Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

nikos_nakhs

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Όταν σκεφτεσαι με το κάτω κεφάλι, δεν σε σώζει τίποτα. Μετά από όλες τις κριτικές για την ρινα, είπα να κάνω μια δοκιμή γιατί η θεία Μόνικα για ακόμα μια φορά έλειπε.
Η τύπισσα είναι μέτριας εμφάνισης, μέσα όμως χειροτερεύει το πράγμα. Βγάζει σουτιέν, βυζί τίποτα. Κάτω από το μηδέν. Το έψαχνα κανένα λεπτό. Σεξ τίποτα, κορμί σφουγγάρι, όσο ζουλας,ζουλιεται. Ψεύτικα βογγητα, και μόλις χύνεις σε 30 δευτερα πετάει ένα γεια και εξαφανίζεται. Α ρε Μόνικα, που είσαι να βγάλουμε κανένα γούστο. Ακόμα ένα 30αρι στο κουβά. Τα σέβη μου κύριοι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Όταν σκεφτεσαι με το κάτω κεφάλι, δεν σε σώζει τίποτα. Μετά από όλες τις κριτικές για την ρινα, είπα να κάνω μια δοκιμή γιατί η θεία Μόνικα για ακόμα μια φορά έλειπε.
Η τύπισσα είναι μέτριας εμφάνισης, μέσα όμως χειροτερεύει το πράγμα. Βγάζει σουτιέν, βυζί τίποτα. Κάτω από το μηδέν. Το έψαχνα κανένα λεπτό. Σεξ τίποτα, κορμί σφουγγάρι, όσο ζουλας,ζουλιεται. Ψεύτικα βογγητα, και μόλις χύνεις σε 30 δευτερα πετάει ένα γεια και εξαφανίζεται. Α ρε Μόνικα, που είσαι να βγάλουμε κανένα γούστο. Ακόμα ένα 30αρι στο κουβά. Τα σέβη μου κύριοι
το αλλο Σαββατοκυριακο θα δουλεψει η θεια...τη ρωτησα ειδικα για παρτη σου

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Παιδιά η Έφη για να εξηγούμαι δείχνει καλά σημάδια πουτανοσύνης!  Πιστεύω, όχι καλύτερα, είμαι σίγουρος ότι γαμιέται η καριόλα η τσατσά που πρέπει να ασκεί τρελή πίεση!  Αλλά ήθελα να ήξερα τα αφεντικά των Μπουρδέλων δεν μας διαβάζουν; Αν μας διαβάζουν τότε κακώς που δεν αντιδρούν! Τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλυτερα! Ίσως έτσι αλλάζε το πράμα και με τις τιμές!  Όχι απαραίτητα να πέσουν αλλά να περιλαμβάνουν περισσότερα πράγματα με το σαραντάρι!  Όχι μάθαμε τώρα για να κάνεις σεξ της προκοπής φτάνεις τα 80 και 100 Ευρώ!  Ειλικρινά με 90 Ε πάω μισή ώρα σε Εσκορτ με φουλ πρόγραμμα!  Πρέπει παιδιά να ξυπνήσουμε! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσυρθώ αφού τελικά διαπιστώνω ότι με κάνα 2 ποτά σε μπαρ του κέντρου κάνεις γνωριμία και στην δεύτερη ή τρίτη επαφή γαμας ρε παιδιά!  Οι γυναίκες, ας το πάρουμε χαμπάρι ψοφάνε να τις μίλησα κάποιος άντρας!  Ειναι ο λόγος που βγαίνουν!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.766
Πόντοι
32.165
Παιδιά η Έφη για να εξηγούμαι δείχνει καλά σημάδια πουτανοσύνης!  Πιστεύω, όχι καλύτερα, είμαι σίγουρος ότι γαμιέται η καριόλα η τσατσά που πρέπει να ασκεί τρελή πίεση!  Αλλά ήθελα να ήξερα τα αφεντικά των Μπουρδέλων δεν μας διαβάζουν; Αν μας διαβάζουν τότε κακώς που δεν αντιδρούν! Τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλυτερα! Ίσως έτσι αλλάζε το πράμα και με τις τιμές!  Όχι απαραίτητα να πέσουν αλλά να περιλαμβάνουν περισσότερα πράγματα με το σαραντάρι!  Όχι μάθαμε τώρα για να κάνεις σεξ της προκοπής φτάνεις τα 80 και 100 Ευρώ!  Ειλικρινά με 90 Ε πάω μισή ώρα σε Εσκορτ με φουλ πρόγραμμα!  Πρέπει παιδιά να ξυπνήσουμε! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποσυρθώ αφού τελικά διαπιστώνω ότι με κάνα 2 ποτά σε μπαρ του κέντρου κάνεις γνωριμία και στην δεύτερη ή τρίτη επαφή γαμας ρε παιδιά!  Οι γυναίκες, ας το πάρουμε χαμπάρι ψοφάνε να τις μίλησα κάποιος άντρας!  Ειναι ο λόγος που βγαίνουν!

