RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.568
- Πόντοι
- 5.956
Νομίζω είναι στα πρόθυρα να ανεβάσει ξανά την αποχαιρετιστήρια επιστολή....

Νομίζω είναι στα πρόθυρα να ανεβάσει ξανά την αποχαιρετιστήρια επιστολή....

Να τα διαγράψουν ΟΛΑ.Αναθεωρησα μετα το σπαρακτικο ξεσπασμα παρκαδορου και ανακαλω....προτεινω αντι για μπαν στο γαυρονημα να διαγραφουν ολα τα νηματα που εχει ανοιξει στο σαι.
χειροτερο και απο αυτο που εγινε στον λουτσετσου γινετε σημερα εδωΝομίζω είναι στα πρόθυρα να ανεβάσει ξανά την αποχαιρετιστήρια επιστολή....
Οι συντμησεις λεξεων ειναι πρωιμο σημαδι επερχομενου εγκεφαλικου τυπε....το νου σου!!!Αποδεξου οτι δεν μπορεις χωρις τις πλατες διαχειριστη. Ημουνα σίγουρος ρε βλακα απο ποιον θα ζητησεις να βαλει χερι.
Αποδεξου ότι είσαι κοτα.
Να τα διαγράψουν ΟΛΑ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ.

Θα ψαξει να μας βρει κανενα κειμενο απο καποιον πουσταρα του Μεσαιωνα να μας το πεταξει στη μουρη τυπε....τυπε το νέο νήμα λες να είναι συμπερίληψη ανεκτικότητα διαφορετικότητα κλπ ώστε να μπορεί να ποστάρει και ο @Μπιρλας κανένα συγκινητικό μανιφέστο ;![]()
Ναι ξεκάθαρα και χωρίς την κιτρινόμαυρη παράγκα σε δράση,παντελονατα.....χειροτερο και απο αυτο που εγινε στον λουτσετσου γινετε σημερα εδω

μην γινεσαι Μαρθα Βουρτση , ηδη εχεις πιασει πάτο![]()

Πάντως μετά το μανιφέστο του μπιρλα κρατήστε λίγο άμυνα με τους μπουστηδες, γιατί αν υπάρχει μια μικρή περίπτωση να έχει δίκιο , παίζει να χαρακτηριστει κάποιος μπουστης δια της επαγωγικής λογικής ..τυπε το νέο νήμα λες να είναι συμπερίληψη ανεκτικότητα διαφορετικότητα κλπ ώστε να μπορεί να ποστάρει και ο @Μπιρλας κανένα συγκινητικό μανιφέστο ;![]()
Μαλακά είμαι στη δουλειά και κλαίω....
μαλακα οταν είδα ποστ ζερο νόμιζα ότι δεν βλέπω καλά. μιλάμε μας έπιασε όλους στον ύπνο ο νιπλης. εμεις κάναμε νήμα που το διέγραψαν και ο νιπλης αγόραζε καταστατικό στο παρασκήνιοΝα ναι καλα ο Νιπλης και ο Zero μιλαμε για επικο γαμησακι στα ναυαγια....![]()

@The Saint* μπροεδρας όπου να ναι βγάζει φωτό ομεγα πάνω στη χέστρα. το τελευταίο καταφύγιο πριν έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια![]()
ε καλα τωρα...ολοι στην δουλεια ειμαστε και κανουμε ολιγολεπτα διαλλειματα και μπαινουμεΜαλακά είμαι στη δουλειά και κλαίω....

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ. ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. ΣΚΙΑ ΟΝΕΙΡΟΥ. ΣΚΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.Αύριο, που θα δανειστώ ένα πιγκάλ από τον γείτονα. Μην έχουμε πάλι τα ίδια με τον Ξεφτιλάκη!![]()