Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα συμφωνησω με σενα φιλε μου.Περασα πριν απο τρείς ωρες με την Μιρελα που ηταν πιο όμορφη απο ποτέ.Δεν κανει εξτριμ κολπα αλλα μονο που γαμας τετοια γυναικα εμενα με φτιάχνει απιστευτα.Αν είχε την τεχνικη και το παθος της Ανιας με τέτοια εμφάνιση ουρες θα κανανε για να την πηδηξουν.Εχει μια φινετσα και μια αρχοντια που μου φερνουν σε γιαπονεζα γκεισα.Πάντως εγω περναω παντα καλα μαζι της.Περασμα απο Μιρελα.Οι περισσοτεροι την γνωριζετε δεν χρειαζεται να την περιγραψω.Επειδη εγω την Μιρελα την επισκεπτομαι απο εποχες βαρδαρη εχουμε αναπτυξει μια καλη γνωριμια μπορω να πω.Τις τα ακουμπαω χρονια τωρα και την θεωρω εξαιρετικη σε αυτο που κανει.Ναι δεν κανει προγραμματα,δεν γλυφει χωρις καποτα,δεν φιλαει αρχιδια και δε καθεται να την πιστιλισεις αλλα στο κρεβατι για εμενα προσωπικα ειναι ολα τα λεφτα.Η Μιρελα στο θεμα της εμφανισης για εμενα ειναι σαν αυτες τις βιζιτουδες που τα τσεπωνουν χοντρα και τις γαμανε κατι σαβουροκοιλιαδες εφοπλιστες τυπου μαρινακη.Μου βγαζει μια high class θα το πω πουτανια.Νιωθω οτι ειμαι και εγω κατι σαν μεγαλος(εδω γελαμε) και παω να γαμισω μια πανακριβη βιζιτου που την γαμανε ξερωγο τα μεγαλα ονοματα της αθηνας.Κατι σαν να γαμαω ρε παιδι μου την Στικουδη η καποια απο αυτες τις πορνουδες που κανουν TV.Τεσπα να μην σας ζαλιζω τα αρχιδια,στο κρεβατι κανουμε τρελες καταστασεις.Μου παιρνει τον πουτσο και αρχιζει ενα βαθυ deep throat που μου τον καταπιε.Πιασιματα νορμαλ εκτος απο δαχτυλο σε σουφρα.Μπατσοκωλια και να μου δαγκαει τον πατο η ακομα και να μου γλυφει τα βυζια λες και μου παιρνει πιπα τις ρωγες.Ορθιος να της γαμαω το στομα και σε καποια φαση τις εδινα χαστουκακια στα μικρα σχετικα βυζακια.Πραγματα που εγω δεν τα κανω ουτε με κανονικη κοπελα στην πραγματικη ζωη ουτε τα εχω κανει ποτε με καποια αλλη στα σπιτακια.Στασεις λιγο πολυ τα παντα.Στο πισωκολλητο νιωθω οτι γαμαω πορνοσταρ,μιλαμε το κωλιδι που στα 4 τρελενεσαι να το βλεπεις.Ορθια,πλαγια κλπ την τελειωσα σε ενα ορθιο doggy κοιτωντας τον καθρεφτη και πιανοντας την μαυρη καβλιαρικη κοτσιδα της.Την συνιστω χωρις λογια σε καθε καβλιαρη που κοιταει εμφανιση και θελει να γαμισει ενα ομορφο για τα σημερινα δεδομενα μοντελε μουνακι.Το ξαναλεω δεν κανει προγραμματα και γενικοτερα δεν εχει πιπες χωρις προφυλακτικο η τελειωματα κλπ.Αυριο ισως να περασω και απο Ελενα Ρουμανα που οπως ανεφεραι ο φιλος πιο πανω ειναι στου Ερημιτη 3.
Συναδελφε καλημερα!Αν γινεται να εισαι λιγο πιο προσεκτικος σ'αυτα που γραφεις.Πρωτον, αφηνεις την εντυπωσει οτι η κοπελα μπορει να εχει κατι.Δευτερον, εγω και αλλοι συναδελφοι εδω μεσα εχουμε κολλησει καποια παρασημα (ανεβασαμε και τις εξετασεις)ολο αυτο μας στοιχισε αγχος,λεφτα και χρονο τρεχοντας απο γιατρο σε γιατρο,δεν ειναι αστειο!Δεν ειναι μια απλη γριπη την περασα και τελειωσε,ασε που σε αρκετες περιπτωσεις γινονται και πολυ σοβαρα τα προβληματα.Μπαίνω με το πρόγραμμα των 40 και πήρα το γυμνό τσιμπούκι(τώρα αμα κολλήσαμε τίποτα χαλάλι) ενώ είχα να διαλέξω σε γλυφομούνι η χαλαρό τα οποία τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.
Συναδελφε καλημερα!Αν γινεται να εισαι λιγο πιο προσεκτικος σ'αυτα που γραφεις.Πρωτον, αφηνεις την εντυπωσει οτι η κοπελα μπορει να εχει κατι.Δευτερον, εγω και αλλοι συναδελφοι εδω μεσα εχουμε κολλησει καποια παρασημα (ανεβασαμε και τις εξετασεις)ολο αυτο μας στοιχισε αγχος,λεφτα και χρονο τρεχοντας απο γιατρο σε γιατρο,δεν ειναι αστειο!Δεν ειναι μια απλη γριπη την περασα και τελειωσε,ασε που σε αρκετες περιπτωσεις γινονται και πολυ σοβαρα τα προβληματα.
Δυτικά είναι αυτό που ψάχνεις αδερφέ.. Η πρόταση είναι κάτι άμεσο για να μην χρειαστεί να κάνεις τον κασκαντέρ..καλησπέρα συναγωνιστές! τι προτείνετε για κέντρο Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθώ την επόμενη εβδομάδα. ΥΓ δεν έχω ξανά πάει Θεσσαλονίκη για τέτοιου είδους βόλτες
Ερχεται στις 25 του μηνος!ΕξακριβωμεναΞεκινησε η Καρινα ρε παιδια στ νικιφορου 26 ξερει κανεις κατι;;;
Δεν ξερω γιατι εχει καλη γνωμη απο αλλους συναγωνιστες αλλα κατα εμε που την πηρα δυο φορες ηταν στα ορια του καλου,δλδ δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα για μια δυο το πολυ ειναι.Δεν με εκανε εμενα προσωπικα κατι που να θελω να της τα ξανα ακουμπησω.Ειναι ευδιαθετη και δοτικη αλλα για τους εμπειρους συναγωνιστες δεν θα τους εξιταρει κιολας.Τα αβγαλτα πιτσιρικια ισως.Εχει καλο παρουσιαστικο που σε ριχνει να μπεις.Τσιμπουκι μετριο με χερι,γαμισι ολες τις στασεις,οχι τπτ ιδιετερο και με μενα και τις δυο φορες gfe δεν συμμετεχει αλλα ισως με αλλον μπορει,αν και δεν πολυ το κοβω να κανει gfe.Κατα εμε ειναι μια χρυση μετριοτηταπερασα και μια βολτα απο την Πετρου Ερημιτη 2 για να δω την Ελενα την Ρουμανα μιας και ανεφεραν καποιοι συναγωνιστες οτι προκειται για μοντελε γκομενα. οντως η κοπελα ειναι πολυ ομορφη με ωραιο προσωπο και μοντελισιο σωμα και πρασινα ματια αν διεκρινα καλα μεσα απο τον χαμηλο φωτισμο η ηλικια της περιπου κοντα στα 30. ρωτησα για προγραμματα μου ειπε οτι ξεκινανε απο 30 το απλο 40 το γυμνο και μεχρι τα 70 ευρω που εχει ντουζ με την κοπελα και φουλ προγραμμα.
Αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει την Ελενα να δωσει λεπτομεριες πως ειναι στο σεξ η κοπελα και αν ενδυκνειται για GFE καταστασεις.
Δεν ξερω γιατι εχει καλη γνωμη απο αλλους συναγωνιστες αλλα κατα εμε που την πηρα δυο φορες ηταν στα ορια του καλου,δλδ δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα για μια δυο το πολυ ειναι.Δεν με εκανε εμενα προσωπικα κατι που να θελω να της τα ξανα ακουμπησω.Ειναι ευδιαθετη και δοτικη αλλα για τους εμπειρους συναγωνιστες δεν θα τους εξιταρει κιολας.Τα αβγαλτα πιτσιρικια ισως.Εχει καλο παρουσιαστικο που σε ριχνει να μπεις.Τσιμπουκι μετριο με χερι,γαμισι ολες τις στασεις,οχι τπτ ιδιετερο και με μενα και τις δυο φορες gfe δεν συμμετεχει αλλα ισως με αλλον μπορει,αν και δεν πολυ το κοβω να κανει gfe.Κατα εμε ειναι μια χρυση μετριοτητα
Otan πρωτοηρθε εκτος απο την ομορφια της που πραγματικα εχει προσωπαρα ηταν καλη μεσα παρα πολλη καλη ο ορισμος του gfe με τον καιρο καηκε γι αυτο και σταματησα να πηγαινω προσωπικα θα τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε αν και κατα 99,9% θα πεταξω τα λεφτα μου στα σκουπιδιαπερασα και μια βολτα απο την Πετρου Ερημιτη 2 για να δω την Ελενα την Ρουμανα μιας και ανεφεραν καποιοι συναγωνιστες οτι προκειται για μοντελε γκομενα. οντως η κοπελα ειναι πολυ ομορφη με ωραιο προσωπο και μοντελισιο σωμα και πρασινα ματια αν διεκρινα καλα μεσα απο τον χαμηλο φωτισμο η ηλικια της περιπου κοντα στα 30. ρωτησα για προγραμματα μου ειπε οτι ξεκινανε απο 30 το απλο 40 το γυμνο και μεχρι τα 70 ευρω που εχει ντουζ με την κοπελα και φουλ προγραμμα.
Αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει την Ελενα να δωσει λεπτομεριες πως ειναι στο σεξ η κοπελα και αν ενδυκνειται για GFE καταστασεις.
Otan πρωτοηρθε εκτος απο την ομορφια της που πραγματικα εχει προσωπαρα ηταν καλη μεσα παρα πολλη καλη ο ορισμος του gfe με τον καιρο καηκε γι αυτο και σταματησα να πηγαινω προσωπικα θα τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε αν και κατα 99,9% θα πεταξω τα λεφτα μου στα σκουπιδια