Να με παρεις μαζι σου καμια φορα να κανω και εγω καμια γνωριμια σε μπαρ γιατι εχω να βγω καιρο!

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Παιδια ερωτηση.Πηγα προχθες τσαρκα και σε ενα σημειο σχετικα κεντρικα ηταν γεματο πακιστανους και ανεβαιναν καπου.Περιμεναν εξω απο μια οικοδομη.Τι ειναι εκει μηπως γνωριζει καποιος?

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Παιδια ερωτηση.Πηγα προχθες τσαρκα και σε ενα σημειο σχετικα κεντρικα ηταν γεματο πακιστανους και ανεβαιναν καπου.Περιμεναν εξω απο μια οικοδομη.Τι ειναι εκει μηπως γνωριζει καποιος?
Υπάρχουν κάποια σημεία στην πόλη που μοιράζουν συσσίτιο ή γραφεία που ανανεώνουν παραμονές και διάφορα.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Να με παρεις μαζι σου καμια φορα να κανω και εγω καμια γνωριμια σε μπαρ γιατι εχω να βγω καιρο!
Όποτε γουστάρεις το κανονίζουμε!  Καλές μέρες να ξέρεις είναι οι Τρίτες, Παρασκευές και Κυριακές! 

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.478
Πόντοι
7.095
το σημειο που λες ειναι αναμεσα στο ασπρο και το ξυλινο στη μινωταυρου

Duster

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
18
Πόντοι
0
Α ρε Αλ, μεγάλη μου τιμή που με κάνεις like!  Εννοείται δεν έχω λόγο να γλύψω. Αλλά το λέω αυτό γιατί πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεις τα θέματα!  Είσαι πηγή πληροφόρησης, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλους αξιόλογους  συναγωνιστές!
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε, ο Άλ είναι στρατηγικός αναλυτής τις κατάστασης των οίκων τις πόλης

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Α ρε Αλ, μεγάλη μου τιμή που με κάνεις like!  Εννοείται δεν έχω λόγο να γλύψω. Αλλά το λέω αυτό γιατί πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο περιγράφεις τα θέματα!  Είσαι πηγή πληροφόρησης, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω άλλους αξιόλογους  συναγωνιστές!
Μα είναι αυτονόητο ότι τα ενημερωτικά ποστ και οι καθαρές κριτικές πρέπει να επιβραβευονται ώστε να υπάρχει και μία συνέχεια εδώ μέσα...βεβαια κατά τη γνώμη μου η μπουρδελοκατασταση Θεσσαλονίκης έχει πεθάνει εδώ και καιρό οπότε η όποια πληροφορία και οι ελάχιστες κριτικές που ανεβαίνουν πλέον,μας θυμίζουν τουλάχιστον ότι κάποτε είχαμε ένα μεράκι για το σαϊτ και μια ειλικρινή διάθεση να μοιραστούμε πληροφορίες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.454
Πόντοι
4.766
το σημειο που λες ειναι αναμεσα στο ασπρο και το ξυλινο στη μινωταυρου
Εκεί λέει ναι.. Και ένας λόγος που έχει πεθάνει η μπουρδελοκατασταση όπως είπε ο Αλ είναι αυτός.. Κάποτε κάναμε τσάρκα και βλέπαμε μόνο μυστες τριγύρω και γουστάραμε τώρα πας μία βόλτα και είναι γεμάτο μετανάστες και gypsies.

