younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Mιλας για τη γνωστη φλωρη αληθεια σε ποιο ειναι αυτη τωρα?
Οχι. Η «Έφη» της Φρίξου, flory λέγεται.
Mιλας για τη γνωστη φλωρη αληθεια σε ποιο ειναι αυτη τωρα?
Για τη ρουμανα την Εφη μιλας ασε εκανα το λαθος και την πηρα μια φορα δευτερη δεν εχειΟχι. Η «Έφη» της Φρίξου, flory λέγεται.
το αλλο Σαββατοκυριακο θα δουλεψει η θεια...τη ρωτησα ειδικα για παρτη σουΌταν σκεφτεσαι με το κάτω κεφάλι, δεν σε σώζει τίποτα. Μετά από όλες τις κριτικές για την ρινα, είπα να κάνω μια δοκιμή γιατί η θεία Μόνικα για ακόμα μια φορά έλειπε.
Η τύπισσα είναι μέτριας εμφάνισης, μέσα όμως χειροτερεύει το πράγμα. Βγάζει σουτιέν, βυζί τίποτα. Κάτω από το μηδέν. Το έψαχνα κανένα λεπτό. Σεξ τίποτα, κορμί σφουγγάρι, όσο ζουλας,ζουλιεται. Ψεύτικα βογγητα, και μόλις χύνεις σε 30 δευτερα πετάει ένα γεια και εξαφανίζεται. Α ρε Μόνικα, που είσαι να βγάλουμε κανένα γούστο. Ακόμα ένα 30αρι στο κουβά. Τα σέβη μου κύριοι
Παιδιά η Έφη για να εξηγούμαι δείχνει καλά σημάδια πουτανοσύνης! Πιστεύω, όχι καλύτερα, είμαι σίγουρος ότι γαμιέται η καριόλα η τσατσά που πρέπει να ασκεί τρελή πίεση! Αλλά ήθελα να ήξερα τα αφεντικά των Μπουρδέλων δεν μας διαβάζουν; Αν μας διαβάζουν τότε κακώς που δεν αντιδρούν! Τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλυτερα! Ίσως έτσι αλλάζε το πράμα και με τις τιμές! Όχι απαραίτητα να πέσουν αλλά να περιλαμβάνουν περισσότερα πράγματα με το σαραντάρι! Όχι μάθαμε τώρα για να κάνεις σεξ της προκοπής φτάνεις τα 80 και 100 Ευρώ! Ειλικρινά με 90 Ε πάω μισή ώρα σε Εσκορτ με φουλ πρόγραμμα! Πρέπει παιδιά να ξυπνήσουμε! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσυρθώ αφού τελικά διαπιστώνω ότι με κάνα 2 ποτά σε μπαρ του κέντρου κάνεις γνωριμία και στην δεύτερη ή τρίτη επαφή γαμας ρε παιδιά! Οι γυναίκες, ας το πάρουμε χαμπάρι ψοφάνε να τις μίλησα κάποιος άντρας! Ειναι ο λόγος που βγαίνουν!
Υπάρχουν κάποια σημεία στην πόλη που μοιράζουν συσσίτιο ή γραφεία που ανανεώνουν παραμονές και διάφορα.Παιδια ερωτηση.Πηγα προχθες τσαρκα και σε ενα σημειο σχετικα κεντρικα ηταν γεματο πακιστανους και ανεβαιναν καπου.Περιμεναν εξω απο μια οικοδομη.Τι ειναι εκει μηπως γνωριζει καποιος?
Όποτε γουστάρεις το κανονίζουμε! Καλές μέρες να ξέρεις είναι οι Τρίτες, Παρασκευές και Κυριακές!Να με παρεις μαζι σου καμια φορα να κανω και εγω καμια γνωριμια σε μπαρ γιατι εχω να βγω καιρο!
το σημειο που λες ειναι αναμεσα στο ασπρο και το ξυλινο στη μινωταυρουΠαιδια ερωτηση.Πηγα προχθες τσαρκα και σε ενα σημειο σχετικα κεντρικα ηταν γεματο πακιστανους και ανεβαιναν καπου.Περιμεναν εξω απο μια οικοδομη.Τι ειναι εκει μηπως γνωριζει καποιος?
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε, ο Άλ είναι στρατηγικός αναλυτής τις κατάστασης των οίκων τις πόληςΑ ρε Αλ, μεγάλη μου τιμή που με κάνεις like! Εννοείται δεν έχω λόγο να γλύψω. Αλλά το λέω αυτό γιατί πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεις τα θέματα! Είσαι πηγή πληροφόρησης, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλους αξιόλογους συναγωνιστές!
Για τη ρουμανα την Εφη μιλας ασε εκανα το λαθος και την πηρα μια φορα δευτερη δεν εχει
Μα είναι αυτονόητο ότι τα ενημερωτικά ποστ και οι καθαρές κριτικές πρέπει να επιβραβευονται ώστε να υπάρχει και μία συνέχεια εδώ μέσα...βεβαια κατά τη γνώμη μου η μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης έχει πεθάνει εδώ και καιρό οπότε η όποια πληροφορία και οι ελάχιστες κριτικές που ανεβαίνουν πλέον,μας θυμίζουν τουλάχιστον ότι κάποτε είχαμε ένα μεράκι για το σαϊτ και μια ειλικρινή διάθεση να μοιραστούμε πληροφορίεςΑ ρε Αλ, μεγάλη μου τιμή που με κάνεις like! Εννοείται δεν έχω λόγο να γλύψω. Αλλά το λέω αυτό γιατί πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεις τα θέματα! Είσαι πηγή πληροφόρησης, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλους αξιόλογους συναγωνιστές!
Εκεί λέει ναι.. Και ένας λόγος που έχει πεθάνει η μπουρδελοκατασταση όπως είπε ο Αλ είναι αυτός.. Κάποτε κάναμε τσάρκα και βλέπαμε μόνο μυστες τριγύρω και γουστάραμε τώρα πας μία βόλτα και είναι γεμάτο μετανάστες και gypsies.το σημειο που λες ειναι αναμεσα στο ασπρο και το ξυλινο στη μινωταυρου
Οντως δεν φαινεται στο πρόγραμμα η έλενα , βρε μπας και τις καλες τις πηγαινουν Αθήνα ; Γιατι εκει είναι το 50αρικο του στούντιο vs τα 20 της φυλης η τα 10 του μεταξίου , οπότε θα πρέπει κάπως να δικαιολογηθει η διαφορά στην τιμη.Καλησπερα !!
Να ρωτησω κατι παιδια. Γνωριζει κανεις τι γινεται με την ελενα που γυρισε την προηγουμενη εβδομαδα ;; Θα επιστρεψει ;
Ηθελα να παω. Επισης γνωριζουμε για τσαρινα ;;
Τι πραμα ειναι αυτο;; Τσαρινα πηγαινα και το 2009 αν θυμαμαι καλα. Και ακομη βλεπω δεν εχουν αλλαξει πολλα !! Κριμα !
Αν παω θα ενημερωσω !!
Που μου προτεινετε να παω; Αυτη η σια λεει τιποτα μεσα ;;
Χαρηκα μαγκες ! Να ειστε ολοι καλα !