλειδωθει;

Ναι.Να σου κλειδωσω και το Τι τσιμπησες μαν;
Καλυτερα κιολας θα γραφεις μονο στις πουτανες που εχεις τους κωδικους....![]()
Ποιος το κλείδωσε;;; Χαμπάρι δεν πήρα κ ήμουν έτοιμος να γράψω για την νεα μεταγραφής της Nottingham forest των νέων ...![]()
Εκ της διευθύνσεως ..κλειστό το νήμα λόγω φορολογικής παράβασης ..
τυπε τι πασγουρντ λες να έχει βάλει στα προφίλ των μποτανων; κανα parkadoros_notingham κλπ;Να σου κλειδωσω και το Τι τσιμπησες μαν;
Καλυτερα κιολας θα γραφεις μονο στις πουτανες που εχεις τους κωδικους....![]()

τυπε τι πασγουρντ λες να έχει βάλει στα προφίλ των μποτανων; κανα parkadoros_notingham κλπ;![]()

![]()
Ψυχοτρόπα νόμιμα και μη συνταγογραφούμενα
Καταθετω την εμπειρια μου για την αυπνια αντισταμινικο atarax πωλειται χωρις συνταγη και δεν προλαβαινω να μετρησω ουτε 10 προβατακια, το κακο ειναι οτι μου πεφτει καπως βαρυ διαδεδομενο στο μπλοκ επισης χωρις συνταγη ειναι το phenibut, αλλα στην Ελλαδα οι φαρμακοποιοι ούτε το έχουν ακουστα Ας...www.bourdela.com

Για σενα μονο επειδη μου εταξες τενεκε λαδι....Θέλουμε πίσω το νήμα μας![]()
![]()
Περίμενε σε λίγο θα σκάσει μύτη ο ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣ να μας πει την ιστορία στο λακομπα

Τελικα σου εχω κανει μεγσλη ζημια εσενα για να μου χρωστας τοσα αντίποινα. Θα μου βγαλεις κι αλλα.Για σενα μονο επειδη μου εταξες τενεκε λαδι....![]()