Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (11 μέλη και 57 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Συναγωνιστές, βραδινή βάρδια έχουμε καμιά ανώμαλη να γουστάρει βρωμόλογα, φτυσίματα κλπ; Ή καμιά να γλύφει κωλοτρυπίδα και να γουστάρει σφυροκόπημα από εύσωμο ψωλαρά;

Κάτι σε θεία Μόνικα αλλά να μην είναι τόσο μπάζο στην εμφάνιση
μετά τα δικαστήρια...Πριν την Αναγεννήσεως,στη γωνία που χωρίζουν οι δρόμοι...Πετράκης

BellAir

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Χθες (Τρίτη πρωί) πέρασα μια βόλτα από Φρίξου 12 (στον επάνω όροφο )με στόχο να επισκεφθώ την Πάολα η οποία με βάση τα γραφόμενα στην άλλη ιστοσελίδα είχε την πρωινή βάρδια....
Αλλά δεν ήταν παρόν!!!!!
Η τσατσά μου παρουσίασε μια άλλη κοπέλα.
Και καλά "καινούργια άφιξη", μου είπε ότι είναι Ισπανίδα.
Εμφανισιακά μου άρεσε, μια όμορφη petit μελαχρινή παρουσία με μακρύ μαλλί και μικρό στήθος αλλά όχι ανύπαρκτο και ωραία οπίσθια.
Πραγματικά όμορφη με μεσογειακά χαρακτηριστικά και μελαχρινό δεματάκι.
Επίσης είχε tattoo στην ωμοπλάτη ένα χελιδόνι νομίζω.

Δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα ούτε για δείγμα!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν πέρασα αφού πήγαινα για την Πάολα και την "Ισπανιδούλα" πρώτη φορά την πετύχαινα.

Μήπως κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες για την κορασίδα?
Εάν όχι...ένα όνομα τουλάχιστον γιατί μου γυάλισε και την καταχώρησα στα προσεχώς. 

Επίσης τα ωράρια των κοριτσιών στην άλλη σελίδα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή τσάμπα καίει η λάμπα????? 

pasok

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2018
Κριτικές
101
Like
1.602
Πόντοι
2.610
Είναι η Κάρλα που δούλευε στα Τριδυμα και στο las vegas??
Αν δε με απατά η οπτική μου μνήμη, αυτή είναι.

επισης σε αλλη επισκεψη στην μανταλινα,που ειναι παλυ κοντρα στο στυλ μου,εμεινα πολυ ευχαριστημενος,εχει υπομονη,δεν χαλαει χατιρι,αφησε χυσιμο στα κολωμαγουλα,DT αφθονο,μια χαρα.

Έχει γίνει κάβλαρος η Μανταλίνα!

Ν.Ουρανου 26, Καρινα, ξανθια ψιλη γκομενιτσα λενε πολυ καλη μεσα στο δωματιο...

Εφυγα αχιστος, θα γυρισω για την Καρινα Ν.Ουρανου...Κωλαρα εχει το μωρο, μπουταρες.!!

Είναι πολύ ωραίο μωρό και καλό μέσα στο δωμάτιο.

Επισης η εφη και η αφροδιτη εχουν σταματησει ?
Σταμάτησε η Αφροδίτη; Κρίμα και σκόπευα να πάω το επόμενο διάστημα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
έτσι οπως τα γράφεις νόμιζα ότι δε ζω Θεσσαλονίκη και ότι έχουμε τρέλα μωρα στα μπουρδελα..με έχεις καταμπερδεψει ρε φιλος.Αθήνα μενω;

Ρε λες.????

Δεν κρατηθηκα και πηγα στην Καρινα Ν.Ουρανου 26, μολις γυρισα απο τον Λευκο τον πυργο οπου καθησα και εκλαψα μεσα στον θερμαικο τα 40ευρουλακια μου.... :headbang:

Και εκει που την γαμουσα...μου ερχετε η αναλαμπη ηλεκτροσοκ.!!!!!!! :afro:

Οποιος βρει ποια μετανομασμενη πουτανα ειναι η και καλα.!! Νεα κοπελα Καρινα, κερναω Φριφακ με Φ κεφαλαιο.!!!!!!!  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Ρε λες.????

Δεν κρατηθηκα και πηγα στην Καρινα Ν.Ουρανου 26, μολις γυρισα απο τον Λευκο τον πυργο οπου καθησα και εκλαψα μεσα στον θερμαικο τα 40ευρουλακια μου.... :headbang:

Και εκει που την γαμουσα...μου ερχετε η αναλαμπη ηλεκτροσοκ.!!!!!!! :afro:

Οποιος βρει ποια μετανομασμενη πουτανα ειναι η και καλα.!! Νεα κοπελα Καρινα, κερναω Φριφακ με Φ κεφαλαιο.!!!!!!!  :rockon:
Τζέσικα λες ??? Με την επική κολάρα ?? Και κατα τα άλλα κομοδινάρα ???  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Τζέσικα λες ??? Με την επική κολάρα ?? Και κατα τα άλλα κομοδινάρα ???  :think:

οχι, Την εχεις πληρωσει, 2015, τοτε ηταν ποιο μουναρα...την εχεις δει την Καρινα.?? Δεν πιστευω να πεφτω τοσο εξω...

Κομοδινο, ναι, δεν εκανε τιποτα απο το να κατσει να γαμηθει, κωλους και φατσες μπορει να ξεχναω, την Απαθεια ομως οχι.!!! 3η φορα την παταω ετσι...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
οχι, Την εχεις πληρωσει, 2015, τοτε ηταν ποιο μουναρα...την εχεις δει την Καρινα.?? Δεν πιστευω να πεφτω τοσο εξω...

Κομοδινο, ναι, δεν εκανε τιποτα απο το να κατσει να γαμηθει, κωλους και φατσες μπορει να ξεχναω, την Απαθεια ομως οχι.!!! 3η φορα την παταω ετσι...

μου έχεις εξάψει την περιέργεια να δω ποια παλιά κοπέλα είναι. όταν βγω για τσάρκα θα περάσω να την δω για να μου φύγει η περιέργεια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
N. Ουρανού 26 ;; άλλη Καρίνα είναι αυτή;; όχι η ψηλή που έγινε ξανθιά και τον έπαιρνε στον φάρυγγα ;;   :think: :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Λοιπον η Καρινα που ειναι Ν.Ουρανου 26 και κανει το ''σπαθατο'' οπως το διαφηζει η τσατσα, ειναι η Μπαρμπαρα που δουλεψε για λιγο το 2015 στο λας βεγκας. Βλεπω απο τις κριτικες εχει καιρο στο Ν.Ουρανου ως Καρινα. Συστηνε παλι ως ουγγαρεζα 22χρωνων, και τοτε ουκρανεζα ηταν 22 χρωνων.!! :2funny: Την πατησα και δεν την γνωρισα, μεσα στο δωματιο την πηρα χαμπαρι, εχει μπαλατεψει απο παλια, που ηταν ποιο μουναρα, εντονο μεικαπ, ψευτικες βλεφαριδες, εμαθε ελληνικα, και καλο λαρυγγατο, σε ολα τα αλλα ειναι φωλαααααα...κατευθειαν στο φαι για πιπα, προκαταρτικα μηδεν ψωφια στο γαμιση, κλειστα τα ματια, διαβασα την κριτικη μου απο λαςβεγκας, και δεν αλλαξε καθολου...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Λοιπον η Καρινα που ειναι Ν.Ουρανου 26 και κανει το ''σπαθατο'' οπως το διαφηζει η τσατσα, ειναι η Μπαρμπαρα που δουλεψε για λιγο το 2015 στο λας βεγκας. Βλεπω απο τις κριτικες εχει καιρο στο Ν.Ουρανου ως Καρινα. Συστηνε παλι ως ουγγαρεζα 22χρωνων, και τοτε ουκρανεζα ηταν 22 χρωνων.!! :2funny: Την πατησα και δεν την γνωρισα, μεσα στο δωματιο την πηρα χαμπαρι, εχει μπαλατεψει απο παλια, που ηταν ποιο μουναρα, εντονο μεικαπ, ψευτικες βλεφαριδες, εμαθε ελληνικα, και καλο λαρυγγατο, σε ολα τα αλλα ειναι φωλαααααα...κατευθειαν στο φαι για πιπα, προκαταρτικα μηδεν ψωφια στο γαμιση, κλειστα τα ματια, διαβασα την κριτικη μου απο λαςβεγκας, και δεν αλλαξε καθολου...

κατάλαβα τώρα μεγάλο κομοδίνο η τύπισσα  :hi:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Όχι δεν κάνω πλάκα- όπως έχουμε πει πολλές είναι [δυστυχώς] με τις ώρες τους.

Αμα ειναι με τις ωρες τις να κατσει σπιτι της και να μην περνει τα 40αρια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815

Stories

Νέο!