Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
για αυτό πρεπει να είναι αναρτημενες σε κοινη θέα μεσα στο μαγαζι οι ιατρικες εξετασεις, να φαινεται υπηκοοτητα. ηλικια και αλλα στοιχεια ταυτότητας.
φορολογική δήλωση της κοπέλας και του μαγαζατορα χρειάζεσαι ή να το πσραλειψουμε ?για αυτό πρεπει να είναι αναρτημενες σε κοινη θέα μεσα στο μαγαζι οι ιατρικες εξετασεις, να φαινεται υπηκοοτητα. ηλικια και αλλα στοιχεια ταυτότητας.
περιμένω την στιγμή που θα βγει κάποιος και θα πει ότι πέρασε καλά...σιγα σιγά ερχεταιMonika..και εγω ενας απο τους σημερινους δοκιμαστες,η ξεπετα του αιωνα και τα 50ε της φαινονται και λιγα!Την ρωταω ποσο θα μεινει εδω και μου λεει "Αν ειναι να γαμιεμαι ολη μερα μονο για 50ρικα θα γυρισω συντομα Αθηνα που με παιρνουν περισσοτερο για προγραμματα των 100ε και 200ε" καλη επιστροφη να πω εγω!!![]()
φορολογική δήλωση της κοπέλας και του μαγαζατορα χρειάζεσαι ή να το πσραλειψουμε ?
Αυτή η μαλακία με τη Νικόλ είναι παλιά καραμέλα και δε τρώγεται πλέον
Τι στανταρακι σου ποιο είναι;
Μακρυα απ αυτην την Μονικα δηλαδη.Ασε και την παρουσιαζαν πριν ερθει στο thread του villa prive και Erotica ως την υπερμουναρα την γουαου.Και τα ειπα στο thread τους για τις μεταγραφες και καλα απ την αλυσιδα των βιλλων στην Αθηνα που ερχονται εδω για τις αρπαχτες. και γιατι δεν φερνουν εδω κατευθειαν φρεσκιες και καινουργιες που δεν εχουν δουλεψει πουθενα αλλου στην Ελλαδα αλλα τπτ τα ιδια και τα ιδια κσι σε αυτην παει 50 το απλο ?Μα καλα για ποσο μλκ μας περνανε ?Αλλα σιγουρα θα πανε να την δοκιμασουν και να πεταξουν προφανως τζαμπα τα λεφτα τους και δεν λεω γι αυτους που δεν ξερουν καν για το site(bourdela.com) και το forum αλλα και για μελη του bou που εχουν πει οτι θα πανε με αυτην κλπ.Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι δεν αλλαζει τπτ εδω πανω και μονο τις καινουργιες και μουναρες εχουν μονο κατω εδω ακομη και τον δεινοσαυρο την Νικολ φερανε παλια καραβανα στον Βαρδαρη.Ε ειναι δυνατον να μην μας περνανε για μαλακες αλλα για ποσο μαλακες ;![]()
![]()
Ειναι προφανες οτι οι αποψεις και τα γουστα με τα περισσοτερα ενεργα μελη, που γραφουν σταθερα σ' αυτο το θρεντ, ειναι εκ διαμετρου αντιθετα με τα δικα μου, αλλα και μεγαλου μερους των αντρων που επισκεπτονται τα στουντιο κ δεν γραφουν εδω, νομιζω...
Ειναι απιστευτες αυτες οι κακιες, που γραφονται εδω κ μερες για την Μονικα...
Τι επιπλο και τι φαλαινα την ανεβαζουν και την κατεβαζουν και να σηκωθει να φυγει λενε...
Δεν εχω χρονο να γραψω τωρα αναλυτικες εντυπωσεις κ κριτικη αυτη τη στιγμη...
