Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου εστειλε pm ο Barock με τη ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα του....να το βγαλω στη φορα ή θα με πουνε ρουφιανο;σορρυ για την διακοπη , μπηκα να δω αν συνεχιζεται το γαϊτανάκι αγαπης στο νημα.
Απ οτι ειδα όλα πάνε περιφημα
Την καλησπέρα μου![]()
Χαμπάρι δεν θα πάρουν τυπάρα.Τον επομενο θα τον βαφτισω HellraiseroGamiasTisPsyxoylasTou Barock.....![]()
Σε τσοντοσινεμα;Χαμπάρι δεν θα πάρουν τυπάρα.
Είναι τέρατα μορφώσεως.
Η Κλαούντια ήταν πορτιέρης με διχάλα ... καμάρωνε μέχρι πρόπερσι για αυτό ....
Εννοείς τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου ;;;Μου εστειλε pm ο Barock με τη ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα του....να το βγαλω στη φορα ή θα με πουνε ρουφιανο;![]()
..... @dimigoall τι δν καταλαβαινεις, "ασουμπητος" λεμε, ΠΛΟΚ , ΨΨ & ΓΚΡ . Ποσο δύσκολο πια(διορθώθηκε καταλλήλως)
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΗΔΙΑ...
Και μην στείλες dm για επεξηγήσεις και τα ρέστα, σβήνεται και φεύγεις ασούμπητος όπως τόσοι άλλοι...
Μπορεί να ήταν και private τσοντοσινεμά.Σε τσοντοσινεμα;
Ηρθε η ωρα του στραπον πουστρακο;Τέλος, ας ξεμαλλιαστούν μεταξύ τους οι κατουροκοτες Χελμπουσταρερ, μπαγλαμαδάκι, αρχιμασωνος και όλα τα τσιράκια με τον ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ που έμπλεξαν.
![]()
![]()

σορρυ για την διακοπη , μπηκα να δω αν συνεχιζεται το γαϊτανάκι αγαπης στο νημα.
Την καλησπέρα μου![]()

Θα πας τζάδικο και απόψε;σορρυ για την διακοπη , μπηκα να δω αν συνεχιζεται το γαϊτανάκι αγαπης στο νημα.
Την καλησπέρα μου![]()

Ξέρουμε τι λέει το πρωτόκολλο ;Ηρθε η ωρα του στραπον πουστρακο;![]()
Ωχωχωχ, μπούστη μπροεδρε, πήρε κι αλλά πιμια η σκύλα σου;Μια χαρά πάνε όλα. Όπως τα θέλετε. Είστε εξαιρετικός μαριονετίστας. Το πως και το γιατί θα το συζητήσουμε εάν και εφόσον δεν είμαστε συνυποψήφιοι στον ημιτελικό.
Καλησπέρα και από εμένα.![]()

Μην διακοπτεις την συζητηση μεταξυ φιλων ρε αρχιδι! Πεταγεσαι σαν τη πουτσα, ναουμ.Τέλος, ας ξεμαλλιαστούν μεταξύ τους οι κατουροκοτες Χελμπουσταρερ, μπαγλαμαδάκι, αρχιμασωνος και όλα τα τσιράκια με τον ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ που έμπλεξαν.
![]()
![]()
Κοκοκοκοκο ΜΠΟΥΣΤΡΑΞέρουμε τι λέει το πρωτόκολλο ;
Για τη σχέση στράπον και χρυσής σαμπάνιας λέω αφού