Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
καλα χριστουγεννα γαπημενε φιλε-φιδι...![]()
συρεκαιγαμησου

καλα χριστουγεννα γαπημενε φιλε-φιδι...![]()
Τού καραγκιόζη?ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ!!!
![]()
ναι ρε μαλακα. ο τύπος είναι σκουπίδι τελείως. τουλάχιστον άλλοι βρίζουν στα ίσα, κάνουν τη μαλακια και ρισκάρουν με ότι αυτό συνεπάγεται . αυτή η πουτανα μόνο με αρχικά . καλησπερακιας γλιτσας μια ζωή.Αυτο ακριβως....για τετοιο μουνοπανο μιλαμε.Του ειχε βρισει χυδαια καποιος τη μανα και ΟΛΟ το σαι σφυριζε αδιαφορα και ο μονος που βγηκε μπροστα και ειπε στον αλλον μαζεψου ημουν εγω.Και μετα πεταξε το ΞΠΓ σαν τη κοτα που ειναι.....
Σωστα. Θα ξεχασουμε το παρελθον.εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα
στο τώρα λοιπόν βλέπω ένα λακη να ζει απλά στον κόσμο του στα πολιτικά νήματα, χωρις να πειράζει κανέναν .
και βλέπω ένα πουστρακι μπαρόκ να προκαλεί συνέχεια και να είναι ότι χειρότερο υπάρχει πουτανοικετης, καλησπερακιας, γλιτσας
αυτό το πουστρακι θα το λυγίσουμε φέτος
το πήρες το μυνημα χτες που ο δε σεηντ εκανε πίσω και άρχισε τα «είσαι καλύτερος από τον άλλον» ε;
κάτσε καλά ζεμπου και μην προκαλείς. να είσαι μαλακός με τους αθώους
και σκληρός με τους κωλοτρυπιδες και τους ρουφιάνους
όχι να βρίσκεις αδύναμους να τους προτρέπεις σε αυτοκτονία
αντε παπάρα να πούμε
ναι ρε μαλακα. ο τύπος είναι σκουπίδι τελείως. τουλάχιστον άλλοι βρίζουν στα ίσα, κάνουν τη μαλακια και ρισκάρουν με ότι αυτό συνεπάγεται . αυτή η πουτανα μόνο με αρχικά . καλησπερακιας γλιτσας μια ζωή.![]()
εχει μπει για τα καλα στο πνευμα των χριστουγεννων...Καλά και ήρθε ο νιπλης και μοιράζει ευχές αλλιώς θα γίνονταν εδώ μέσα τίς πουτανας
Δεν το κανουν αυτο τα μελη τυπε,ειναι σοβαρα ατομαΕκ μέρους της διοργανώτριας αρχής θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους θαμώνες, υποψηφίους ,αποκλεισμένους και γενικά συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ σας εύχεται υγεία και καλή διάθεση, να περάσετε αυτές τις μέρες με ανθρώπους που αγαπάτε.
Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να ξεκατινιάζεστε θα γίνει και αναλυτική παρουσίαση της φάσης των 24 λίγο αργότερα.
Εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους θαμώνες, υποψηφίους ,αποκλεισμένους και γενικά συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ σας εύχεται υγεία και καλή διάθεση, να περάσετε αυτές τις μέρες με ανθρώπους που αγαπάτε.
Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να ξεκατινιάζεστε θα γίνει και αναλυτική παρουσίαση της φάσης των 24 λίγο αργότερα.
Να φέρω την τριχιά που έχω για τα γίδια?
Να φέρω την τριχιά που έχω για τα γίδια?
ολοι οι ηρωες φευγουν νεοιΑν η κρεμάλα είναι κάποια πρόταση γάμου, η απάντηση είναι ότι δε θέλω μόνιμες δεσμεύσεις. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου τώρα που είμαι νέος.
Δεν πιστεύω να Με αφήσεις στην απέξωολοι οι ηρωες φευγουν νεοι
Που ξερεις , μπορει και ο επομενος διαγωνισμος να παρει το ονομα σου προς τιμη σου![]()