scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Κανειγλυφοκωλια κανει;
Κανειγλυφοκωλια κανει;
και εγω αν μου εδιναν 30 ευρω για 10 λεπτα σεξ θα γελαγα
Πάντως και οι κριτικές της μπιάνκας είναι αρνητικές , απλά επειδη προηγήθηκαν οι κριτικές και μετά πέρασες καλά πίστευα οτι θα βελτιώθηκε , ίσως ησουν τυχερος και την πέτυχες στις καλές της ... ποιός ξέρει. Και σκεφτόμουν να την δοκιμάσω κι εγω αλλά τωρα προβληματίζομαι , εδω είναι οι κριτικές.
Εχω δυο πολυ δυνατες συνευρεσεις μαζι της και μια αρνητικη...Αρα θα ημουν πολυ αδικος να καταδικασω μια και εξω...Αυτο ειναι το αληθινο της προσωπο.
με ποσα;
Τη γαμησες μικρη και δε σε σεβαστηκε. Φαντασου οταν μεγαλωσειΕχω δυο πολυ δυνατες συνευρεσεις μαζι της και μια αρνητικη...Αρα θα ημουν πολυ αδικος να καταδικασω μια και εξω...
Απο την αλλη ειναι λαθος να πηγαινεις συχνα στην ιδια κοπελα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και εγω δε το συνηθιζα ποτε αυτο ακομα και με αγαπημενες μου,στανταρακια που ξερω οτι σιγουρα θα περασω καλα.
Ομως το γεγονος οτι εφυγε χωρις ουτε ενα γεια δειχνει κωλοχαρακτηρα...αλλα ειναι και μικρη ρε γαμωτο,παλι λιγο τη δικαιολογεις.
Σημερα ομως αν με ρωτουσε καποιος δε θα μπορουσα να απαντησω απολυτα πηγαινε ή μην πηγαινεις
Δεν ειναι στο προγραμμα κανενος κοριτσιου . Ειναι να θελουν να σου το κανουνμε ποσα;
στην θέση της Μιρελλας??Χθεσινοβραδινη βολτα ξεχωρισα στο Ν. Ουρανου 28 μια μικρη Ρουμανα πολυ ομορφη ξανθια με ομορφο σωμα.
Ναιστην θέση της Μιρελλας??
εκει παντως μες την εβδομαδα είχε μια ξανθουλα Ρουμανα γυρω στα 22 , πρωι ομως καλουτσικη εμφανησιακα οχι πολλα μεσα ομως, δεν ξερω αν ειναι η ιδια
Λογικα η ιδια ειναι. Σγουρα μαλλια μετριο αναστημαεκει παντως μες την εβδομαδα είχε μια ξανθουλα Ρουμανα γυρω στα 22 , πρωι ομως καλουτσικη εμφανησιακα οχι πολλα μεσα ομως, δεν ξερω αν ειναι η ιδια
Λογικα η ιδια ειναι. Σγουρα μαλλια μετριο αναστημα
οχι ισιο μαλλι ειχε αδυνατουλα ...ξερω εγω τα αλλαζουν αυτα,,,,ναι μετριο υψος ,,,,Λογικα η ιδια ειναι. Σγουρα μαλλια μετριο αναστημα
Αυτη ηταν. Γραψε κριτικη αν μπορεις.οχι ισιο μαλλι ειχε αδυνατουλα ...ξερω εγω τα αλλαζουν αυτα,,,,ναι μετριο υψος ,,,,
φιλε η σαντρα εχει κριτικες στου ερημιτη 2 και αλλου ...η Ιζαμπελλα τι λεει ;;Βραδινή τσάρκα χθες,μερικά ήτανε κλειστά λόγω βροχής κατά τις 10 που πήγα.Κατέληξα στην Ιζαμπέλα στο Venus και θα ανέβει κριτική...Άποψη για Σάντρα; Νικηφόρου Ουρανού 24 πράσινο γωνιακό.Με δυνατό πίσω σύστημα.Νομίζω έχει αναφερθεί προηγουμένως,αν δεν βαριέται κάποιος ας κάνει μια αναφορά για τι περίπτωση πρόκειται.Έχει ένα χαρακτηριστικό τατού,αστεράκια στη δεξιά ομωπλάτη.Επίσης μου έκανε εντύπωση και η Σόνια στο τελευταίο πράσινο της Νικηφόρου Ουρανού αλλά νομίζω αυτή δεν έχει αναφερθεί,καινούργια θα ναι.Δεν τη θυμάμαι εγώ τουλάχιστον
Είναι πολύ καλή πουτσοπνιχτρα!Εγω πηρα την Αλινα χθες τη νυχτα στου Ερημιτη 3...ειναι η γνωστη Ρουμανα που δουλευε παλιοτερα στο Νικ.Ουρανου 26...
Αν και ελειψε δυο χρονια με θυμηθηκε τα ειπαμε λιγο στο σαλονι και με εψησε να μπω αν και στην ουσια ξεκινησα για μπουρδελοτσαρκα χωρις να θελω να μπω καπου.
Πολυ δυνατη μεσα,γλωσσοφιλα,πουτσοτριψιματα,απιστευτη πιπα που στον καταπινει για πλακα μεχρι τ'αρχιδια,αρχιδογλειψιμο επικινδυνα χαμηλο,πανω απο μιση ωρα στο δωματιο και σφηνακι κερασμα στο τελος
![]()
Ολα καλα επεστρεψε πολυ δυναμικα αλλα βεβαια εμφανισιακα εχει αλλαξει πολυ για λεμε την αληθεια...
Αλλα με αποδοση σαν τη χθεσινη ανετα μπορει να θεωρηθει απο τις κορυφαιες της νυχτερινης βαρδιας
αυτη η βόσσου τωρα στο σκαι με θυμιζει εντονα μιλφ μονικα. Δουλευει ακομα αυτο το σκυλι?Είναι πολύ καλή πουτσοπνιχτρα!
Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για τσαρίνα και δεν δούλευε και δούλευε η μόνικα καιρό είχα να ακούσω και να δω το αμάξι τηςαυτη η βόσσου τωρα στο σκαι με θυμιζει εντονα μιλφ μονικα. Δουλευει ακομα αυτο το σκυλι?
έφαγες?Την προηγούμενη βδομάδα πήγα για τσαρίνα και δεν δούλευε και δούλευε η μόνικα καιρό είχα να ακούσω και να δω το αμάξι της