Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.586
- Πόντοι
- 6.256
θόρενς αλλά το έχω στο κωργιόΤι πικαπ έχεις?![]()
θόρενς αλλά το έχω στο κωργιόΤι πικαπ έχεις?![]()
Και στο κωργιό ποιος ακούει?θόρενς αλλά το έχω στο κωργιό
κανείς αλλά περιμένω να παραγραφεί η φέρμα για να το φέρω αθήναΚαι στο κωργιό ποιος ακούει?![]()

κανείς αλλά περιμένω να παραγραφεί η φέρμα για να το φέρω αθήνα![]()
δεν έχω βγάλει καμία φωτογραφίαΤι πικαπ έχεις ρε σούργελο ;
Σε θυμάμαι ότι έγραφες για ένα θόρενς.
Έλεγες ότι είναι ... κόπος να μπαίνει κανείς με κλώνο !!!!!!!
Και να κάνει log out ...
ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΘΟΡΕΝΣ ;;;
ή έχεις και κανένα λιν σόντεκ ;;;
Καλά κλήαρ όντιο ;;; πρότζεκτ όντιο ;;;;
έχω κανάλια διανομής εγώ δικά μου......
Θες να το φέρεις με Uber τζάμπα?
Παει το μεροκαματοέχω κανάλια διανομής εγώ δικά μου......![]()

Και εμενα που μου ζήτησε να βάλω με τι είναι συνδεμένα τα ηχεία στο home cinema μόλις του τα έβαλα, έκανε σχόλιο για το σώμα θέρμανσης σε φέτες.δεν έχω βγάλει καμία φωτογραφία
γιατί τι είναι το πικάπ λαμποργκίνι ρε λάκη?
σε χαλάει το θόρενς δεν είναι καλό? βάλε εσύ το δικό σου εγώ αυτό έχω αυτό λέω
δεν ισχυρίστηκα ότι κάνει 20 χιλιάρικα.
είσαι σίγουρος ότι είσαι up to the task για το συγκεκριμένο δρομολόγιο?Παει το μεροκαματο![]()

Μπράβο !Συνέχισε να αυτοξεφτιλίζεσαι γράφοντας συνεχώς ψέματα.
Τα πάς περίφημα. Δυο τρία ποστ ακόμα, και ο τίτλος φέτος θα είναι δικός σου.![]()
Τι μοντέλο θόρενς είναι ... έχει γράψει ;;;
Θες να το φέρεις με Uber τζάμπα?
Αυτό είναι όλο το point μουΚαι εμενα που μου ζήτησε να βάλω με τι είναι συνδεμένα τα ηχεία στο home cinema μόλις του τα έβαλα, έκανε σχόλιο για το σώμα θέρμανσης σε φέτες.![]()
Εισαι σιγουρος οτι δεν θα τσιμπησω προκαταβολη και μην τον ειδατεείσαι σίγουρος ότι είσαι up to the task για το συγκεκριμένο δρομολόγιο?![]()

ναι παλιό είναιΤι μοντέλο θόρενς είναι ... έχει γράψει ;;;
Βιντάζ ;;; ή φρέσκο ;;
Βιντάζ ... αν είναι του 1980 .... 1985 ... ποιανού ήταν ;;; του παππού του ;;;
Είπα μήπως έβλεπα κανέναν ... λαμπάτο ρε ....Και εμενα που μου ζήτησε να βάλω με τι είναι συνδεμένα τα ηχεία στο home cinema μόλις του τα έβαλα, έκανε σχόλιο για το σώμα θέρμανσης σε φέτες.![]()
Κάθεται και ο Άγιος και λέει ότι του έταξε και δεν του ποσταρε.Αυτό είναι όλο το point μου
των άλλων τα πράγματα θέλει να τα δει σε αποδείξεις και τεκμήρια...και τα κοστολογεί
τα δικά του τα διαφημίζει αλλά για αυτά δεν χρειάζονται αποδείξεις (άσχετα αν σε παρακαλάει να του ζητήσεις)
![]()
είσαι σίγουρος ότι θα τσιμπήσεις προκαταβολή?Εισαι σιγουρος οτι δεν θα τσιμπησω προκαταβολη και μην τον ειδατε![]()
Το θόρενς είναι νέο ;Αυτό είναι όλο το point μου
των άλλων τα πράγματα θέλει να τα δει σε αποδείξεις και τεκμήρια...και τα κοστολογεί
τα δικά του τα διαφημίζει αλλά για αυτά δεν χρειάζονται αποδείξεις (άσχετα αν σε παρακαλάει να του ζητήσεις)
στο μέλλον όμωςΚάθεται και ο Άγιος και λέει ότι του έταξε και δεν του ποσταρε.
Είπε ΘΑ ανεβάσει ο άνθρωπος, εκεί ο @The Saint* ανυπόμονος.