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Γεια σας παιδιά...έχει δημιουργηθεί ένα χοντρό προβλήμα...

Ενώ έχω πολλές κ@υλες όταν βάζεις το προφυλακτικό χάνω δυνάμεις.... Έχω δοκιμάσει πολλά...ξέρει κάνει τι μπορεί να είναι;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! Πηγα για ρινα-κατερινα  :grin: να κανω ενα δευτερο γυρο στα κοντα,αλλα τελικα δεν μ'αρεσε σημερα στην υποδοχη..κι ετσι εφυγα πηγα λαρα οπου εγινε ενα συγκλονιστικο τα ελεγα γ@μ...,! Να ενημερωσω οτι κυριακη φευγει για κανα δεκαημερο..γιορτες θα ειναι εδω.

*Δυστυχως δεν βρισκω το Bella Donna να της γραψω μια κριτικη.

Kula1988

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδες, επειδη μαρεσουν οι ψηλες(γενικα μεγαλα ποδια), ποια ειναι η ψηλοτερη στα στουντιος-μπουρδελα αυτη τη περιοδο;

Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
258
Πόντοι
21
Ποια προτείνεται τώρα σημαμερα που να έχει πολλά ελεύθερα πιασίματα...γλωσσοφιλα....και δακτυλακι;;;...

Και πάλι ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
42
Πόντοι
11
Καλησπερα !!
Να ρωτησω κατι παιδια. Γνωριζει κανεις τι γινεται με την ελενα που γυρισε την προηγουμενη εβδομαδα ;; Θα επιστρεψει ;
Ηθελα να παω. Επισης γνωριζουμε για τσαρινα ;;
Τι πραμα ειναι αυτο;; Τσαρινα πηγαινα και το 2009 αν θυμαμαι καλα. Και ακομη βλεπω δεν εχουν αλλαξει πολλα !! Κριμα !
Αν παω θα ενημερωσω !!
Που μου προτεινετε να παω; Αυτη η σια λεει τιποτα μεσα ;;
Χαρηκα μαγκες ! Να ειστε ολοι καλα !

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Καλησπερα !!
Να ρωτησω κατι παιδια. Γνωριζει κανεις τι γινεται με την ελενα που γυρισε την προηγουμενη εβδομαδα ;; Θα επιστρεψει ;
Ηθελα να παω. Επισης γνωριζουμε για τσαρινα ;;
Τι πραμα ειναι αυτο;; Τσαρινα πηγαινα και το 2009 αν θυμαμαι καλα. Και ακομη βλεπω δεν εχουν αλλαξει πολλα !! Κριμα !
Αν παω θα ενημερωσω !!
Που μου προτεινετε να παω; Αυτη η σια λεει τιποτα μεσα ;;
Χαρηκα μαγκες ! Να ειστε ολοι καλα !
Οντως δεν φαινεται στο πρόγραμμα η έλενα , βρε μπας και τις καλες τις πηγαινουν Αθήνα ; Γιατι εκει είναι το 50αρικο του στούντιο vs τα 20 της φυλης η τα 10 του μεταξίου , οπότε θα πρέπει κάπως να δικαιολογηθει η διαφορά στην τιμη.

Δεν ξέρω αν πήγε Αθήνα (ουτε το έψαξα) απλά επειδη είχα την παραπάνω σκέψη πρόσφατα , και επειδη απο οτι ξέρω κάποιες ερχονται εδω απο Αθήνα και το αντίστροφο , για αυτό το λεω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom