Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.730
- Πόντοι
- 6.256
δεν το αντέχεις οικονομικάστειλε μου 10![]()

δεν το αντέχεις οικονομικάστειλε μου 10![]()

πουλαω το νεφρο μου στειλεδεν το αντέχεις οικονομικά![]()

εσύ δεν έλεγες ότι κατεβάζεις κάτι σινγκλ μαλτ και τέτοια?πουλαω το νεφρο μου στειλε![]()
Παιδί μου,δηλώνω διαθέσιμος για κλίκες και δολοπλοκίες έχω κλώνους σε ετοιμότητα
τιμές προσιτές πίστωση δεν παίζει μόνο μετρητά ή μπιτκοιν.

Θα του πηγαίνεις τσιγάρα στη φυλακή? Καρέλια, για να μη χάσουμε την αίγλη μαςμας λεει οτι ειναι μικρο-απατεωνισκος και σε λιγο καιρο θα μπει μεσα χωρις αναστολη![]()
Αν βγαλω στην φορα τα δικα σου πμ που ζητιανευεις 1 ευρω να παρεις μια τυροπιτα, εκει να δεις τι εχει να γινει ρε φτωχε!σαν τους χοχλιους μετα την βροχη βλεπω βγαινεις και εσυ![]()
Μπάρμπα .... πες μου την άποψή σου ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΩ !!!!!Θα παίξει το αστειάκι "Λευτέρης"![]()
άμα έχεις καλό λογιστή όλα αφιλοκερδώς φαίνονταιΠαιδί μου,
Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, δρούμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ![]()
σιγα τα λεφτα που εχουν αυταεσύ δεν έλεγες ότι κατεβάζεις κάτι σινγκλ μαλτ και τέτοια?
thank you next![]()

δεν καπνίζω μανΘα του πηγαίνεις τσιγάρα στη φυλακή? Καρέλια, για να μη χάσουμε την αίγλη μας
Με φώναξες Μεντορα ; πανούλη είδα..Copy paste από Google παππούλη![]()
εκει θα το ξεκινησειςδεν καπνίζω μαν

Ξεπέρνα τουλάχιστον .... το κόμπλεξ με το ύψος ....διμετρα
τι να διορθωσουμε ρε τυπεεχθες πατησα το κουμπι αλλαξε την ψηφο σου μηδενισα το κοντερ και ειπα να ξαναψηφισω το πρωι - ως δια μαγειας το κουμπι(αλλαξε την ψηφο σου) ειχε ξεπατηθει και επανήλθε η προηγουμενη μου ψηφοφορια απο μονη της - πως σας πηραν ετσι την εξουσια αι κομμουνισται ρε χαλβαδες
![]()
αν κατεβάζεις ένα μπουκάλι την εβδομάδα το νεφρό σου θα είναι σαν φίλτρο λαδιού από το παλιό γκολφ του λάκησιγα τα λεφτα που εχουν αυτα
εδω μιλαμε αν χρειαστει πουλαω νεφρο στειλε![]()
ασπιλο αμολυντο ολοκαθαρο νεφροαν κατεβάζεις ένα μπουκάλι την εβδομάδα το νεφρό σου θα είναι σαν φίλτρο λαδιού από το παλιό γκολφ του λάκη

όχι δε μαρέσει κασετίνες, στριφτά, γόπες, καπνούς, μπουρλοτσίγαρα και τέτοια μου φέρνουν αηδίαεκει θα το ξεκινησεις![]()
Χθες γράφτηκε, μην το επαναλαμβάνουμε συνέχεια γιατί θα μας πάρουν χαμπάρι
Μια δική μου ψήφος μετράει επί 15![]()
Δεν πρόλαβε να βγει η λίστα σε ψηφοφορία και είχα ΗΔΗ ψηφίσει βρε τύπε...Τότε ψήφισε τον @tellystalone6969 τυπε .... ψήφος με αξία και νόημα .....