Αλλα τι λετε..; Οτι οσοι πηγαμε και την επισκεφτηκαμε ειμαστε προβατα κι οι αλλοι εισαστε οι εξυπνοι..;
Πολλα απ' οσα γραφτηκαν ισχυουν... Κι οτι μαλλον εχει βαλει μερικα κιλακια κ δεν ειναι κ τοσο πολυ γυμνασμενη... Αλλα αυτο φαινεται και στο βιντεο της στο αλλο σαϊτ... Απλα το καταλαβαινεις καλυτερα απο κοντα... Αλλα αυτο ειναι καλο για μας τους βυζολαγνους, καθως προσθετει στις βυζαρες..! Και μιλαμε για γκομεναρα με 1,80 υψος..!
Αν σου αρεσουν οι αδυνατες, μικροκαμωμενες γυναικες, γιατι να πας στην Μονικα, δεν το καταλαβαινω..! Αν παλι σ' αρεσουν οι γυναικαρες με βυζαρες ειναι μοναδικη εμπειρια κ δεν εχουμε συχνα τετοιες γυναικες στην πολη μας..!
Κι οι πιο πολλες βυζαρουδες που βλεπουμε στις τσοντες, τετοιο σωματοτυπο δεν εχουν..;
Δεν ειναι πετσι και κοκκαλο...
Και για τα λεφτα που ζηταει, ειναι αληθεια οτι ειναι 50 το απλο (οσο κ στην Αθηνα δηλαδη) κι οτι δηλωνει οτι προτιμα τα μεγαλυτερα προγραμματα για να αποδωσει καλυτερα, αλλα εγω πηρα το απλο και περασα μια χαρα..!
Τωρα αν πας προκατειλημμενος κ με διαθεση να κραξεις απο πριν, μην πας καθολου κατα τη γνωμη μου...
Κι ολο γκρινιαζουμε οτι δεν εχουμε κοριτσια, αναλογου επιπεδου με την Αθηνα...
Αλλα οταν ερθει καποια κοπελα, απ' αυτες που ξεχωριζουν στην Αθηνα, αμεσως ολοι πεφτουν για να κραξουν, οπως ειχε γινει κ με την Βικη περσι...
Αφου σας αρεσουν οι Λαρες περισσοτερο, μεινετε μ' αυτες...
Όχι φίλε μου φάλαινα δεν είναι με τίποτα...σου μιλάω εγώ που την έχω πάρει Αθήνα 2 φορές...υπεροπτης είναι και οι θεσσαλονικεις δεν τα σηκώνουμε αυτά...η κοπέλα ήρθε για άλλο σκοπό και θα φύγει σίγουρα και σύντομα.κανενα καλό σεξ δεν κάνει και το μόνο που θα σου μείνει από αυτήν ειναι οτι πήγες κάποτε με.μια πολυ.ομορφη γυναίκα.το θέμα είναι να υπάρχει όμορφη συμπεριφορά...τα υφακια τα μπλαζέ και τα ξέρεις ποια ειμαι εγώ αλλου...ευτυχως η δυστυχώς εδώ πάνω γαμαμε με το χαμόγελο...δεν θα μπορούσα να δικαιολογήσω στον εαυτό την άσχημη συμπεριφορ λογο της ομορφιάς...οσο για τα λεφτά καλα κάνει και τα ζητάει...σου λέει μουναρα είμαι θα έρθουν,θα τους κάνω 2-3 Χαχα και θα φύγω....και έτσι θα γίνει...περασεις δεν περάσεις καλά όταν θα κλείνεις τα μάτια σου μετά από ένα χρόνο δεν θα τη θυμηθείς καθόλου....ντορος για το τίποτα είναι καλός ντόρος λέει ένα ρητοΕιναι προφανες οτι οι αποψεις και τα γουστα με τα περισσοτερα ενεργα μελη, που γραφουν σταθερα σ' αυτο το θρεντ, ειναι εκ διαμετρου αντιθετα με τα δικα μου, αλλα και μεγαλου μερους των αντρων που επισκεπτονται τα στουντιο κ δεν γραφουν εδω, νομιζω...
Τι επιπλο και τι φαλαινα την ανεβαζουν και την κατεβαζουν και να σηκωθει να φυγει λενε...
