jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 4.587
μουνοφαγαααας...Κανόνισε να μου ακυρώσεις την Αυστρία....σε εσκισαAthens 10 days holidays!
μουνοφαγαααας...Κανόνισε να μου ακυρώσεις την Αυστρία....σε εσκισαAthens 10 days holidays!
είπα κι εγώ,θα την πετάξεις δεν θα την πετάξεις τη μαλάκια...
μουνοφαγαααας...Κανόνισε να μου ακυρώσεις την Αυστρία....σε εσκισα
ειμαστε αναμεσα στα 2...θα αποφασισουμε μεσα στις γιορτες...ελβετια ζυριχη να πατε στο fkk globe αξιζει μια επισκεψη μονο για τις μουναρες που εχει ;)
κι εγω που την δοκιμασα 3 φορες ενω στις 2 πρωτες μου τα ειπε πολυ καλα την τριτη κοιτουσε το ρολοι και μουρμουριζε. Αυτο μου την εσπασε πολυ γιατι υποτιθετε οτι ειχα γινει και καλος πελατης της.Την Εφη τη δοκιμασα εγω δε λεει και πολλα δε προκειτε να ξαναπαω
Άλλο μαλακισμένο, ενώ θα μπορούσε να σχίζει! Έτυχε στην τρίτη φορά που πήγα να με κόψει στα κρύα του λουτρού λόγω χρόνου!!! Της λέω δώσε μου τουλάχιστον 2 λεπτά για να χύσω. Σηκώθηκε και έφυγε εν ψυχρώ. Μου ήρθε να σπάσω το μαγαζί από τα νεύρα μου και εκείνη την πουτάνα την τσατσά την γλωσσού την γαμιόλα στο Red Light! Αυτή την γαμιόλα την τσατσά την έχω άχτι και της το είπα ότι έχει μεγάλη γλώσσα. Της λέω μια μέρα με έκανε τούρμπο: Βούλωσε γαμώ το σπίτι σου, μην με ξαναμιλήσεις εμένα! Πήγε να με πει κάτι απειλητικά ότι θα φωνάξω τους νταβάδες έξω και της λέω: Φέρε όποιον θες φουσκωτό θα με κλάσουν τα αρχ..α! Την επόμενη φορά που πήγα ήταν σούζα! Άντε αρκετά με δαύτες! Κάτι ακόμα: Μην μασάτε από απειλές επειδή έχουν νταβάδες απ έξω! Ένα τηλέφωνο και έχουν απελαθεί! Ούτε να σας πλησιάσουν μπορούν!Συμπαθητική είναι μέσα, χωρίς να είναι κάτι τρομερό.
Επισκέφτηκα την προηγούμενη εβδομάδα την Sia από Red diamond. Αν και τα 50 μου φάνηκαν πολλά τελικά τα αξίζει σε σχέση πάντα με τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν.Άνεση χρόνου και πάθος.
ειμαστε αναμεσα στα 2...θα αποφασισουμε μεσα στις γιορτες...
Ναι50 το απλο;
Κρυφόγκευ είναι αυτοί που ζητάνε τέτοιες αηδίεςγιατι ρε φιλε οι νευρωνες της σεξουαλικης ευχαρίστησης εσενα αντι στον πουτσο είναι στον κωλο?!?
ημαρτον.
ακριβώςτο σημειο που λες ειναι αναμεσα στο ασπρο και το ξυλινο στη μινωταυρου
αυτοι που βλεπουν gntm τι ειναι ρε παιχτη? αντρες με τα ολα τους? αντι να κραζετε το παληκαρι που μπορει να γουσταρει γλυφοκωλια, ισπανικα, πιπες,γλυφομουνια, αυταρχικα η οτι αλλο γουσταρει, καλυτερα ενημερωστε. το τι γουσταρει να κανει ο καθενας στο σεξ του ειναι δικη του επιλογη και δεν θα τον κρινουμε εμεις. απο το πουθενα και χωρις λογο πας και τον κραζεις. και ξερεις κατι, ουτε εμενα μ αρεσουν τα γλυφοκωλια, αλλα δεν θα τον κραξω, ουτε θα τον χαρακτηρισω καπως επειδη τα γουσταρει.Κρυφόγκευ είναι αυτοί που ζητάνε τέτοιες αηδίες