Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.836
- Πόντοι
- 28.246
Να ρίξουμε και μια ευχή για το κακό μάτι, φίλε.Νεράκι τρέχει το νήμα , ΝΕΡΑΚΙ
Να ρίξουμε και μια ευχή για το κακό μάτι, φίλε.Νεράκι τρέχει το νήμα , ΝΕΡΑΚΙ
τι χαζά είναι αυτά που λες ? ντίρλα είσαι πάλι ?Ασε μας ρε τασο.
Που εισαι. Στον Rob c που του τα ειπες και αρχισε να βγαζει δημοσια. Για ρωτησε τον τι εμαθα εγω...

τι χαζά είναι αυτά που λες ? ντίρλα είσαι πάλι ?
και για να μη παίξουμε το σπασμένο τηλέφωνο και μου ζαλίζεις τα μεζέα με τις εμμονές σου,
βγάλε τυχόν μεταξύ μας "πληροφοριακά" πμ που φυσικά δεν έχεις διότι όλα είναι στη φαντασία σου
δεν με ενδιαφέρει να μαθαίνω για εκδιδόμενες από τρίτους ,λες να ενδιαφέρομαι για σένα ή για οποιονδήποτε άλλον ?
ό,τι θέλω το μαθαίνω μόνος μου![]()

Δεν μου έστειλες κανένα πμ με προσωπικά σου.τι χαζά είναι αυτά που λες ? ντίρλα είσαι πάλι ?
και για να μη παίξουμε το σπασμένο τηλέφωνο και μου ζαλίζεις τα μεζέα με τις εμμονές σου,
βγάλε τυχόν μεταξύ μας "πληροφοριακά" πμ που φυσικά δεν έχεις διότι όλα είναι στη φαντασία σου
δεν με ενδιαφέρει να μαθαίνω για εκδιδόμενες από τρίτους ,λες να ενδιαφέρομαι για σένα ή για οποιονδήποτε άλλον ?
Ενα hendricks μερσι μποκουΨυχούλα είσαι, τι πίνεις να στείλω μια φιάλη![]()
Να ρίξουμε και μια ευχή για το κακό μάτι, φίλε.
![]()

με ρέγουλα οι νταμιζάνεςΔεν μου έστειλες κανένα πμ με προσωπικά σου.
Πεσκέσι μου τα στείλανε.
Τις πέταγες τις μπηχτες όμως...
Μείνε στην αθλητική μας κόντρα και όλα θα πάνε καλά...
Όσο μπορείς να με κάνεις ζαφτι. Με προσωπικά θα παίξουμε αλλιώς...
@kachaplias εσύ;Δεν μου έστειλες κανένα πμ με προσωπικά σου.
Πεσκέσι μου τα στειλανε
Αυτός είναι αεκτζης
Όχι ρε σεις. Εγώ.

Πάντα με τον καλό το λόγοΒρε αντε γαμησου και συ![]()

Μπράβο γεροπιπακια καλά έκανεςΤο ριξα barock μονο κ μονο μπας και γινει ντερμπι.
εσυ είσαι δεύτερο χέρι. πρώτα τα παίρνει κατσαπλιάς και μετά εσύΌχι ρε σεις. Εγώ.![]()

τι σχέση έχει αυτό; αυτός είχε στείλει πμ του λακη σε τρίτους. οπότε αυτός είναι ο πιο πρόσφατος ρουφ του σαηΑυτός είναι αεκτζης

Και φαντασιόπληκτος ....είσαι κακός ρε φίλε άσε να κάνει το κομμάτι του....τι χαζά είναι αυτά που λες ? ντίρλα είσαι πάλι ?
εσυ είσαι δεύτερο χέρι. πρώτα τα παίρνει κατσαπλιάς και μετά εσύ![]()
τα έχουμε πεί γενικότερα ,δημόσια όχι με πμ ...Μην είσαι κακός ρε φίλε άσε να κάνει το κομμάτι του....

αστα αυτά μωρή αλεπού, παίζει να έχεις κρυφές κάμερες , κοριούς , πρεντατορ , τους έχεις όλους φακελωμένους.Ο Ξεφτιλάκης μου τα πασαρε κατά λάθος.![]()
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ γιατί