Αλλα τι λετε..; Οτι οσοι πηγαμε και την επισκεφτηκαμε ειμαστε προβατα κι οι αλλοι εισαστε οι εξυπνοι..;
Πολλα απ' οσα γραφτηκαν ισχυουν... Κι οτι μαλλον εχει βαλει μερικα κιλακια κ δεν ειναι κ τοσο πολυ γυμνασμενη... Αλλα αυτο φαινεται και στο βιντεο της στο αλλο σαϊτ... Απλα το καταλαβαινεις καλυτερα απο κοντα... Αλλα αυτο ειναι καλο για μας τους βυζολαγνους, καθως προσθετει στις βυζαρες..! Και μιλαμε για γκομεναρα με 1,80 υψος..!
Αν σου αρεσουν οι αδυνατες, μικροκαμωμενες γυναικες, γιατι να πας στην Μονικα, δεν το καταλαβαινω..! Αν παλι σ' αρεσουν οι γυναικαρες με βυζαρες ειναι μοναδικη εμπειρια κ δεν εχουμε συχνα τετοιες γυναικες στην πολη μας..!
Κι οι πιο πολλες βυζαρουδες που βλεπουμε στις τσοντες, τετοιο σωματοτυπο δεν εχουν..;
Και για τα λεφτα που ζηταει, ειναι αληθεια οτι ειναι 50 το απλο (οσο κ στην Αθηνα δηλαδη) κι οτι δηλωνει οτι προτιμα τα μεγαλυτερα προγραμματα για να αποδωσει καλυτερα, αλλα εγω πηρα το απλο και περασα μια χαρα..!
Τωρα αν πας προκατειλημμενος κ με διαθεση να κραξεις απο πριν, μην πας καθολου κατα τη γνωμη μου...
Αλλα οταν ερθει καποια κοπελα, απ' αυτες που ξεχωριζουν στην Αθηνα, αμεσως ολοι πεφτουν για να κραξουν, οπως ειχε γινει κ με την Βικη περσι...
Ειναι προφανες οτι οι αποψεις και τα γουστα με τα περισσοτερα ενεργα μελη, που γραφουν σταθερα σ' αυτο το θρεντ, ειναι εκ διαμετρου αντιθετα με τα δικα μου, αλλα και μεγαλου μερους των αντρων που επισκεπτονται τα στουντιο κ δεν γραφουν εδω, νομιζω...
γραφει ο άλλος ότι τέτοιες είναι με 50 στην αθηνα.
όχι φιλε εχει και τέτοιες και πιο ομορφες στην φυλης και με 20 και κανουν και ακαποτο γλείψιμο και καποιες δινουν και κωλο σε αυτά τα λεφτα.
στην αθηνα ξεκινανε από 10 ευρω στο μεταξι και εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ που μπορει να εχουν την ιδια εμφανιση.
στη θεσσαλονικη ξεκινανε από 30 ευρω και μπορει να εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ...
ταβανι εχουμε ιδιο,
πατο δεν εχουμε ιδιο
και αυτό είναι το μονιμο παραπονο. ο πικερ πχ για να εφαρμοσει τον νομο του εδώ στην θεσσαλονικη θα ηθελε 450 ευρω και όχι 150 ευρω, αυτή είναι η αδικια.
εχει τυχει να πληρωσω μια υποτίθεται γερμανιδα στο βαρδαρι μια ξανθια αδυνατη που φορουσε ψηλες κοκκινες μποτες ισως την θυμηθουν καποιοι 30 ευρω και την επομενη χρονια την πετυχα στην φυλης με τις ιδιες χαρακτηριστικες μποτες να ζηταει 20, ε δεν ειμαστε πιο πλούσιοι στην θεσσαλονικη , τους ιδιους μισθους παιρνουμε. και το κοστος των μαγαζιων είναι το ιδιο στην αθηνα δεν εχουν φτηνοτερα νοικια ή φτηνότερες τσατσαδες εκει.
