Ώπα μισό λεπτό.
Θες να πεις ότι ο Πολυζώης είναι κρός?
Μας έχεις μπερδέψει κε Μπουμπούκη.
![]()
Μένεις μετεξεταστέος, τύπε!
Διάβασε ξανά, με επιμέλεια, και έλα με νέο έτος, να εξεταστείς πάλι
Ώπα μισό λεπτό.
Θες να πεις ότι ο Πολυζώης είναι κρός?
Μας έχεις μπερδέψει κε Μπουμπούκη.
![]()

δεκτη η συγνωμη σου.Ωπα 17.34...
Μουνοπανάδες τρέχουμε τώρα...
Καλή χρονιά σε όλους και όλες.
Υγεία πάνω απολα,το υπέρτατο αγαθό.
Αν στεναχώρησα άδικα κάποιον ζητάω ταπεινά συγνώμη.
Και μια συμβουλή για εδώ μέσα...
Πιάστε τοίχο όσο προλαβαίνετε....
![]()
Και εγώ την κάνω. Πάω να πάρω γλυκά, έχω και φαι στον φούρνο.Ωπα 17.34...
Μουνοπανάδες τρέχουμε τώρα...
Καλή χρονιά σε όλους και όλες.
Υγεία πάνω απ'όλα,το υπέρτατο αγαθό.
Αν στεναχώρησα άδικα κάποιον ζητάω ταπεινά συγνώμη.
Και μια συμβουλή για εδώ μέσα...
Πιάστε τοίχο όσο προλαβαίνετε....
![]()
Εννοείται.. . τζάμπα θα σέ βγάλω στην βίζιτα.... έχεις πολλές ιστορίες να πεις ακόμη...........
Ναι Adrianna4435, ό,τι θέλεις κουκλάρα μου
Ξεσκονίζω και τα κιτάπια μου με εκείνη την παλιά ιστορία, με τους εκβιασμούς σε μια εκδιδόμενη κυρία ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
Θα με βοηθήσεις να τη θυμηθω κι εκείνη την ιστορία;;;
![]()
Εννοείται.. . τζάμπα θα σέ βγάλω στην βίζιτα.... έχεις πολλές ιστορίες να πεις ακόμη...........

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του διαγωνισμούΕσείς οι 34 κωλομπαράδες που με ψηφίσατε έχετε διορία έως Later today at 17:47 να αλλάξετε την ψήφο σας
Όταν στέλνετε πμ και ζητάτε τηλέφωνα για Αννούλες , Ιωάννες κτλ είναι καλός ο dimigoallάκος ?
Από δω και στο εξής θα παίρνετε τις αρχιδόμπαλες μου λοιπόν
Ρε πάτε καλά ρε μαλάκες ρε μπρό ?
Θά περάσω και τον Donald τον duck![]()
Ήρθες μόνο για αυτό..στο μαγαζί μου. . ποιος ήσουν εσύ..... προστάτης. .
μωρη ψωλοχυμενη βρωμα @πολυζωης οτι πουστια γινεται εισαι απο πισω σιχαμα!! εισαι η μεγαλυτερη ΚΑΡΓΙΟΛΑ φτου σου σιχαμενη λινατσαΝαι αυτους που αλλαξες για να μην μπορει η αντριανα να μπαινει στο σαητ. Αυτης που της ανοιξες το νημα.
Τρεχα στα πμ να πεις κανενα προσωπικό μου.
Να πεις στα παιδιά την ιστορία με το λακομπα
ΤασούληΑdrianna4435, η νταβατζοιστορία σου, ξεπερνάει και την 24τομη ΔΟΜΗ.
Έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο, μαζί σου
ΥΓ. Μήπως σε βολεύει να γραφουμε γκρικλις και σπασμένα ελληνικά, όπως τότε που πρωτοάνοιξες το νήμα της Αντριάννας;;
![]()
και λιγα σου ειχω σουρη μωρη ξεφτιλισμενη.. ου να χαθεις σκατανθρωπε!!Σκουπισου εσύ αγοράκι..... Μην μπλεκεσαι χωρίς να έχεις μερίδιο
Να προσέχεις μην πέσεις μέσα....... γιατί το δεκανικι πού βρήκες είναι κούφιοκαι λιγα σου ειχω σουρη μωρη ξεφτιλισμενη.. ου να χαθεις σκατανθρωπε!!
Να πεις στα παιδιά την ιστορία με το λακομπα

σε ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ασε τις ιστοριες σκουπιδιΝα προσέχεις μην πέσεις μέσα....... γιατί το δεκανικι πού βρήκες είναι κούφιο
όχι δεν είναι ότι περνάνε τα χρόνια και εξακολουθώ να είμαι μόνοςειναι λιγο άνευρος τυπε , και εμενα αυτοι δεν μου πολυ κανουν ..
Ειναι σαν και αυτον τον υπαλληλο που βιαζεσαι και αυτος εκεινη την στιγμη του ηρθε η καυλα να γεμισει μελάνι τα ταμπον για τις σφραγιδες , να ξεχωρισει τους συνδετηρες ανα μεγεθος , και να ξανακολλησει ακριβως οπως ηταν τα ποστ-ιτ επειδη καποιος τα χάλασε , να ψαξει να βρει απο στυλο που ηταν 2 χρονια χωρις καπάκι το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Εσυ παντως για να το λες μάλλον θα σου αρεσε για σχολιαστης
Αλλα μάντεψε ... στ αρχιδια μας , κουμαντο κάνω εγω![]()