Stavriadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Μάλλον τότε έπεσα στη λάθος μέρα...Εγω παντως 50€ ακαποτη πληρωσα και πηρα στην παολα.
Μάλλον τότε έπεσα στη λάθος μέρα...Εγω παντως 50€ ακαποτη πληρωσα και πηρα στην παολα.
Είναι ψηλή και λίγο μονοκόμματη... δεν μου πολύ αρέσει... αλλά τον εξαφανίζει πραγματικά
2η βάρδια μεσημέρι προς απόγευμα.παίδες ξέρει κανείς εαν η Ντόνα που δουλευει στο λας βεγκας γύρισε?και τι βαρδια?μου λείπει :'( :'( :'( :'(![]()
![]()
Συναδελφε εισαι πολυ λαθος εδω.Η παολα και η καθε κοπελα που δουλευει στα στουντιο δεν φταινε για τις τιμες η αν η τσα2 τα χει λιγο χαμενα και λεει οτι να ναι.Σιγουρα τα 40 (κανει πιπα)ειναι πολλα για την εποχη που ζουμε..αλλα αν σκεφτεις οτι πολλες κοπελες στην πολη μας που ξεκινανε με 40 ειναι κομοδινα ε τοτε λες οτι υπαρχει και καποια που αυτα τα λεφτα τα τιμαει.πίπα στα 40 δεν έχει...Στα 50 έχει και αυτή με προφυλακτικό...πηγα χθες για βόλτα και μόνο π δεν την έσφαξα...Σας γαμαει η παολα ρεεεεεεεε πρόβατα...
Συναδελφε εισαι πολυ λαθος εδω.Η παολα και η καθε κοπελα που δουλευει στα στουντιο δεν φταινε για τις τιμες η αν η τσα2 τα χει λιγο χαμενα και λεει οτι να ναι.Σιγουρα τα 40 (κανει πιπα)ειναι πολλα για την εποχη που ζουμε..αλλα αν σκεφτεις οτι πολλες κοπελες στην πολη μας που ξεκινανε με 40 ειναι κομοδινα ε τοτε λες οτι υπαρχει και καποια που αυτα τα λεφτα τα τιμαει.
Συναδελφε τοσα χρονια στα μπουρδελα και τα στουντιο με εχουν κανει αρκετα σκηνικα η τσατσαδες..αλλα ξερεις κατι, αν μ'αρεσει η κοπελα και γνωριζω οτι ειναι καλη και στο δωματιο ε τοτε την τσα2 τη γραφω @@ και περναω μεσα.ολη την φαση την χαλαει η τσατσα η Παολα ειναι σουπερ το μωρο.
αν αλλαξει η τσατσα ενημερωσε να παω γιατι μ' αυτη την υπηρεσια δεν προκειται να ξανατησω το ποδι μου.
Συναδελφε τοσα χρονια στα μπουρδελα και τα στουντιο με εχουν κανει αρκετα σκηνικα η τσατσαδες..αλλα ξερεις κατι, αν μ'αρεσει η κοπελα και γνωριζω οτι ειναι καλη και στο δωματιο ε τοτε την τσα2 τη γραφω @@ και περναω μεσα.
Τι να την κανεις αυτη ρε φιλε; Εγω αυτη την γαμουσα το 2009 στην ανδρεου γεωργιου στο λα φαμ. Καθοταν και την εγλυφα καλα. Ειχε φοβερο κωλο....Τωρα δεν εχει περασει η μπογια της;2η βάρδια μεσημέρι προς απόγευμα.
Τι να την κανεις αυτη ρε φιλε; Εγω αυτη την γαμουσα το 2009 στην ανδρεου γεωργιου στο λα φαμ. Καθοταν και την εγλυφα καλα. Ειχε φοβερο κωλο....Τωρα δεν εχει περασει η μπογια της;παίδες ξέρει κανείς εαν η Ντόνα που δουλευει στο λας βεγκας γύρισε?και τι βαρδια?μου λείπει :'( :'( :'( :'(![]()
![]()
επειδη ειμαι των προκαταρτικων το θεμα ειναι να καθεται να τρωει γλυψιματακιΑν πάς τέρμα καυλωμένος ίσως και να περάσεις καλά, αν όχι μη περιμένεις και πολλά πολλά, την πήρα μια φορά και πέρασα καλά, αλλά αν θα την ξαναέπερνα θα ήταν για την κολάρα της μόνο και μόνο και για τίποτα άλλο.
Κάθεται και τον τρώει κανονικά αλλά μέχρι εκεί, μηδέν συμμετοχή αλλά είναι μουνάρα όπως και να το κάνουμε και η κολάρα είναι κολάρα.![]()
Τι να την κανεις αυτη ρε φιλε; Εγω αυτη την γαμουσα το 2009 στην ανδρεου γεωργιου στο λα φαμ. Καθοταν και την εγλυφα καλα. Ειχε φοβερο κωλο....Τωρα δεν εχει περασει η μπογια της;
Φιλε τοτε ναι. Μιλαμε ομως πριν 9 με 10 χρονια. Τωρα ομως δε νομιζω να αξιζειΈγλυφες και κωλοτρυπιδι;![]()
Την επισκεφτηκες προσφατα;Έγλυφες και κωλοτρυπιδι;![]()
Κατεβα στο τζαμπο στο λιμανι και παρτα ολα με τη σειρα. Το καλο ειναι κατι υποκειμενικοΚαλησπέρα. Θέλω να με προτείνετε ένα καλό studio που να είναι ανοιχτό μεσημερι - απόγευμα καθημερινής και να είναι κοντά σε στάση οασθ.
Έτσι ώστε να πάω με πόδια, μην χωθώ σε μυστήρια στενάκια.
Καλησπέρα. Θέλω να με προτείνετε ένα καλό studio που να είναι ανοιχτό μεσημερι - απόγευμα καθημερινής και να είναι κοντά σε στάση οασθ.
Γιατί δεν προτιμάς το μέτρο?![]()
Σιγά να μην χωθείς κ σε λαβύρινθο!Καλησπέρα. Θέλω να με προτείνετε ένα καλό studio που να είναι ανοιχτό μεσημερι - απόγευμα καθημερινής και να είναι κοντά σε στάση οασθ.
συνάδελφε δεν είμαι καθόλου λαθος γιατί νόμιζα ότι αυτά τα κάνει η τσατσά...έφερα μπροστά μου την ίδια και μου είπε ακριβώς αυτά...οι τιμές είναι της παολας καθώς και οι υπηρεσίες...Και Δεν θα κατσω να πληρώσω ένα νεοφερτο κοριτσακι όσο και αν αξίζει επειδή η υπόλοιπη πιάτσα παραπαίει..γενικως μετά από χρόνια και επειδή έκανα και φίλους που μου βάλανε μυαλό στο άθλημα αυτό,δεν με γαμανε πλέον...Μόνο γαμαω...Συναδελφε εισαι πολυ λαθος εδω.Η παολα και η καθε κοπελα που δουλευει στα στουντιο δεν φταινε για τις τιμες η αν η τσα2 τα χει λιγο χαμενα και λεει οτι να ναι.Σιγουρα τα 40 (κανει πιπα)ειναι πολλα για την εποχη που ζουμε..αλλα αν σκεφτεις οτι πολλες κοπελες στην πολη μας που ξεκινανε με 40 ειναι κομοδινα ε τοτε λες οτι υπαρχει και καποια που αυτα τα λεφτα τα τιμαει.