The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.357
- Πόντοι
- 40.655
Πω ρε πούστη μου!!!! Δεν ζήταγα τα νούμερα για το τζακ πότ, ο ανοϊκός γερομπισμπίκης... 
Πω ρε πούστη και δεν του το είχαΑυτό όμως δεν το λες παρωδία....
Τραβελοκωλοτρυπίδες - Page 8 - bourdela.com forum
Παιδιά εγκαινιάζω νέα συλλογή (χωρίς όμως να έχω καιφωτογραφία). Οποιος έχει ας βάλει κώλάρες ανοιγμένες και αρμεγμένες και κωλοτρυπίδες από τραβεστί. Δεν πειράζει να φαίνεται και το πουλάκι τους.www.bourdela.com
![]()
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμεΓια τον κ. Μπαρόκ, αμφιβάλω.
Το πρωί, ανακάλυψε έναν βόθρο, και κάτι μου λέει ότι από το μεσημέρι φορτώνει βυτία με βοθρολύμματα, για να τα φέρει και να τα αμολήσει εδώ.
Είδομεν.![]()
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε
το νήμα αυτό μυρίζει χλωρίνη και προδερμ είναι αγνό σαν το παρθένο χιόνι

Ενώ εσύ που κρύβεσαι στο υγρασιασμενο υπόγειο και περιμένεις να περάσουν οι ώρες ή άλλοτε οι μέρες για να λογκαρεις (αφού σαν επισκέπτης ή με τους παρκαρισμενους κλώνους είσαι 24/7 εδώ) είσαι καλύτερος, ΜΑΛΑΚΑ.Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ώρες και ημερομηνία posts .
Το σούργελο glyfomunix
έχει κάνει posts στις 23.10 .... 23.45 .... 23.50 ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ.
Ναυάγιο μαγκούφης που στο σκαλί το τελευταίο , την καταστροφή του κλαίει .
Πιθανότατα , επειδή οι κλώνοι δεν τελειώνουν ποτέ, έτσι εξηγείται και το μίσος του για μένα
είναι ο παλιός τροβαδούρος.
Σπάνιο ρεντίκολο, είχε γράψει ο Δημητράκης29 την ξεφτίλα του , με το γνωστό γλαφυρό του ύφος.
Μοναδικό ναυάγιο .
Και σήμερα το πρωί ... άλλα posts στις 10.10 ... 11.10 ....
Πόσο ναυάγιο .
Ταιριάζει πλήρως στην περιγραφή του @LION7 για το μπάρμπα και τους τσάτσους του.
@Κώστας Λαδάκης Ελαίς δεν απάντησες.ΛΑΔΑΚΗ - ΕΛΑΙΣ άσκηση...
πρέπει να είναι τέρμα αυτιστικός κάποιος για να κάνει 1.000 φορές την ίδια ανάρτηση.
Στις 10.000 φορές, τι είναι?
Διάβασε προσεκτικά, λέξη-λεξη, γραμμή-γραμμη το ποστ που έχεις παραθέσει, αυτό ντε του μπουστη, σύγκρινε το με του άλλου μαλακαρου, του μαϊμουδάκια του ελαις και βγάλε ένα πόρισμα, ποιος είναι ήδη μέσα στο φρενοκομείο και ποιος πρέπει να πάει να τον συναντήσει, ΧΘΕΣ.είναι ο Σταλόνε κουνιστος
Τον τρώει πάντα πίσω μπρος
Κι όταν κι όταν τον σοδομιζουν
πάντοτε πάντοτε τον ξεφτιλίζουν
Και του χρόνου μωρή βιτσιοζα, να μας έρθεις με άλλο κλωναρι
που είσαι τυπε πως πήγε το φαγητό; τι καλό έφαγες;Διάβασε προσεκτικά, λέξη-λεξη, γραμμή-γραμμη το ποστ που έχεις παραθέσει, αυτό ντε του μπουστη, σύγκρινε το με του άλλου μαλακαρου, του μαϊμουδάκια του ελαις και βγάλε ένα πόρισμα, ποιος είναι ήδη μέσα στο φρενοκομείο και ποιος πρέπει να πάει να τον συναντήσει, ΧΘΕΣ.

Ποιες φωτό άραγε να είναι..... "πολύ καλές "Πω ρε πούστη και δεν του το είχα
Έχει και γκορντον γκεκο αβαταρ
Γενικά πολλά μέλη τη δουλεύουν την όπισθεν εδώ μέσα

"Πω ρε, τι μου θύμησες τώρα...... έχει χάρη που έφαγα πολύ και λέω να αδειάσω λίγο σε έναν άλλο κάδο τώρα.
σε πειραξανε τα αυγά και οι ντομάτες τυπε;Πω ρε, τι μου θύμησες τώρα...... έχει χάρη που έφαγα πολύ

θέλει μέτρο η στραπ ατσαδα του τεαΈλα όμως που ....."δεν είχε το νου του στον κωλο του και δεν ήξερε από που θα του ρθει"Πω ρε πούστη μου!!!! Δεν ζήταγα τα νούμερα για το τζακ πότ, ο ανοϊκός γερομπισμπίκης...![]()
Νομίζω πως κάποιους τους χάσαμε απότομα.Σε εξέλιξη το post game show όπου οι γνώριμοι θαμώνες του νήματος ,ανταλλάζουν ψύχραιμα απόψεις για το διαγωνισμό και τον τρόπο διεξαγωγής του.

τυπε ρώτα εσύ την κλαουντια γιατί εμένα δε μου μιλάει πιαΣε εξέλιξη το post game show όπου οι γνώριμοι θαμώνες του νήματος ,ανταλλάζουν ψύχραιμα απόψεις για το διαγωνισμό και τον τρόπο διεξαγωγής του.

...τώρα αν γίνει και καμιά απροσεξία τι να κανειςαυτο ειναι κατασταση , της τρελης γινετε , εκει ειναι που λενε να γαμας αλλα να εχεις το νου σου και στο κωλο σου , γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει
πολύ εύκολα βρίσκεις και εσύ τέτοιες φωτό κλαουντια . τις γκουγκλαρεις ή’ τις έχει φυλαγμένες σε σκληρό;Εξαφανίστηκαν όλοι, απόλυτη σιγή στο νήμα, ας κάνω μια δοκιμή..... (προσοχή, ακολουθεί σκηνή που είναι μόνο για "καθαρόαιμα αρσενικά", όσοι δεν αντέχουν ας προσπεράσουν)
@Νίπλης πως σου φαίνεται αυτό, "πολύ καλή φωτό";;
![]()