The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.243
- Πόντοι
- 40.655
Αϋπνίες έχετε ρε![]()
Ήδη στο κοντέινερ του εργοταξίου, κύριε. Στις 7 αρχίζουμε μεροκάματο. Τι μας περάσατε; Για τίποτα χλίδες Ιατρούς;

Αϋπνίες έχετε ρε![]()

Η αθηναιο ξυσαρχιδιΉδη στο κοντέινερ του εργοταξίου, κύριε. Στις 7 αρχίζουμε μεροκάματο. Τι μας περάσατε; Για τίποτα χλίδες Ιατρούς;![]()
Ενώ αν ανεβάζαμε ψηφοφορία με υποψήφιους τους :
Λευτέρης
Ελευθέριος
Λευτεράκης
Κρέταν
ή
Μπαρόκ
Κλάουντια
Νυφούλα
Υποτακτικός κιουρίας Χατζή
Θα ήταν ξεκαρδιστικό.
Α ρε Χελωνονιντζάκι! Πόσο ξιπασμένος παίζει να είστε.![]()
Κυριοι, πηγαιντε τον ηρεμα. Γιατι ακόμα σκουπιζει τα φλοκια του Ατενεζου σχετικα με το μαγειρεμα ΚΑΙ του προηγουμενου αποτελέσματος. Εβαλε και στοιχημα κιολας.Ευτυχώς γράψατε σκέτο ξιπασμενος και όχι κανένα ξπγ γιατί θα έβαζε πάλι τα κλάματα το σκληρό* αντράκι*.
*σε αυτάκια και το σκληρο και το αντράκι.
χοντρό + χοντρόΗ αθηναιο ξυσαρχιδι
Ήδη στο κοντέινερ του εργοταξίου, κύριε. Στις 7 αρχίζουμε μεροκάματο. Τι μας περάσατε; Για τίποτα χλίδες Ιατρούς;![]()
Αρχοντας!
Εγω δεν ειχα ουτε αυτα σήμερα.
καλημερα φιλε μουΜπορεί κάποιο μέλος , που έχει αγνές προθέσεις και καλή καρδιά , όπως όλοι μας εδώ μέσα , να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους οι κύριοι:
Μπαροκ
Αναπουρνας
Κωστακης
Είναι υποψήφιοι ; Ελάχιστα τα γραπτά τους που θυμάμαι , πέρα του δημοσίου εξευτελισμού δια σοδομισμού της λακαινας

Ο Γαλάτης ψηφισε ηδη.καλημερα φιλε μου
ναι θα σου εξηγησω εγω που εχω παντα αγνες προθεσεις και καλη καρδια
γιατι ειναι μαλακες![]()
Κυριοι, πηγαιντε τον ηρεμα. Γιατι ακόμα σκουπιζει τα φλοκια του Ατενεζου σχετικα με το μαγειρεμα ΚΑΙ του προηγουμενου αποτελέσματος. Εβαλε και στοιχημα κιολας.
καλημεραΟ Γαλάτης ψηφισε ηδη.
Καλημερα, Ρεζ.

Παει καλα. Αλλα εχει γαμημενη διαιτησία και το VAR κανει στραβά ματια. Σε εμας στηρίζεται, Ρεζ.καλημερα
δεν ψηφισα ακομη πως παει? βασταει ο πουρνας η εμεινε πισω λαχανιασμενος?![]()
Έλα, τελείωνε με τον καφέ στο κοντέινερ και βάλε μπρος το τζι σι μπι να ζεσταίνεταιΗ αλήθεια είναι ότι μόλις διαβάσαμε την ανάρτηση του Χελωνονιτζάκια χεστήκαμε επάνω μας, και αποφασίσαμε να βάλουμε την ψηφοφορία με τα πραγματικά αποτελέσματα, για να μην μας ξεμπροστιάσει. Έχει μυαλό Αινστάιν ο άνθρωπος. Δεν είναι να παίζεις με αυτά.![]()

Για να σου δωσω να καταλαβεις ποση αξια εχει αυτο το νημα καθε χρονο. Απο τις 15 του μηνα εως και σημερα, δεν ξερω τι γίνεται στα βιζιτικα νηματα. Μονο γι αυτο το νημα μπαίνω για να παιξω με τον Λακη ειδικα. Ολο τον υπολοιπο χρονο δεν ασχολουμαι μαζι του. Ειναι κουραστικος μαλακας. Δεν εχει και αξια να ασχοληθεις παραπανω μαζι του.Πάντως είναι συγκινητικό που υπάρχει αυτός ο διαγωνισμός και ζούμε όμορφες στιγμές εδώ μέσα αφού δεν έχουμε την υπεργαματη πραγματική ζωή, από τη μια να μας πρήζει τα παπαρια η γούτσου-γουτσου από την άλλη να ξεκουραζομαστε λίγο από τη διοίκηση της Giant και τελος που θα εκθεταμε τις καρικατουρες που παρουσιαζουμε ως ζωγραφιες "σκουπιδιασματος".
Ίδρυμα ψυχικής αποκατάστασης το νήμα.
Δε νομίζω πως είναι υπαρκτό πρόσωπο ο Λάκης, κάποια περσονα-ιδέα του αντί είναι, αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουμε, έχει δώσει στη μαλακια καινούριες διαστάσεις και προοπτικές.Για να σου δωσω να καταλαβεις ποση αξια εχει αυτο το νημα καθε χρονο. Απο τις 15 του μηνα εως και σημερα, δεν ξερω τι γίνεται στα βιζιτικα νηματα. Μονο γι αυτο το νημα μπαίνω για να παιξω με τον Λακη ειδικα. Ολο τον υπολοιπο χρονο δεν ασχολουμαι μαζι του. Ειναι κουραστικος μαλακας. Δεν εχει και αξια να ασχοληθεις παραπανω μαζι του.
Ημουνα σιγουρος. Για την ακρίβεια ηξερα τι με περιμένει πριν ξεκινησω μαζι σας. Αντεχω. Ειμαι ετοιμος για ολα. Ακομα και για μπανακι.
Εσυ δεν αντέχεις και ζητας να βγεις από διαγωνισμούς...
Πηγαινε μπροστα απο τον καθρέφτη σου και θα δεις εναν τσιμπουκλη.