Αυτή η γερμανίδα δηλαδή που λες , με την λογική της μονικας έπρεπε να ζητήσει και εκεί 30 αφού τόσα έπαιρνε εδώ.γραφει ο άλλος ότι τέτοιες είναι με 50 στην αθηνα.
όχι φιλε εχει και τέτοιες και πιο ομορφες στην φυλης και με 20 και κανουν και ακαποτο γλείψιμο και καποιες δινουν και κωλο σε αυτά τα λεφτα.
στην αθηνα ξεκινανε από 10 ευρω στο μεταξι και εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ που μπορει να εχουν την ιδια εμφανιση.
στη θεσσαλονικη ξεκινανε από 30 ευρω και μπορει να εχει και με 200 ευρω κωλ γκερλ...
ταβανι εχουμε ιδιο,
πατο δεν εχουμε ιδιο
και αυτό είναι το μονιμο παραπονο. ο πικερ πχ για να εφαρμοσει τον νομο του εδώ στην θεσσαλονικη θα ηθελε 450 ευρω και όχι 150 ευρω, αυτή είναι η αδικια.
εχει τυχει να πληρωσω μια υποτίθεται γερμανιδα στο βαρδαρι μια ξανθια αδυνατη που φορουσε ψηλες κοκκινες μποτες ισως την θυμηθουν καποιοι 30 ευρω και την επομενη χρονια την πετυχα στην φυλης με τις ιδιες χαρακτηριστικες μποτες να ζηταει 20, ε δεν ειμαστε πιο πλούσιοι στην θεσσαλονικη , τους ιδιους μισθους παιρνουμε. και το κοστος των μαγαζιων είναι το ιδιο στην αθηνα δεν εχουν φτηνοτερα νοικια ή φτηνότερες τσατσαδες εκει.
Η ίδια κοπέλα εχει τα ιδια προγράμματα στην Αθηνα με τα ιδια χρήματα.
Και ολες οι άλλες κοπέλες των μαγαζιών με τους ιδιους ιδιοκτητες εχουν ακριβώς τα ιδια πρόγραμμα στην ίδια τιμη
Και σε ολα σχεδόν τα στουντιο (για να προλαβω τους εξυπνάκιδες γραφω σχεδόν) εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες.
Αν εχει κοπελες σα τη Μόνικα στα μπουρδέλα εγω θα κατσω να με γαμήσει ο Σακιλ ο Νιλ
Για την ακρίβεια η Μόνικα ειναι μια απο τις Τοπ κοπελες στην Αθηνα, αν δεν ειναι νούμερο 1 ειναι σίγουρα μεσα στις τοπ 5.
Με αυτο σου το ποστ με κανεις να αναρωτιέμαι: απαιτεις καλύτερες τιμές απο την Αθήνα για το ιδιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη ? Για ποιο λογο?
Είμαστε ομορφότεροι εμεις οι βόρειοι αλλα αμα είναι ετσι και εγω να παω στα στούντιο της Αθηνας να ζηταω καλύτερες τιμές λέγοντας πως κατάγομαι απο Θεσσαλονίκη. Λες να δεχτούν?
Και να πεις και μετα ενα λογο για τον οποιο κάποια κοπέλα απο αυτες που είναι "τοπ" στην Αθηνα θα θελήσει να ανέβει και στη Θεσσαλονίκη για να βγάζει λιγότερα χρήματα. Εσυ θα πήγαινες?
δεν απαιτω οι κοπελες που στην αθηνα παιρνουν 50 εδώ να ζητανε 30, 50 να ζητανε και εδώ.
οι κοπελες όμως που στην θεσσαλονικη ζητανε 30 στην αθηνα να ζητανε 20 ή 10 εσενα δεν σου φαινεται απατη?
ιδιες τιμες για τις ιδιες κοπελες.
και ναι εχω γαμησει με 20 ευρω στην φυλης πολύ πιο ωραιες από ότι με 40 ευρω στις βιλλες, αλλα τωρα δουλευω και μενω θεσσαλονικη, δεν είναι στο χερι μου να πεταγομαι αθηνα.