Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.059
- Πόντοι
- 206
Παιδιά ο μπαροκ τον παίρνει;
Χάθηκε κι αυτή, εμφανιζόταν που και που έχοντας βρει κοινό εδώ μέσα, πάει.....Εντάξει μην τους βγάζεις όλους χαζούς...ότι κάνει η κομμώτρια
Τα αυγά ήταν τουλάχιστον από αλανιάρα κότα??αθώο παιδί μαν. οταν του έγραψε η αφέντρα ότι θα τον κεράσει στραπ_ατσαδα και της απάντησε μόνο από τα χεράκια σου κουμπάρα, νόμιζε ότι εννοούσε τα αυγά και τις ντομάτες![]()
Προτιμάει τα θαλάσσια σπορΧάθηκε κι αυτή, εμφανιζόταν που και που έχοντας βρει κοινό εδώ μέσα, πάει.....
Σύμφωνα με την πορνη τον Σταλόνε και τραβελακια αν γαμας είσαι άντρας. Μπορεί να σε γαργαλανε και τα παπαρια τουςΠάντως με 2-3-23 κωλοδαχτυλα υπάρχει αντίληψη ότι δεν είσαι και μπουστης..... μπορεί να ανήκει σε αυτή την ομάδα
Εντάξει και να βρίσκουν τα καλαμπαλικια δεν τρέχει και κάτιΣύμφωνα με την πορνη τον Σταλόνε και τραβελακια αν γαμας είσαι άντρας. Μπορεί να σε γαργαλανε και τα παπαρια τους
Σε ποια νήματα διέπρεψε ο νικητής;Ανναπουρνα Mr. ΜΑΛΑΚΑΣ 2024![]()
και με τη βούλα
ναι ρε ‘σύ μανΕντάξει και να βρίσκουν τα καλαμπαλικια δεν τρέχει και κάτι
μιλα μας λίγο για τον ανδρισμό του να τρως κωλοδαχτυλο η για το που έχει τρανσφορμερςΓράφει πάλι ψέμματα για μένα το ΚΑΘΙΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ ;;;
Το να σε ξεφτιλίζουν ζωντοχώρες ναυάγια του μπλοκ ... με παιδιά μεγαλύτερα από σένα ...
σας έχει γράψει πως είναι ;
Σε πολλά. @Annapurna σηκώνει αυτήν την στιγμή την κούπα στο νήμα του με τίτλο ομορφαντρα μου αποθεώνοντας τον @Elganador που του εκανε την απονομή.Σε ποια νήματα διέπρεψε ο νικητής;
Εγώ μέχρι την πλάκα σταματάω .... Το παρακάτω δεν με αφορά....Γράφει πάλι ψέμματα για μένα το ΚΑΘΙΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ ;;;
Το να σε ξεφτιλίζουν ζωντοχώρες ναυάγια του μπλοκ ... με παιδιά μεγαλύτερα από σένα ...
σας έχει γράψει πως είναι ;
Μα έχει μεγάλη πλάκα η κατάντια του.Εγώ μέχρι την πλάκα σταματάω .... Το παρακάτω δεν με αφορά....
Σε πολλά. @Annapurna σηκώνει αυτήν την στιγμή την κούπα στο νήμα του με τίτλο ομορφαντρα μου αποθεώνοντας τον @Elganador που του εκανε την απονομή.
Σταλόνε και μπινες Σαμπζιρο@athinaios44 @Nubic @barock @alex71 @The Saint*
Και οποίο άλλος επιθυμεί, ας δηλώσει υποψηφιότητες για τον νέο διαγωνισμό που θα διοργανώσει ο Κύριος Νιπλης.
Πρώτος δηλώνω υποψηφιότητα για Μίστερ Μαλακας 2025.
Για εθελοντές μίλησα.Σταλόνε και μπινες Σαμπζιρο
Και εγώ. Μπορούν να ανακουφίζουν τους ψηφοφόρους όταν θα πηγαίνουν στην κάλπηΓια εθελοντές μίλησα.
Κλάψε ξεκωλιαρη κλάψεΣάλτα γαμήσου ρε μαλάκα που σε φτήνουν όλοι και έκανες κόμμα με τον Αλβανό για να με ψηφίσετε παρκαδόρε ε παρκαδόρε.
Στημένη ψηφοφορία.
5 κωλόγριες, 1 Αλβανός και οι κλώνοι του με ψήφισαν.
Σάλτα ρε.
Δηλώνεις υποψηφιότητα; Να την κατοχυρώσω;Και εγώ. Μπορούν να ανακουφίζουν τους ψηφοφόρους όταν θα πηγαίνουν στην κάλπη
Σε αυτό το σημείο ο Ανναπουρνα αποθεώνει με συγκίνηση όσους τον στήριξαν.Σάλτα γαμήσου ρε μαλάκα που σε φτήνουν όλοι και έκανες κόμμα με τον Αλβανό για να με ψηφίσετε παρκαδόρε ε παρκαδόρε.
Στημένη ψηφοφορία.
5 κωλόγριες, 1 Αλβανός και οι κλώνοι του με ψήφισαν.
Σάλτα ρε.