Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βάλε ήχο στο φουλ τότε μαν και απόλαυσεδεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον
παιζει να φοβουνται το σκυλι![]()

Φόρα μια στολή του 7στερου θα δείς πως ανοίγουν όλεςΔεν ανοίγουν πόρτες τα μουνόπανα![]()
Κανόνισε να σου χτυπήσουν το κουδούνι και να μην ανοίξεις μαλάκα μου, οι χοχλίοι θα είναιδεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον
παντα ανοιγω,ΠΑΝΤΑΚανόνισε να σου χτυπήσουν το κουδούνι και να μην ανοίξεις μαλάκα μου, οι χοχλίοι θα είναι
αφου εισαι στη ΄΄δουλεια'' πως το ξερεις;δεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον

ούτε σε μένα, θα φοβούνται τον Μήτσο τον γάτο μουδεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον
δεν παρακολουθεις θες να εισαι και ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ των πραγματων..αφου εισαι στη ΄΄δουλεια'' πως το ξερεις;
μηπως σου εχουν σημειωσει το κουδουνι οπως οι ντελιβεραδες οτι δεν σπας σεντ;![]()

.....Aτενεζε σκυλο εχεις ή κανα Direwolveδεν εχει ερθει κανα παιδακι να μου πει τα καλαντα ρε αν ειναι δυνατον
φουρναρης εισαι;δεν παρακολουθεις θες να εισαι και ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ των πραγματων..
ειπα ειμαι με 3 ΩΡΕΣ υπνο αρα σχολασα![]()

κανε κορσο ευγενικη χορηγια Αγιου.....Aτενεζε σκυλο εχεις ή κανα Direwolve
![]()

σκληρη δουλεια εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου...προσωπικα δεδομενα
![]()
Ψυχούλα είναι η ζουζου του Ατενεζου, να σε μυρίσει θέλει μονο.....Aτενεζε σκυλο εχεις ή κανα Direwolve
![]()
το εκτιμω Πουτσομπλε ΒΑΘΥΤΑΤΑσκληρη δουλεια εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μου...![]()

δεν εχω βαλει φωτο της εδω γιατι υπαρχουν και ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που σε καρφωνουν με το ματι τουςΨυχούλα είναι η ζουζου του Ατενεζου, να σε μυρίσει θέλει μονο

Κάτι διαφορετικό είχα κατά νού μπούσταρε.Καλά όχι και κονταρομαχίες
![]()
Κόψε κάτι μαν![]()

Πού είσαι Καρλότα μήπως θέλεις και εσύ βίντεο όπως η μπουμπου με τον μελάτοΠΡΟΣΟΧΗ!! λιγες ωρες εμειναν.... αυτος καλε ο τασουλης ,ο νταβαντζακος της φαπας @πολυζωης αυτο το βρακι της κατερινας @πολυζωης αυτος που τον εχεσαν η γρια, η μαρτα, και αλλες @πολυζωης ειναι ΠΡΩΤΟΣ στον ομιλο με την ΑΞΙΑ ΤΟΥ αυτο το λιπωδες ατι, αυτη η μελατη μπαμια @πολυζωης αυτη η φλοκατη ειναι ξεκαθαρα ο mr μαλακας του 2024 και οχι μονο. ΖΗΤΑΜΕ THN ΨΗΦΟ ολου του λαου του μπου ωστε ο μαλακας @πολυζωης να παρει πραγματικα αυτο που του αξιζει. ειμαστε εναντια στην σταλινικη επιτροπη οπου με δολια μεσα προσπαθησε να βαλει χαλιναρια στο τριχωτο και λιπωδες ατι μας!!!
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ @πολυζωης
ΜΑΛΑΚΑ @πολυζωης εισαι ΠΡΩΤΟΣ!!! σε εχουμε παρει απο το χερι και σε παμε ψηλα μελατη μπαμιαΠού είσαι Καρλότα μήπως θέλεις και εσύ βίντεο όπως η μπουμπου με τον μελάτο![]()