Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
αυτη η βόσσου τωρα στο σκαι με θυμιζει εντονα μιλφ μονικα. Δουλευει ακομα αυτο το σκυλι?
εμενα η Μικαελα του game of love μου θυμιζει εντονα τη Νταϊανα...εκτος οτι μοιαζει παρα πολυ,μιλαει με το ιδιο στυλ και ειναι και Μολδαβη

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
πηρα τηλ για νατασσα αλλα δεν ειναι. Ειναι η Μονικα για οποιους θελουν, Νατασσα απο παρασκευη ειπε η υπηρεσια. Αυτη τη γιαννα στο bella donna την ειδε/δοκιμασε κανεις ?
Απελπιστηκα... θελω να κατεβω βολτα και πραγματικα απορω τι αξιζει κυριακατικα σαν πρωι μεσημερι... Η τιποτα η καπου δεν ειμαι καλα ενημερωμενος...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
πηρα τηλ για νατασσα αλλα δεν ειναι. Ειναι η Μονικα για οποιους θελουν, Νατασσα απο παρασκευη ειπε η υπηρεσια. Αυτη τη γιαννα στο bella donna την ειδε/δοκιμασε κανεις ?
Απελπιστηκα... θελω να κατεβω βολτα και πραγματικα απορω τι αξιζει κυριακατικα σαν πρωι μεσημερι... Η τιποτα η καπου δεν ειμαι καλα ενημερωμενος...

Aυτη η Γιάννα είναι η παλιά Γιάννα απο το Λαφάμ....κοντα στα 40 αν οχι λίγο παραπάνω....Καλή ηταν στα νιάτα της....

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
Aυτη η Γιάννα είναι η παλιά Γιάννα απο το Λαφάμ....κοντα στα 40 αν οχι λίγο παραπάνω....Καλή ηταν στα νιάτα της....
μπηκα ειδα εχει μια κριτικη αλλα και παλι γαμω ειμαι και μακρια αν κατεβω και δεν μου κανει κλικ δεν ξερω, μονικα, ειρηνη δεν ψηνω φτανει οποτε μετα τι

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165

Ειπε να ξεκουραστει το κοριτσι. Μην με δει παλι και παθει ταρακουλο.

Nikos242424

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, η Αλίκη που ήταν κάποτε στο Venus, ξέρουμε αν είναι ακόμα ενεργή και που?

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο  :rolleyes:,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος  :pipa2: :pipa2:
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας
Μετα απο την αναφορα του Αλ, ψηθηκα κι εγω για Αλινα.
Ρε παιδια τι απογοητευση!
Ομορφη κοπελα με πολυ ωραιο χαμογελο και πειθω μεν, αλλα η αληθεια δεν αργησε να φανει.
Βυζια σαν αρχιδοσακούλες γέρου 90+ετων πλαδαροτητα ως εκει που δεν παιρνει. Η εμφανιση με εσωρουχα στο σαλοναρισμα ξεγελαει παρα πολυ.
Στο δωματιο οντως πολυ δυνατη με καλο προγραμμα, προκαταρκτικα, πιπα πολυ καλη,με ναζι και επαγγελματισμο.
Το καταλαβε και η ιδια οτι ψιλοξενερωσα, αλλα καναμε και οι δυο μας φιλοτιμες προσπαθειες για να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα.
Αν η εμφανιση της Αλινα ηταν λιγο καλυτερη θα ηταν στα τοπ για εμενα. Ισως ενα γυμναστηριο να βοηθουσε λιγο την κατασταση.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
257
Πόντοι
26
Καλησπέρα η Νταϊάνα η μολβαδη δουλεύει κανονικά;;;

• Like
Αντιδράσεις: xman3

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο  :rolleyes:,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος  :pipa2: :pipa2:
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας
Σφηνάκι ε? Στα ποσα γγιουρος το προγραμμα? Θα εχουμε και κριτική?

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Δύο κοπέλες που μου έκαναν πολύ θετική εντύπωση στο σαλονάρισμα και λογικά θα ιδρώνουν τη φανέλα: Βαλεντίνα στο Βέγκας-1 και Αλίνα στην Ερημίτη.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
176
Πόντοι
16
Ποια είναι η μεγαλύτερη βυζαρού που υπάρχει σε μπουρδέλο/στούντιο/μασάζ της Θεσσαλονίκης; Ευχαριστώ!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
176
Πόντοι
16
Ευχαριστώ, και πού μπορώ να τη βρω;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σιγα τη Βυζαρου ρε συ..Μην λεμε ο,τι θελουμε και παραπλανουμε τον κοσμο..
Αδυνατη με σιλικονε 3αρια ειναι...Σιγα..
το ξες ότι ο μεσος ορος των βυζιων είναι το 2
και οσες εχουν φυσικα εχουν μαλακοτερα απο τα σιλικόνης?

παντως η γαληνη εχει τα μαγαλυτερα ωραια βυζια λογω αναλογιων της που είναι κοντη και μικροκαμωμενη, για θεια-γιαγια τανια δεν μιλαμε είναι βιτσιο όχι νορμαλ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
το ξες ότι ο μεσος ορος των βυζιων είναι το 2
και οσες εχουν φυσικα εχουν μαλακοτερα απο τα σιλικόνης?

παντως η γαληνη εχει τα μαγαλυτερα ωραια βυζια λογω αναλογιων της που είναι κοντη και μικροκαμωμενη, για θεια-γιαγια τανια δεν μιλαμε είναι βιτσιο όχι νορμαλ
Νομίζω οτι αυτον τον καιρό δεν δουλεύει η γαλήνη , δεν είμαι και σίγουρος αλλα νομίζω οτι δεν είναι σε κανένα απο τα δυο σάιτ. Εκτός αν δουλευει σε κανένα σπιτάκι εκτός των σαιτ.
Απο την άλλη δεν την έχω πάρει κιόλας την γαλήνη, αλλά απο φωτογραφίες που έχω δει όντως φαίνονται ωραία και μεγάλα.

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Τα μεγαλύτερα δεν ξέρω. Τα ωραιότερα βυζιά για μένα είναι της Εβελίνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom