Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
Θέλεις να μιλήσεις με την Αντριάνα?? Αυτή θα σου λύσει όλες τις απορίες
οχι άσε , μην την απασχολω

Θέλεις να μιλήσεις με την Αντριάνα?? Αυτή θα σου λύσει όλες τις απορίες

Δεν χρειάζεται να γελάς ξέρω τι μουνοπανο είμαι. .... Αλλά γιατί δεν μας λύνεις τίς υπόλοιπες απορίες εεε
Ρε παιδια μπορει καποιος να μπει στο νημα της Νοτιγχαμ ή μονο εμενα μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο;![]()

Ουτε εσυ μπαινεις συναδελφε;Κριμα ηθελα να μπω να πανηγυρισω τις επιτυχιες του Χονδρου στην Αγγλια....
Με ξεβρακωσες, δεν εχω στομα να μιλησω τωρα.Δεν χρειάζεται να γελάς ξέρω τι μουνοπανο είμαι. .... Αλλά γιατί δεν μας λύνεις τίς υπόλοιπες απορίες εεε
Θα έχουμε αυτοκτονία!?Ρε παιδια μπορει καποιος να μπει στο νημα της Νοτιγχαμ ή μονο εμενα μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο;![]()
οχι άσε , μην την απασχολω![]()

Τυπε τι επαθε το νημα της Νοτιγχαμ;Μπαινεις;Με ξεβρακωσες, δεν εχω στομα να μιλησω τωρα.
Για το αριθμο τηλεφωνου μου στον σοχοβιτς πάντως δεν έβγαλες αχνα.
Ε ναι!
Τι να την κάνετε άλλωστε εργοστασιακή γυναίκα;![]()

του 25 θα βγει απ το 24 εδω σαν την προκαταβολη φορουόπου πω εγω θα γινει![]()
Βρε ζαγαρι τι να πω ότι είσαι τέρμα χαζός.. ας βγει να πει κάποιος αν έχω δώσει στοιχεία αλλουνου...το παρκαδορος εγώ δεν το έχω πει και θα δώσω τηλέφωνο.... τελικά με τον σαινη πρέπει να είστε κολλητοίΜε ξεβρακωσες, δεν εχω στομα να μιλησω τωρα.
Για το αριθμο τηλεφωνου μου στον σοχοβιτς πάντως δεν έβγαλες αχνα.
οι μονες πουτανες που μιλάω ειστε εσεις![]()

Και σαν τον Αλεφαντο στην Ελλη Σταη....γιατι δεν βγαινει στο τηλεφωνο ο Αντισθενης.Ζεμπου σε λιγο θα βγαινει σαν τον Καζαντζιδη στα τελευταια του, μου εχουν κλειδωσει το λαρυγγι οι Εβραιοι και τετοια![]()