Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.336
Πόντοι
7.095
  • Like
Αντιδράσεις: maldi

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ρε μπαγάσες μιλάτε για επιστροφές τυπου τζαστίν, αλλά για την Ιωάννα που γύρισε μετά από ένα 4μηνο απουσίας την μούγκα όλοι σας  :-

Παρεπιτπόντως η κοπέλα εργάζεται εδώ και μία εβδομάδα στο μοναχικό του las vegas, θα μείνει έως τις 20 του μήνα στην πρωινή βάρδια για όποιους ψήνονται, εγώ τυχαία την είδα σε τσάρκα και όρμησα, με σούπερ διάθεση επέστρεψε, και πέρασα πάρα πολύ καλά  :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Ρε μπαγάσες μιλάτε για επιστροφές τυπου τζαστίν, αλλά για την Ιωάννα που γύρισε μετά από ένα 4μηνο απουσίας την μούγκα όλοι σας  :-

Παρεπιτπόντως η κοπέλα εργάζεται εδώ και μία εβδομάδα στο μοναχικό του las vegas, θα μείνει έως τις 20 του μήνα στην πρωινή βάρδια για όποιους ψήνονται, εγώ τυχαία την είδα σε τσάρκα και όρμησα, με σούπερ διάθεση επέστρεψε, και πέρασα πάρα πολύ καλά  :rockon: :rockon: :rockon:
ποσα γιουρια;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Ολα από 30 δε ξεκινάνε? Εκτός από την “αλυσίδα” που ξεκινάει 40

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Νυχτα Σαββατου βγηκα για μια βολτα χωρις να ξερω τι θελω...βλεπω ανοιχτο το Φριξου 13 μετα απο πολυ καιρο,μπαινω και δουλευε η Νικολετα ενα πολυ συμπαθητικο γυφτακι με ωραιες καμπυλες και γενικα πολυ βραζιλιανικο στυλ και εμφανιση.Μου'κανε και πολλα ναζια στο σαλονι αλλα τελικα δε μπηκα...

Λεω ας μπω διπλα στα σιγουρα δηλαδη στη Μπιανκα στο Φριξου 15β...3η επισκεψη μεσα σε 1,5 μηνα πραγμα που  σπανια κανω εγω.
Δυστυχως η συναντηση μας δεν ηταν και τοσο καλη,πολυ νευρικοτητα πολυ γκρινια,βαρεμαρα...θα ελεγα οτι συναντησα μια εντελως διαφορετικη κοπελα.
Βεβαια εχοντας δυο πολυ δυνατες προγουμενες συνευρεσεις θα μπορουσα να δικαιολογησω μια ατυχη στιγμη αλλα αυτο που με χαλασε περισσοτερο ειναι οτι στο τελος σηκωθηκε και εφυγε χωρις ουτε ενα γεια και με ενα υφος λες και τη σκοτωσαμε που εκατσε και πεντε λεπτα παραπανω...Αυτο με εκνευρισε πολυ οποτε δυσκολα θα ξαναπαρω και προφανως η κοπελα ειναι κυκλοθυμικη και ειναι ικανη για το καλυτερο αλλα και για το χειροτερο

Επισης στο Φριξου 15 ηταν η Χριστινα μια μελαχρινη που δουλευε και στο Venus με πολυ ωραιο κορμι

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Τζούλια μουναρα...γλυκιά και ευχάριστη....δυνατό φτιαγμένο βυζι σε εμφάνιση όχι τόσο στην αφή

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Λίνα που έχει στο φαιντ γιρκλς στο στούντιο της Έφης,είναι μια Ελληνίδα milf που ήτανε στο Vis9 πριν ένα χρόνο περίπου τέτοια εποχή;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Η Λίνα που έχει στο φαιντ γιρκλς στο στούντιο της Έφης,είναι μια Ελληνίδα milf που ήτανε στο Vis9 πριν ένα χρόνο περίπου τέτοια εποχή;
όχι φίλος...ένα από Ουκρανία...έχω γράψει κριτική

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Ξέρει κανείς γιατί η Justine γελάει συνεχώς? :think: είναι μαστουρωμένη? Όποτε την επισκεπτόμουνα έτσι ήταν, τώρα δε ξέρω δε πήγα ακόμη να τη δω αλλά υποθέτω ότι έτσι θα παρέμεινε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς γιατί η Justine γελάει συνεχώς? :think: είναι μαστουρωμένη? Όποτε την επισκεπτόμουνα έτσι ήταν, τώρα δε ξέρω δε πήγα ακόμη να τη δω αλλά υποθέτω ότι έτσι θα παρέμεινε
και εγω αν μου εδιναν 30 ευρω για 10 λεπτα σεξ θα γελαγα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Γιατί για να περάσει η ώρα πιο ευχάριστα? Αν και δε νομιζω ότι επειδη είναι 30 €, αυτήν και 130 να τη δώσεις πάλι έτσι θα είναι. Ισως τελικα έτσι είναι ο άνθρωπος

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.870
Πόντοι
1.196

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Νυχτα Σαββατου βγηκα για μια βολτα χωρις να ξερω τι θελω...βλεπω ανοιχτο το Φριξου 13 μετα απο πολυ καιρο,μπαινω και δουλευε η Νικολετα ενα πολυ συμπαθητικο γυφτακι με ωραιες καμπυλες και γενικα πολυ βραζιλιανικο στυλ και εμφανιση.Μου'κανε και πολλα ναζια στο σαλονι αλλα τελικα δε μπηκα...

Λεω ας μπω διπλα στα σιγουρα δηλαδη στη Μπιανκα στο Φριξου 15β...3η επισκεψη μεσα σε 1,5 μηνα πραγμα που  σπανια κανω εγω.
Δυστυχως η συναντηση μας δεν ηταν και τοσο καλη,πολυ νευρικοτητα πολυ γκρινια,βαρεμαρα...θα ελεγα οτι συναντησα μια εντελως διαφορετικη κοπελα.
Βεβαια εχοντας δυο πολυ δυνατες προγουμενες συνευρεσεις θα μπορουσα να δικαιολογησω μια ατυχη στιγμη αλλα αυτο που με χαλασε περισσοτερο ειναι οτι στο τελος σηκωθηκε και εφυγε χωρις ουτε ενα γεια και με ενα υφος λες και τη σκοτωσαμε που εκατσε και πεντε λεπτα παραπανω...Αυτο με εκνευρισε πολυ οποτε δυσκολα θα ξαναπαρω και προφανως η κοπελα ειναι κυκλοθυμικη και ειναι ικανη για το καλυτερο αλλα και για το χειροτερο

Επισης στο Φριξου 15 ηταν η Χριστινα μια μελαχρινη που δουλευε και στο Venus με πολυ ωραιο κορμι
Πάντως και οι κριτικές της μπιάνκας είναι αρνητικές , απλά επειδη προηγήθηκαν οι κριτικές και μετά πέρασες καλά πίστευα οτι θα βελτιώθηκε , ίσως ησουν τυχερος και την πέτυχες στις καλές της ... ποιός ξέρει. Και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω κι εγω αλλά τωρα προβληματίζομαι , εδω είναι οι κριτικές.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Αυτο ειναι το αληθινο της προσωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom