Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Πάντως και οι κριτικές της μπιάνκας είναι αρνητικές , απλά επειδη προηγήθηκαν οι κριτικές και μετά πέρασες καλά πίστευα οτι θα βελτιώθηκε , ίσως ησουν τυχερος και την πέτυχες στις καλές της ... ποιός ξέρει. Και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω κι εγω αλλά τωρα προβληματίζομαι , εδω είναι οι κριτικές.

Αυτο ειναι το αληθινο της προσωπο.
Εχω δυο πολυ δυνατες συνευρεσεις μαζι της και μια αρνητικη...Αρα θα ημουν πολυ αδικος να καταδικασω μια και εξω...
Απο την αλλη ειναι λαθος να πηγαινεις συχνα στην ιδια κοπελα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και εγω δε το συνηθιζα ποτε αυτο ακομα και με αγαπημενες μου,στανταρακια που ξερω οτι σιγουρα θα περασω καλα.

Ομως το γεγονος οτι εφυγε χωρις ουτε ενα γεια δειχνει κωλοχαρακτηρα...αλλα ειναι και μικρη ρε γαμωτο,παλι λιγο τη δικαιολογεις.
Σημερα ομως αν με ρωτουσε καποιος δε θα μπορουσα να απαντησω απολυτα πηγαινε ή μην πηγαινεις

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εχω δυο πολυ δυνατες συνευρεσεις μαζι της και μια αρνητικη...Αρα θα ημουν πολυ αδικος να καταδικασω μια και εξω...
Απο την αλλη ειναι λαθος να πηγαινεις συχνα στην ιδια κοπελα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και εγω δε το συνηθιζα ποτε αυτο ακομα και με αγαπημενες μου,στανταρακια που ξερω οτι σιγουρα θα περασω καλα.

Ομως το γεγονος οτι εφυγε χωρις ουτε ενα γεια δειχνει κωλοχαρακτηρα...αλλα ειναι και μικρη ρε γαμωτο,παλι λιγο τη δικαιολογεις.
Σημερα ομως αν με ρωτουσε καποιος δε θα μπορουσα να απαντησω απολυτα πηγαινε ή μην πηγαινεις
Τη γαμησες μικρη και δε σε σεβαστηκε. Φαντασου οταν μεγαλωσει  :2funny:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χθεσινοβραδινη βολτα ξεχωρισα στο Ν. Ουρανου 28 μια μικρη Ρουμανα πολυ ομορφη ξανθια με ομορφο σωμα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Βραδινή τσάρκα χθες,μερικά ήτανε κλειστά λόγω βροχής κατά τις 10 που πήγα.Κατέληξα στην Ιζαμπέλα στο Venus και θα ανέβει κριτική...Άποψη για Σάντρα; Νικηφόρου Ουρανού 24 πράσινο γωνιακό.Με δυνατό πίσω σύστημα.Νομίζω έχει αναφερθεί προηγουμένως,αν δεν βαριέται κάποιος ας κάνει μια αναφορά για τι περίπτωση πρόκειται.Έχει ένα χαρακτηριστικό τατού,αστεράκια στη δεξιά ομωπλάτη.Επίσης μου έκανε εντύπωση και η Σόνια στο τελευταίο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού αλλά νομίζω αυτή δεν έχει αναφερθεί,καινούργια θα ναι.Δεν τη θυμάμαι εγώ τουλάχιστον

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Βραδινή τσάρκα χθες,μερικά ήτανε κλειστά λόγω βροχής κατά τις 10 που πήγα.Κατέληξα στην Ιζαμπέλα στο Venus και θα ανέβει κριτική...Άποψη για Σάντρα; Νικηφόρου Ουρανού 24 πράσινο γωνιακό.Με δυνατό πίσω σύστημα.Νομίζω έχει αναφερθεί προηγουμένως,αν δεν βαριέται κάποιος ας κάνει μια αναφορά για τι περίπτωση πρόκειται.Έχει ένα χαρακτηριστικό τατού,αστεράκια στη δεξιά ομωπλάτη.Επίσης μου έκανε εντύπωση και η Σόνια στο τελευταίο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού αλλά νομίζω αυτή δεν έχει αναφερθεί,καινούργια θα ναι.Δεν τη θυμάμαι εγώ τουλάχιστον
φιλε η σαντρα εχει κριτικες στου ερημιτη 2 και αλλου ...η Ιζαμπελλα τι λεει ;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο  :rolleyes:,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος  :pipa2: :pipa2:
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο  :rolleyes:,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος  :pipa2: :pipa2:
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας
Είναι πολύ καλή πουτσοπνιχτρα!

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
αυτη η βόσσου τωρα στο σκαι με θυμιζει εντονα μιλφ μονικα. Δουλευει ακομα αυτο το σκυλι?
Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για τσαρίνα και δεν δούλευε και δούλευε η μόνικα καιρό είχα να ακούσω και να δω το αμάξι της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom