Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 2.606
δικος μας ειναι κ αυτοςΟ κασσελακης λείπει από τη φωτο
δικος μας ειναι κ αυτοςΟ κασσελακης λείπει από τη φωτο
τυπε έχασες τίμια προσπάθεια για δημιουργία νέου υπέροχου νήματος. μέσα σε 30 λεπτά είχα καταφέρει να πάρω μεταγραφή μπουμπούκι πολυζώη , κλαουντια , μπαρμπαγιαννη , γαιοκτήμονα βολκανο κλπ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΤΕΣτελείωσαν και οι 2 , εμειναν μετεξεταστέοι
βρεθηκαν ΤΡΥΠΙΟΙ![]()

Ωχ ωχ ωχ, μοναδικε, ετοιμάσου για ντου.....ναι εμενα τον μοναδικο![]()
αντεχω,ΑΝΤΕΧΩΩχ ωχ ωχ, μοναδικε, ετοιμάσου για ντου.....

Φοράει κλασατα ρούχα κ έχει στυλδικος μας ειναι κ αυτος
τυπε έχασες τίμια προσπάθεια για δημιουργία νέου υπέροχου νήματος. μέσα σε 30 λεπτά είχε καταφέρει να πάρω μεταγραφή μπουμπούκι πολυζώη , κλαουντια , μπαρμπαγιαννη , γαιοκτήμονα βολκανο κλπ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΤΕΣ![]()

Μπούστηδες μαν.τυπε έχασες τίμια προσπάθεια για δημιουργία νέου υπέροχου νήματος. μέσα σε 30 λεπτά είχε καταφέρει να πάρω μεταγραφή μπουμπούκι πολυζώη , κλαουντια , μπαρμπαγιαννη , γαιοκτήμονα βολκανο κλπ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΤΕΣ![]()
Ντύσιμο νο1 ο δικός σου από το Καλέντζι,με ζιβάγκο κτλ....Φοράει κλασατα ρούχα κ έχει στυλ
Όχι σαν κάτι πολακηδες κ Πάγκαλους...
Ελπίζω ο βασιλέας των Ελλήνων Παύλος να φτιάξει κόμμα σύντομα
Ντύσιμο νο1 ο δικός σου από το Καλέντζι,με ζιβάγκο κτλ....

@@ρια είσαι, ο Αδόλφος θα σε είχε κρεμάσει από τα κυπαρίσσια της Κυπαρισσίας...ειμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΛΕΥΚΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ βρε μουνοπανο![]()
Καλά,έχουν κάτι πύργους ανά την Ευρώπη...Μαλακα ξενερωσα εντελως με αυτους , Μενιδιάτες ειναι , γεννηθηκε Τατοι , αρα Δυτικη Αττικη . ΜΕΝΙΔΙ !!!
Αν ειναι δυνατον Βασιλιας απο το Μενιδι , ασε που εχει εχουν ηδη βασιλια των γυφτων
Αν ηταν να παρω ιθαγενεια Μενιδιου καλυτερα να αυτοκτονουσα
ποιος ο θερανος της ΕλλαδαςΚαλά,έχουν κάτι πύργους ανά την Ευρώπη...
Δεν έχουν καμμία σχέση με την Ελλάδα....
Εσύ κόντεψες να τους βγάλεις αρβανίτες από το Μενίδι....

Άλλος κωλόβλαχος Μεσσηνίας εδώ...Εντωμεταξύ τον πάει κόσα
Είσαι αγενήςποιος ο θερανος της Ελλαδας
που οποτε βγαινει εξω απο το σπιτι του κλειδαμπαρωνουν πορτες ,παραθυρα και βαζουν συναγερμους![]()
ειμαι ΑΛΗΘΗΣ και ΕΥΓΕΝΗΣΕίσαι αγενής

Δεν είμαι ΜεσσήνιοςΆλλος κωλόβλαχος Μεσσηνίας εδώ...
ΤΖΟΓΟΣ, ΤΙΜΗ & ΑΡΕΙΑ ΝΤΟΥΝΤΑ
Πάει να σβήσει το τζάκι, έριξα ύπνο πριν λίγο ξύπνησα, άντε να δω πότε θα κοιμηθώ LOL...

εχω 2 αποριες ομωςΜαλάκας μεγάλων αποστάσεων η κλαούντια
παρόλο που έχασε έδαφος στην κακή εκκίνηση , καλύπτει τη διαφορά.
Δείχνει ότι δεν είναι μόνο drag μαλάκας αλλά μπορεί άνετα και σε 24ωρο ΛεΜαν μαλακίας.
Δεν είναι απίθανο να είναι εξαιρετικός και ως οφ ρόουντ μαλάκας, για Παρίσι Ντακάρ μαλακίας.
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ 'ΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ .
Ένας μαλάκας που δεν γράφει μόνο νούμερα.
Προσφέρει και συγκινήσεις.
Από τη μεγάλη γαλάζια σχολή.
Αυθεντικός μαθητής του Άλεξ .
Μοντέρνος μαλάκας και παλαιάς κοπής ταυτόχρονα.
Συγκλονιστικός !
Ένα απλό νήμα δεν αρκεί .τυπε έχασες τίμια προσπάθεια για δημιουργία νέου υπέροχου νήματος. μέσα σε 30 λεπτά είχα καταφέρει να πάρω μεταγραφή μπουμπούκι πολυζώη , κλαουντια , μπαρμπαγιαννη , γαιοκτήμονα βολκανο κλπ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΤΕΣ![]()
Και εγώ είμαι ο δούκας του Ουέλινγκτον....ειμαι ΑΛΗΘΗΣ και ΕΥΓΕΝΗΣ![]()