Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να εξαιρεθεί ο @tellystalone6969 από την επικείμενη ψηφοφορία για τον Πιστοποιημένο Mρ. Μαλάκα 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.859
Πόντοι
7.265

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.866
Πόντοι
6.256
ελπιζω να μην ειμαστε μικρογραφια της κοινωνιας μας.
Mην γινεσαι υπερβολικος,βλεπεις τι παιζει γυρω,πυροβολισμοι,μαχαιρωματα,τραμπουκες.Εδω το πολυ πολυ να παιξει κανενα ελαφρυ μπιφ-σου πα μου πες,να φλεξαρουμε κανενα απολυτηριου δημοτικου(οσοι ειναι τυχεροι και εχουν δηλαδη:cry:)και τετοια ζορικα σκηνικα:hi::confused::confused::confused:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.999
Πόντοι
48.917
Mην γινεσαι υπερβολικος,βλεπεις τι παιζει γυρω,πυροβολισμοι,μαχαιρωματα,τραμπουκες.Εδω το πολυ πολυ να παιξει κανενα ελαφρυ μπιφ-σου πα μου πες,να φλεξαρουμε κανενα απολυτηριου δημοτικου(οσοι ειναι και τυχεροι και εχουν δηλαδη:cry:)και τετοια ζορικα σκηνικα:hi::confused::confused::confused:
Κάποτε είχαμε κ τα προφορικά ραντεβού θάνατο ...
Πλέον ούτε αυτά :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.866
Πόντοι
6.256
Κάποτε είχαμε κ τα προφορικά ραντεβού θάνατο ...
Πλέον ούτε αυτά :confused:
Σε καποια στιγμη ζητηθηκε νομιζω ενοικιαστηριο.Αλλα θα μου πεις εχουμε μελος που τρωει ρυζογκοφρετες,τι να περιμενεις:confused::confused::confused::coffee:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Mην γινεσαι υπερβολικος,βλεπεις τι παιζει γυρω,πυροβολισμοι,μαχαιρωματα,τραμπουκες.Εδω το πολυ πολυ να παιξει κανενα ελαφρυ μπιφ-σου πα μου πες,να φλεξαρουμε κανενα απολυτηριου δημοτικου(οσοι ειναι τυχεροι και εχουν δηλαδη:cry:)και τετοια ζορικα σκηνικα:hi::confused::confused::confused:
Κάτι πινέλα (από τρίχα σκατζόχοιρου ??) φλεξάρει τελευταία ο τέλλυς...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom