ναιΈδωσες 60€ για πιπα με σκούφο κ χωρίς γλωσσοφιλα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
μπηκαν τα νεουδια τωρα και χαιρονται να γραφουν...Κάθεστε και γράφετε σελίδες για 2 πουτανες της πόλης,η καλύτερη διαφήμιση γι'αυτές!!!
Συνεχίστε μπας και πάει το απλό στα 60€...
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.346
Κάθεστε και γράφετε σελίδες για 2 πουτανες της πόλης,η καλύτερη διαφήμιση γι'αυτές!!!
πολύ ασχοληθήκαμε μ' αυτές τις 2. είναι καιρός να μιλήσουμε για καμιά άλλη κοπέλα, για να μην τις φαγουρίζουν στην τελική και τα μουνάκια τους από τα σχόλια μας εδώ.

τουλάχιστον να αρχίσω αν είναι να γράφω για το μωρό μου να το κάνω και λίγο διαφήμιση μην πάνε τζάμπα και τα εσώρουχα που της έκανα δώρο. ;)
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 306
- Πόντοι
- 291
Αυτο παλι..που οι ουκρανοι δεν θελουν να βλεπουν τους ρωσους και οι ουκρανιδες θελουν να λεγονται ρωσιδες μπας και βγαλουν κανα φραγκο παραπανω...οτι να ναι ειναι εκει περα.. 
Τεσπα,φτανει με αυτες κουρασε το θεμα.Γνωριζει κανει να μας πει σιγουρα ποτε γυρναει η σοφια; γιατι νομιζω περασε ο μηνας που ελεγε οτι θα εχει αδεια.
Τεσπα,φτανει με αυτες κουρασε το θεμα.Γνωριζει κανει να μας πει σιγουρα ποτε γυρναει η σοφια; γιατι νομιζω περασε ο μηνας που ελεγε οτι θα εχει αδεια.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.346
Αυτο παλι..που οι ουκρανοι δεν θελουν να βλεπουν τους ρωσους και οι ουκρανιδες θελουν να λεγονται ρωσιδες μπας και βγαλουν κανα φραγκο παραπανω...οτι να ναι ειναι εκει περα..
από τις ιαματικές πηγές που έχω λένε ότι σε 10 μερούλες θα επιστρέψει στο πόστο της η Σοφία. ;)
αλλά ρε συνάδελφε όταν λέει η Σοφία ότι θα λείπει ένα μήνα θα πρέπει να υπολογίζεις πάντα 40-45 μέρες. αδιάβαστο σε πιάνω συνάδελφε
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 216
Η ίδια έγραψε στις 25/02 ότι θα γυρίσει σε 10 μέρες, χτες εσύ είπες ότι θα γυρίσει σε 10 μέρες και σήμερα λες πάλι το ίδιο. Τελικά πότε περνάνε αυτές οι 10 μέρες, ξέρει κανείς?από τις ιαματικές πηγές που έχω λένε ότι σε 10 μερούλες θα επιστρέψει στο πόστο της η Σοφία. ;)
αλλά ρε συνάδελφε όταν λέει η Σοφία ότι θα λείπει ένα μήνα θα πρέπει να υπολογίζεις πάντα 40-45 μέρες. αδιάβαστο σε πιάνω συνάδελφε![]()
notorius
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 224
- Πόντοι
- 291
Κάθεστε και γράφετε σελίδες για 2 πουτανες της πόλης,η καλύτερη διαφήμιση γι'αυτές!!!
Ακριβώς αυτό, τις κάνουμε ντίβες και μετά πας να της ποιάσεις τον κώλο όταν την σπρώχνεις και ξυνίζει..
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.346
χτες εσύ είπες ότι θα γυρίσει σε 10 μέρες και σήμερα λες πάλι το ίδιο. Τελικά πότε περνάνε αυτές οι 10 μέρες, ξέρει κανείς?
άντε γι' εσάς τους εξαρτημένους σε 8 και σήμερα το Σοφάκι θα είναι εδώ.

GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
να συμφωνήσω ως προς τι;για τις υπηρεσίες της αγαπητικιάς σου;
συγνώμη αλλά την άποψη μου την έχω εκφράσει ήδη σε όλα τα προηγούμενα ποστ μου και δεν αλλάζει.
να ξέρεις πάντως και εγώ έχω αγαπητικιά ;) (που δεν μπορείς να φανταστείς ποια κοπέλα είναι όχι αυτή που νομίζεις πάντως) αλλά ποτέ δεν έχω βγει να πυρφορίσω όπως κάνετε εσείς με την Λάρα.![]()
Ρε παπαρακο μονος σου ειχες πει οτι αρκετα τα ειπαμε για την Λαρα κτλπ αλλα εσυ βλεπω το συνεχιζεις το πραμα. Σταματα να γραφεις τα ιδια κ τα ιδια.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
ε το γράφει σε κάθε φραση και μετά λέει και αυτό π θέλει να πει...Μόλις τον απαντήσουν ξαναλεει φτάνει και απαντάει και στην ερώτηση ξανά...Αλλά τώρα φτάνει ε;καλα;χαχαχαχαχαΡε παπαρακο μονος σου ειχες πει οτι αρκετα τα ειπαμε για την Λαρα κτλπ αλλα εσυ βλεπω το συνεχιζεις το πραμα. Σταματα να γραφεις τα ιδια κ τα ιδια.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
ε το γράφει σε κάθε φραση και μετά λέει και αυτό π θέλει να πει...Μόλις τον απαντήσουν ξαναλεει φτάνει και απαντάει και στην ερώτηση ξανά...Αλλά τώρα φτάνει ε;καλα;χαχαχαχαχα
Δες μονο τις προηγουμενες σελιδες πως γραφει. Εγινε μελος το 17 και εχει παραπανω ποστ απο μενα. Μιλαμε ο ανθρωπος εχει προβλημα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.903
- Πόντοι
- 12.815
Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.346
Δες μονο τις προηγουμενες σελιδες πως γραφει. Εγινε μελος το 17 και εχει παραπανω ποστ απο μενα. Μιλαμε ο ανθρωπος εχει προβλημα.
εσύ δεν τρώγεσαι

kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
παστάκι ΈλεναΤην Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....

GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
εσύ δεν τρώγεσαι
Νταξει φιλε με εσβησες. Παλι καλα που δεν με εβαλες και τιποτα Ημισκουμπρια.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.496
- Πόντοι
- 4.766
Φίλε παπα με όλο το συμπαθειο και καλή διάθεση κάθε μέρα γράφεις δέκα ποστς και λες και τα ίδια και ίδια.. Είναι βαρετό για τους άλλους.. Εδώ ενημερώνουμε για τα σπιτάκια και εργαζόμενες δεν κάνουμε κουτσομπολιό
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.346
Νταξει φιλε με εσβησες. Παλι καλα που δεν με εβαλες και τιποτα Ημισκουμπρια.
χαίρομαι που το αντιμετώπισες με χιούμορ

δεν χρειάζεται να χαλάσουμε το όμορφο μας απόγευμα τώρα που έφτιαξε και λίγο ο καιρός
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.346
Φίλε παπα με όλο το συμπαθειο και καλή διάθεση κάθε μέρα γράφεις δέκα ποστς και λες και τα ίδια και ίδια.. Είναι βαρετό για τους άλλους.. Εδώ ενημερώνουμε για τα σπιτάκια και εργαζόμενες δεν κάνουμε κουτσομπολιό
όλοι να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε θέλουμε, κανένας δεν θέλει πίστεψε με να μπαίνει σε αντιπαραθέσεις

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
Την Ξενια Ν.Ουρανου 4, την εχει παρει κανενας.?? Ελεγα για Παολα σημερα το βραδυ, αλλα βλεπω ειναι απογευματινη, οποτε πρεπει να βρω αντικαταστατρια... Αλλιως με βλεπω στο παστακι την Ελενα ή στην πορνιαρα την Λορενα....
Εχω γράψει για μια Ξένια που δουλεύει στις βίλες,δεν ξέρω αν λες γι αυτή.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις