sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.035
- Πόντοι
- 48.917
Φίλε μου καλέ μου φίλε για βοήθησε με με τα παρατσούκλιαεκεί είναι «εν όψει χαβαλέ» όπως λέει και ο κλαουντιας . μη μασάς![]()
Φίλε μου καλέ μου φίλε για βοήθησε με με τα παρατσούκλιαεκεί είναι «εν όψει χαβαλέ» όπως λέει και ο κλαουντιας . μη μασάς![]()
κλαουντιας ακα παρανυφάκι ακα λάτρης των τσοντοσιμεμα ακα σινεφίλ ακα μπαροκουλης ακα επτακαριολος ακα σφουγγαρίστρα του τεα ακα δοκιμαστής στραπατσαδας ακα καλησπερακιας άκα πυρφόρος ακα αιωνια αναμονή της αυταρχικής πορνοστάρ κλπ κλπΦίλε μου καλέ μου φίλε για βοήθησε με με τα παρατσούκλια

ΜεγαλοΓαιοκτημονα !!! Διόρθωσιςκλαουντιας ακα παρανυφάκι ακα λάτρης των τσοντοσιμεμα ακα σινεφίλ ακα μπαροκουλης ακα επτακαριολος ακα σφουγγαρίστρα του τεα ακα δοκιμαστής στραπατσαδας ακα καλησπερακιας άκα πυρφόρος ακα αιωνια αναμονή της αυταρχικής πορνοστάρ κλπ κλπ
καλή συνέχεια συμπαθή φίλε γαιοκτήμονα
παρκαδόρος ακα αλόγιστος χρήστης αλατιού κάλας ακα πουτανοκαψουρης ακα μπαρμπαδι ακα βασιλιάς του κριντζ ακα ντραμα κουην ακα έχω εμμονή με χελρεηζερ άκα αφήνω 20 γραμμές κενές μεταξύ των προτάσεων ακα χρήστης ηρεμιστικών κλπ .ΜεγαλοΓαιοκτημονα !!! Διόρθωσις
Τα υπόλοιπα Νικνειμ. .παρκαδορος

Μεγακοτζαμπαση ....παρκαδόρος ακα αλόγιστος χρήστης αλατιού κάλας ακα πουτανοκαψουρης ακα μπαρμπαδι ακα βασιλιάς του κριντζ ακα ντραμα κουην ακα έχω εμμονή με χελρεηζερ άκα αφήνω 20 γραμμές κενές μεταξύ των προτάσεων ακα χρήστης ηρεμιστικών κλπ .
ελπίζω να σε κάλυψα συμπαθή φίλε πρόκριτε και κοτζαμπάση![]()
αλλο ένα συμπαθή άρχοντα των αγροτικών καρτέλ και κλείσαμε. αλεβουζεΜεγακοτζαμπαση ....
Στείλε κ αλλά Νικνειμ ...
Πάντα διευκρινιστικος για ένας που είμαστε εκτός σόου μπιζ Αθηνών

Μπροεδρο λέγατε τον άγιο νομίζωαλλο ένα συμπαθή άρχοντα των αγροτικών καρτέλ και κλείσαμε. αλεβουζε
μπροεδρας ακα καταθλιπτικός γέροντας ακα πλανητάρχης του κριντζ ακα χουντίνι των διαγωνισμών ακα ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ ακα ο εραστης των πικαπ κλπ
αλλο ένα συμπαθή άρχοντα των αγροτικών καρτέλ και κλείσαμε. αλεβουζε
μπροεδρας ακα καταθλιπτικός γέροντας ακα πλανητάρχης του κριντζ ακα χουντίνι των διαγωνισμών ακα ο παππούς με τις γουαηλντ καρντ ακα ο εραστης των πικαπ κλπ

Εσένα ρε καρντασι γιατί δε λένε χαρτοπολεμο ..
Στο συμπλήρωσα.παρκαδόρος ακα αλόγιστος χρήστης αλατιού κάλας ακα πουτανοκαψουρης ακα μπαρμπαδι ακα βασιλιάς του κριντζ ακα ντραμα κουην ακα έχω εμμονή με χελρεηζερ άκα αφήνω 20 γραμμές κενές μεταξύ των προτάσεων ακα χρήστης ηρεμιστικών ακα μου εχει γαμησει την ψυχη εμενα του νιπλη και χελρεηζερ κλπ .
ελπίζω να σε κάλυψα συμπαθή φίλε πρόκριτε και κοτζαμπάση![]()
αλλο ένα συμπαθή άρχοντα των αγροτικών καρτέλ και κλείσαμε. αλεβουζε

Εσένα ρε καρντασι γιατί δε λένε χαρτοπολεμο ..
Αν έχεις καρνέ για μπουμοουνισμα για λέγε διότι θέλω να πάρω λιπάσματα

Εγω, λεω να το βουλωσουμε και οι δυο μας μπας και δείξουν ελεος και δεν μας πετσοκοψουν.. Ηδη εχω αρχισει να τρεμω με τυπο Ρετρο που εχει φιλους σαν τον τυπο Χελ και τον αλλον τον τυπο Νιπλη.Αυτό ήταν από τα εμπνευσμένα σας.![]()
Mαγουλιθρας τι εστί ;πως βγήκε ;;Χαρτοπόλεμος, ή μαγουλίθρας, ή ο περιμένω να χιονίσει στην Αττική οδό για να πάρω αποζημίωση, ή ο άνθρωπος που εξαιρείται από τους διαγωνισμούς, ή τραβελολάτρης.![]()
Κάποια κοπελιά που τις έστειλε φωτό το διέρρευσε.Mαγουλιθρας τι εστί ;πως βγήκε ;;
Μήπως νόμιζε ότι είναι ο Κοσκωτάς από το άβαταρ του ;;Κάποια κοπελιά που τις έστειλε φωτό το διέρρευσε.![]()
Καλά είστε εδώΜπροεδρο λέγατε τον άγιο νομίζω
Αυτό το θυμάμαι ώσπου ο νιπλης λαδωσε την διοίκηση με δέκα εκατομμύριατσιμπουκιαδολλάρια κ πήρε τα ηνία του νήματος
Φυσικά το χρήμα κινήθηκε μέσω Παναμά για να μη φαίνεται κ από ότι κατάλαβαινεις αντιλαμβάνεσαι ποιος ήταν από πίσω ...

ποτε θα ερθεις απο εδω να σε γκιζερισω;Mαγουλιθρας τι εστί ;πως βγήκε ;;