πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.661
- Πόντοι
- 15.931
Κλώνοι δεν υπάρχουν. .μόνο λίγοι και καλοί φίλοιτα φαντάσματα του παρελθόντος έρχονται να μας στοιχειώσουν με τους κλώνους τους σήμερα![]()
Κλώνοι δεν υπάρχουν. .μόνο λίγοι και καλοί φίλοιτα φαντάσματα του παρελθόντος έρχονται να μας στοιχειώσουν με τους κλώνους τους σήμερα![]()
να τα λεμε σωστα ...Κλώνοι δεν υπάρχουν. .μόνο λίγοι και καλοί φίλοι απο εκλεκτα μελη...
Eπαιξε ξεροχυσιμο???@Μπιρλας
Τώρα που ολοκλήρωσε ο Χελωνονιντζάκιας κλαρινιτζής το νούμερο, δώστε τους κάνα δίφραγκο κι από μένα, γιατί δεν πληρώθηκα ακόμα τα μεροκάματα, και θα σας τα δώσω την πρωτοχρονιά, από αυτά που θα βγάλω ζητιανεύοντας έξω από τη Μητρόπολη μετά τη Θεία Λειτουργία.
Έτσι με τη μαριποζα
Μη γίνεσαι μαλακας τώρα τυπε ..το πνεύμα της ημέρας απαιτεί ακόμα περισσότερα μπινελικια....δεν θα πάμε κόντρα στην ουσία του σάη άγιες μέρες,δεν είμεθα τίποτα αντιχρίστοι..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!........ας ειναι τα μπινελικια λιγοτερα σημερα !!!!
Πολλα ειπαμε τυπαραΣε επιασε κοψιμο και για τον Αλεξ τωρα τυπακο;Μετα τι θα μας γραψεις οτι κανουμε μπουλινγκ και στη Κλαουντια;
Εισαι και εσυ μια σουπια επικων διαστασεων....![]()
χρονια πολλα κυριε ΣελεμπρεΠολλα ειπαμε τυπαρα![]()
Θα σου λεγα επισης,αλλα δεν συναδει με το κλιμα του νηματοςχρονια πολλα κυριε Σελεμπρε
Σόρυ τότε!!!!! ΧαχαχαχαΜη γίνεσαι μαλακας τώρα τυπε ..το πνεύμα της ημέρας απαιτεί ακόμα περισσότερα μπινελικια....δεν θα πάμε κόντρα στην ουσία του σάη άγιες μέρες,δεν είμεθα τίποτα αντιχρίστοι..
πουτσα μου το κλιμα εγω μοιραζω ευχεςΘα σου λεγα επισης,αλλα δεν συναδει με το κλιμα του νηματος![]()
To περιεργο θα ηταν να μοιραζες δωραπουτσα μου το κλιμα εγω μοιραζω ευχες
Ρε μην είσαι ο ευχουλης..εδώ μέσα υπάρχουν σκληρά αγόριαΣόρυ τότε!!!!! Χαχαχαχα
θα στειλω σε σενα πες τι θες σε ΛΟΓΙΚΑ πλαισιαTo περιεργο θα ηταν να μοιραζες δωρα![]()
Την ευχη σου,για να ειμαι σε απολυτα λογικα πλαισιαθα στειλω σε σενα πες τι θες σε ΛΟΓΙΚΑ πλαισια![]()
να εισαι παντα καλα και οτι θες να το παθειςΤην ευχη σου,για να ειμαι σε απολυτα λογικα πλαισια![]()
όπως είχε πει ένας σοφός στο σάιτ όλα κιόλα 10 άτομα είμαστεΚλώνοι δεν υπάρχουν. .μόνο λίγοι και καλοί φίλοι
να σου ευχηθω ...πουτσα μου το κλιμα εγω μοιραζω ευχες