Μπλα μπλα και παπαριες....δεν ξερω ποσο εξυπνος ειμαι αλλα απο γεροντοαμοιβαδες σαν και σενα ειμαι Αινσταιν.
Εχεις ανοιξει ενα νημα που προοριζοταν για χαβαλε και τρολαρισμα και το εχεις κανει σαν τη σκατοψυχη σου γεματο πικρια και χολη.Κοροιδευες τοσα χρονια τον Στεκα και τις πουστιες του και εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος.
Σε εχω καταξεφτυλισει με τις κρυφο-φανερες ψηφοφοριες αναλογα με το ποιοι ειναι υποψηφιοι,με τις wild card και τωρα με τους κλωνους....γιαυτο μαζευεις τα ψηφουλακια.Εχεις φτιαξει μια κλικα τουλαχιστον 10 ατομων που ψηφιζει στοχευμενα και τολμας ρε σκουπιδι να κατηγορεις εμενα και τον Ρετρο οτι ειμαστε κλικα που ειμαστε 2 ατομα ρε καραγκιοζη!
Και ναι τον διαγωνισμο στα αρχιδια μου τον εχω γιατι αμα τον επαιρνα στα σοβαρα οπως λες οταν αρχισες τις πουστιες με τις wild card θα ελεγα στον Αντι να με βγαλει οπως εκαναν οι κοταρες η Αννουλα και ο Νιπλης περυσι.
Και αυτες μαλιστα το κανανε σε καθαρο διαγωνισμο καμμια σχεση με τη βρωμια τη δικια σου...αλλα οπως βλεπεις σας αφηνω να υγραινετε το κωλοτρυπηδι σας χρονιαρες μερες και να φαντασιωνεστε οτι ειστε γαματοι και σημαντικοι.