- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.714
- Πόντοι
- 12.756
Ωραία είναι εδω
Ο μπαρμπαγιάννης με τον οποίο κάνεις διάλογο ... και προφανώς έγραψε κάτι για μένα ...εγω να ρωτησω κατι αλλο?
1)το Σαμι γιατι τον εβγαλε απο αβαταρ?
2)γιατι δε γραφει κριτικες?
Αν σου πει.πες μου και μενα γιατι ειπε θα με βαλει στο ignore list
Από το να λέω Γλυφαδιώτης,καλύτερα Μανιάτης....Να βλεπεις , αυτη την μαλακία λεω
Ολοι μου γινατε Μανιατες , γενημμενοι και ζειτε στην Αθηνα .. αλλα ο Μονεγασκος εκ Λιοσιων πρεπει να λεει οτι ειναι απο τα Λιοσια ..
Και 5 γενιες να περάσουν και τα παιδια σας το ιδιο θα λενε , που η μονη σχεση με την Μανη θα ειναι οτι καποιοι 8 γενιες πισω ηταν απο εκει

Xωμένος στα βρακιά των γυναικών είμαι κατά διαστήματα, σκλάβος και είλωτας ποτέείλωτα.

Να ρωτησεις Μαξ , να δεις και εσυ τι σε συμφερει , τι ειναι πιο πιασαρικο να λες , μπορεις να λες και Καναδος
Αλλα να μας το πεις για να βρουμε καμια μαλακια να λεμε του Καναδα για να σε σκουπιδιαζουμε

Προηγείται τώρα...Γαμώ το φελέκι μου ....
πάλι κάποιος έδωσε ψήφο σε αναπουρνα ... και ισοφάρησε την κλαούντια !!!!!!
Τυπε, σιγά μη σε ρωτούσαμε κιόλας για να σε ψηφίσουμε.Ο μπαρμπαγιάννης με τον οποίο κάνεις διάλογο ... και προφανώς έγραψε κάτι για μένα ...
δεν είναι ενήμερος ότι με το να με ψηφίσει ..... μπήκε ισόβιος στη λίστα ;
και σε μενα που δε σε ψηφισα δεν απαντας ομως και λες ακυρα.Ε να μη ρωταω και γω ακυρους μετα αφου εσυ δεν?Ο μπαρμπαγιάννης με τον οποίο κάνεις διάλογο ... και προφανώς έγραψε κάτι για μένα ...
δεν είναι ενήμερος ότι με το να με ψηφίσει ..... μπήκε ισόβιος στη λίστα ;
Χαμός γίνεται με τους κλώνους ρε .Προηγείται τώρα...
Μεροκαματιάρης εργάτης σε ψαροκάικο από τη νήσο Βανκούβερ.![]()
Εκ καταγωγής το είπα.Xωμένος στα βρακιά των γυναικών είμαι κατά διαστήματα, σκλάβος και είλωτας ποτέ
Ούτε είπα, ξείπα, όταν λέω κάτι ισχύει και δεν αλλάζω γνώμη.

Αυξάνεται και πληθύνεται ο κόσμος του μπου χρονιάρες μέρες...Χαμός γίνεται με τους κλώνους ρε .
Δες annapurna .... όλο κλώνοι ψηφίζουν .
Αν δεν υπήρχαν κάτι πρόγονοί μας που βαστούσαν οι ερισσότεροι από εδώ κάτω ακόμα τούρκικα θα μιλούσαμε...Μεσσηνια=η γή ειλώτων
Αν είναι έτσι να λέω και εγώ ότι είμαι Καναδός.![]()
Ο γέρος θα μας γράψει για τα φυλλοβόλα του καναδά ....Αυξάνεται και πληθύνεται ο κόσμος του μπου χρονιάρες μέρες...
Αρεόπολη,οχι Γύθειο.Αν δεν υπήρχαν κάτι πρόγονοί μας που βαστούσαν οι ερισσότεροι από εδώ κάτω ακόμα τούρκικα θα μιλούσαμε...
Δεν ήταν τυχαίο που απελευθερώθηκε 23/3/1821 η Καλαμάτα, τώρα αν μου πεις για το αντάρτικο στο Γύθειο 17/3/1821 καμμία σχέση.
Μήπως θα ήταν σοφό, λες εσύ τώρα, να μπει και κανένα έξτρα όνομα από αυτούς που τερμάτισαν ψηλά αλλά δεν έπιασαν το τοπ 4??Αυξάνεται και πληθύνεται ο κόσμος του μπου χρονιάρες μέρες...